Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu camiadaki samet ve ziya dogan duşmanlığını anlayamıyorum.Ziya dogan bizi ilk gelisinde 2. ikinci gelişinde 4. Yaptı neden bu aşağılama bu adama karşı hemde maliyeti 10 milyon doları bulmayan kadrolarla.Samet hoca küme düşmekten son maçta kurtaran bir Trabzonsporu Türkiye kupası kazandırdı.Neden bu düşmanlık bu adamlar Trabzonspor dan hiç şikayet etmedi.Hiç bu şehri asağılamadı kadronu dağıtıp gitmedi.Senol gibi hep aglayıp paraları cukkalyıp sürekli zorla geldim tiriplerine girmedi.Bak şimdi ne haldesiniz.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kim ne derse desin takım kötü oynamıyor.

Bizim problemimiz o lanet topun içeri girmemesi ve Allah'ın cezası hakem müsvetteleri.

Gümüşhane maçında bile 2 tane net penaltımızı vermeyen bir çete var karşımızda.

Bu durum Gümüşhane'ye yenilmeye tabi ki bahane olamaz ama dün gece normal şeyler olmadı, bizim içeri girmeyen toplarımızla onların attığı gollere bakınca.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya ersun yanal benim babamın oğlu değil bu aralar formsuz oda kabul tuttuk ersunuda gönderdik kimi alacaksın yerli şenol güneş gelmeyeceğine göre geriye kim kaldı eğer mideniz giray bulak veya samet aybabayıı kaldırabilirse yapacak bişey yok ama benim midem kaldırmaa heee şöyle bir imkanın olur maddi olarak sağlam bütçe olur sağlam hoca getirirsin ee şuan klüpte o durumda yok nasıl olcak .
        önceki yorumlarımda açıkça Giray ve türevlerini istemediğim yazıyor
        ama tekrar yazayım

Giray ve türevlerini kulübün vizyonu ve geleceği açısından kesinlikle istemiyorum
        şimdi mesnetsiz şekilde Giraycı yaftası yapıştıramayacağınıza göre asıl yazmak istediğimi gönül rahatlığıyla yazayım

Ersun'u kaldıran mide Giray ve türevlerinde hiç sıkıntı çekmez
        rahat olun

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu camiadaki samet ve ziya dogan duşmanlığını anlayamıyorum.Ziya dogan bizi ilk gelisinde 2. ikinci gelişinde 4. Yaptı neden bu aşağılama bu adama karşı hemde maliyeti 10 milyon doları bulmayan kadrolarla.Samet hoca küme düşmekten son maçta kurtaran bir Trabzonsporu Türkiye kupası kazandırdı.Neden bu düşmanlık bu adamlar Trabzonspor dan hiç şikayet etmedi.Hiç bu şehri asağılamadı kadronu dağıtıp gitmedi.Senol gibi hep aglayıp paraları cukkalyıp sürekli zorla geldim tiriplerine girmedi.Bak şimdi ne haldesiniz.
          Cok bilmisligimizden neden olcak..su ersun sevicileri anlamiyorum samete ziyaya laf etcen ersunu ovcen hadi ordan ..su kadroyu su an samet gelsin ilk 8 e sokmazsa hic bisey bilmiyorum bende ..kumeden kurtulmak istiyorsak 6 ayligina samet yilmaz gibi birileri gelmeli transfere gerek yok 1 forvet yeter yalandan yere bu vizyonsuzlar gidip topcu diye sutcu beygirlerini bulur getirirler yine..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu adamın fener şampiyonluğu haricinde başarısı var mıdır ??? Bilen varsa yeşillendirsin lütfen

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya ersun yanal benim babamın oğlu değil bu aralar formsuz oda kabul tuttuk ersunuda gönderdik kimi alacaksın yerli şenol güneş gelmeyeceğine göre geriye kim kaldı eğer mideniz giray bulak veya samet aybabayıı kaldırabilirse yapacak bişey yok ama benim midem kaldırmaa heee şöyle bir imkanın olur maddi olarak sağlam bütçe olur sağlam hoca getirirsin ee şuan klüpte o durumda yok nasıl olcak .
              yav kardeşim miden mutluluk fenerbahçede olmak diyen ve hala o yazıyı twitinden kaldırmayan ve twit sayfasında Trabzonspor teknik direktörü yazmayan adamı miden kaldırıyoda girayla sametimi kaldırmıyo..ha giray samet bende istemem o ayrı lakin mesele mide meselesi değil

Yorum

• muhtemel bir kayseri mağlubiyetinde hoca değişikliği olur diye ben düşünüyorum

Yorum

• Her şeyi anlıyorum da arkadaşlar,şu mutluluk bilmem nedir muhabbeti sakız gibi uzadı yalnız...
                  Eleştirmek için yeterli argüman var,bunlara gerek yok.
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Samet hoca bence başarılıydı. Ziya Doğan da onun ekmeğini yedi. Son gelişi faciaydı resmen.

Hoca nın kalması lazım. Hoca değiştirmekle sorun çözülmüyor. Her sene değiştirdikte ne oldu.

Hoca nın kendine gelmesi lazım.

Yorum

• En çok merak ettiğim konu acaba gerçekten kalmak istiyor mu? Yoksa tazminatımı almadan gitmem mi diyor? Maçlardan edindiğim izlenim sanki gitmek istiyor gibi. Hele bazı maçlar var ki gerek yapmadığı, gerekse yaptığı değişiklikler veya kurduğu 11'ler yüzünden göz göre göre maçları verdik.

Loading %61..

Yorum

• bence ben yanlış okudum ... ziyo doğan dediğiniz adam symek e futbolu bıraktıran. musampayı hayata küstüren. marcelinho yu sol açıkda tandemli oynatmya kalkan ... hucuma çıkan kanat oyuncusu celalettine cellooooooo çıkmaaaaaaaaaaaaaa diye bağıran . elindeki 5stoper 3 libero ve 2 orta saha ile maça çıkıp 3 tane yiyip maçtan sonra hucum ağırlıklı bir kadro ile çıktık ama yine yenildik diyen adam değilmi ... Hafıamı tazeleyeyim dedim ... Yanılmıyorum değilmi ... burada ziya doğan demeyin lütfen ilk sezonuna diyecek birşey yokki samet hocanın ekmeğini yedi ... sonra ne olduğu belli oldu zaten ...

ve ben bu geçirdiğimiz durumun taktik teknik bir yanı olmadığını bunun tamamen siyasi tff destekli bir yıldırma politikası olduğunu düşünüyorum. bu nedenle çok sakinim... bu nedenle sadece beklemeyi seçiyorum ... cas davası bitecek kazanacağız ve küme düşeceğiz ... bunlar bir gerçek .... ve şuan ki durumda buna hazırlık ... başka bişey değil ... olsun şampiyon olur kümede düşeriz ... ama bizim sevdamız başkaları gibi 3 puanla artıp 0 puanla azalmaz ... biz herzaman takımımızın arkasındayız ...
                        En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 02.12.2016, 14:10.
                        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Burdan Ersun giderse ne yapacakcılara sesleniyorum. Takım küme düşüyor küme. Kendi sahasında Gümüşhane ye yeniliyor.

Bende burdan diyorum ki Ersun kalırsa küme düşeceğiz.

Efendim giderse yerine kim gelecekmiş miş? Yahu Dünyada TD. kıtlığımı var?

Hiç bilemediniz herhangi bir kahvehaneye tavla atan birini getirin takımın başına bundan kötüsü olmaz.

Trabzonspor tarihinin en rezil en utanç verici saha sonuçlarını alıyorsun. Takımın puan tablosundaki yeri belli. Takımın ne oynadığı bellisiz. İstikrar diye tutturan arkadaşlar var. Küme düşmenin istikrarı mı olur be arkadaş ya.
                          TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Samet hoca bence başarılıydı. Ziya Doğan da onun ekmeğini yedi. Son gelişi faciaydı resmen.

Hoca nın kalması lazım. Hoca değiştirmekle sorun çözülmüyor. Her sene değiştirdikte ne oldu.

Hoca nın kendine gelmesi lazım.
                            Bazen çözümdür. Orneğin;
                            Geçen yilki ilk 16 haftasa 17 puan alan mourinholu chelsea le ayni kadroya sahip bu yil ilk 13 haftada 31 puan toplayan chelsea.
                            Bazen sorun tam olarak teknik direktördür.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adamın fener şampiyonluğu haricinde başarısı var mıdır ??? Bilen varsa yeşillendirsin lütfen
                              Gençlerbirliği ile UEFA kupası macerası da çok iyiydi.
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burdan Ersun giderse ne yapacakcılara sesleniyorum. Takım küme düşüyor küme. Kendi sahasında Gümüşhane ye yeniliyor.

Bende burdan diyorum ki Ersun kalırsa küme düşeceğiz.

Efendim giderse yerine kim gelecekmiş miş? Yahu Dünyada TD. kıtlığımı var?

Hiç bilemediniz herhangi bir kahvehaneye tavla atan birini getirin takımın başına bundan kötüsü olmaz.

Trabzonspor tarihinin en rezil en utanç verici saha sonuçlarını alıyorsun. Takımın puan tablosundaki yeri belli. Takımın ne oynadığı bellisiz. İstikrar diye tutturan arkadaşlar var. Küme düşmenin istikrarı mı olur be arkadaş ya.

Sikinti nerde biliyormusun....Hadi EY gitti. Bu saaten sonra iyi bir TD hayata gelmez bu Takima.
                                Bu Takimi adam edecek su anda piyasada bir TD yok!
                                EY, ilk devreyi bitirmesi lazim en azindan. Simdi gitse bile, elimize ne gecicek!?
                                Kadro, ayni Kadro!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim