Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tamam hoca kalsın.
    bende gitmesini istemiyorum.
    Hocayı kim sorgulayacak?
    başkanı kim sorgulayacak?
    ortada bir çok yanlış işler var'
    Başkan futbol zekası olan biri olmalı.
    Tüccar anlayışı ile başkan olmaz.
    Zeki Yavru ile Mustafa Kumlu ile bu
    kurtlar sofrasında bu işlerin yürüyemeyeceğini
    çok iyi bilmeli!!!

1. derercede başarısızlıktan başkan sorumludur.
    Taşın altına elini değil başını koyacak

aldığı sorumluluk
    böylesi bieydir, oyuncak değil.

Daha fazla sinirlerimi germeden nokta.
    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
    .

Yorum

• Maç sonrası Takımımıza Taraftarın yüz yüze tepkisi

"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Trabzonsporun 2013 yılından beri değiştirdiği Td ler....

1-Şenol Güneş
        2-Tolunay Kafkas
        3-Mustafa Reşit Akçay
        4-Hami Mandıralı
        5-Vahid Halilhodziç
        6-Ersun Yanal
        7-Şota
        8-Sadi Tekelioğlu
        9-Hami Mandıralı
        10-Ersun Yanal

3 senede 10 Td değiştirdik....Peki çare oldu mu HAYIR...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonsporun 2013 yılından beri değiştirdiği Td ler....

1-Şenol Güneş
          2-Tolunay Kafkas
          3-Mustafa Reşit Akçay4-Hami Mandıralı
          5-Vahid Halilhodziç
          6-Ersun Yanal
          7-Şota
          8-Sadi Tekelioğlu
          9-Hami Mandıralı
          10-Ersun Yanal
          "Tapatalk kullanıcılarına bilgi;
          İstatistik verilerini doğru görebilmeniz için bilgisayardan giriş yapmalısınız. Tapatalk uygulamasında bu görüntüler hatalı gözükecektir."

Lig saralamaları ;
          ---------------------------------------Maçlar | Averaj | Puan
          12 14 28
          12 2 16

12 -8 12
          Beşiktaş = Şenol Güneş
          OsmanlıSpor = Reşit Akçay

Ersun Yanallı Fenerbahçe Lig Bitimi Sıralaması ;

2 34 17 61

(Lig'de devam eden teknik adamların şuanki istatistikleri. Tolunay Kafkası hoca olarak saymadığım için istatistiklerini sizinle paylaşmadım.)
          En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 11:19.
          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Ersunun istifasını isteyen herkesin bir öneride bulunması lazım . Biz kalsın diyenleri adamcı olmakla suçlayanlara karşı en azıından bizim mantıklı ve haklı bir kaç sebeb veya görüşümüz var. Bazı nedenler sunabiliyoruz. Bizi adamcılıkla suçlayacağınıza kendinizi eyyamcılıkla suçlasanız daha iyi edersiniz. Gitsin demek kolay ... Ona birde öneri getir olsun bitsin. Ha onu bile getiremiyorsanda burada yargarayı koparıp eyyamcılık yapmyacak Trabzonspor sevgisi zırhına bürünüp kulübü takımı aşağılamayacak köstek yerine azcık destek olacaksın. Sabretmekten usandık diye diye burada kimseyi germenede gerek yok. Ben usanmadım, usanmayacam da kızmıyormuyum kızıyorum elbet ... Ama yok ne yönetim ne hoca olarak başka bir altarnatif yok bunu sende bende hepimiz de çok iyi biliyoruz. Yerel medyaya demediğiniz laf kalmıyor ama bizim taraftarımızın da yerel medyadan ne eksiği var ...

Saygı ve sevgilerimle ...
            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonda öyle bir berbat düzen varki bu gibi insanların başarılı olma şansı sıfır.İyi niyetinden zerre şüphe duymuyorum hatta daha ileri giderek şenol güneşten daha fazla Trabzonsporlu olduğunu düşünüyorum.Ersun Yanal bu takımda çalışacak en iyi yerli hocadır eğer yerli düşüncemiz yoksa gönderelim yabancı getirelim.Ama Ersun hocayı gönderip yok efendim Tolunaymış,Ertuğrulmuş gelsin demek hiçbir halta yaramaz.
              ersunun iyi niyetinden şüphe duymuyorsunuz he

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersunun istifasını isteyen herkesin bir öneride bulunması lazım . Biz kalsın diyenleri adamcı olmakla suçlayanlara karşı en azıından bizim mantıklı ve haklı bir kaç sebeb veya görüşümüz var. Bazı nedenler sunabiliyoruz. Bizi adamcılıkla suçlayacağınıza kendinizi eyyamcılıkla suçlasanız daha iyi edersiniz. Gitsin demek kolay ... Ona birde öneri getir olsun bitsin. Ha onu bile getiremiyorsanda burada yargarayı koparıp eyyamcılık yapmyacak Trabzonspor sevgisi zırhına bürünüp kulübü takımı aşağılamayacak köstek yerine azcık destek olacaksın. Sabretmekten usandık diye diye burada kimseyi germenede gerek yok. Ben usanmadım, usanmayacam da kızmıyormuyum kızıyorum elbet ... Ama yok ne yönetim ne hoca olarak başka bir altarnatif yok bunu sende bende hepimiz de çok iyi biliyoruz. Yerel medyaya demediğiniz laf kalmıyor ama bizim taraftarımızın da yerel medyadan ne eksiği var ...

Saygı ve sevgilerimle ...
                kovulması için neden mi arıyorsunuz halen daha ? 12 haftada hocanın kovulması için neden göremiyorsanız futbol denen oyunu pek bilmiyorsunuz demektir kusura bakmayın

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kovulması için neden mi arıyorsunuz halen daha ? 12 haftada hocanın kovulması için neden göremiyorsanız futbol denen oyunu pek bilmiyorsunuz demektir kusura bakmayın
                  bende diyorum ki neden aramak kısmı kolay ... tamam gitsin kim gelsin hocam ... isim verebiliyormusun ... şu gelirse bizi şu durumdan daha iyi yapacak dediğin kesin emin olduğun kim var isim olarak varmı biri. cidden söylermisin ...

Yorum

ersunun iyi niyetinden şüphe duymuyorsunuz he
                    ersun kötü niyetli, vahid kötü niyetli, hami kötü niyetli, sadi kötü niyetli, m.r.a. kötü niyetli, shota kötü niyetli, tolunay kötü niyetli, şenol kötü niyetli ... nereye kadar gider bu böyle?
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bende diyorum ki neden aramak kısmı kolay ... tamam gitsin kim gelsin hocam ... isim verebiliyormusun ... şu gelirse bizi şu durumdan daha iyi yapacak dediğin kesin emin olduğun kim var isim olarak varmı biri. cidden söylermisin ...
                      Kurban Berdiyev

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonsporun 2013 yılından beri değiştirdiği Td ler....

1-Şenol Güneş
                        2-Tolunay Kafkas
                        3-Mustafa Reşit Akçay
                        4-Hami Mandıralı
                        5-Vahid Halilhodziç
                        6-Ersun Yanal
                        7-Şota
                        8-Sadi Tekelioğlu
                        9-Hami Mandıralı
                        10-Ersun Yanal

**
                        eyvallah,
                        onun içindirki istikrar adına devam edelim diyoruz.
                        futbolcu kalitemiz çok düşük,
                        kaliteli ayaklar varmı?kesinlikle var,
                        duricca hariç yeteneklerini 12.hafta sonunda hala gösteremeyen oyuncular var,
                        bu demek değildirki ersun hocanın suçu yok,
                        tabiki ersun hocanında eksiklikleri vardır,
                        genel olarak bakıldığında iyi hoca olduğunu ıspatlamış bir hoca,
                        ustanın göreve geldiğinde yerli alabileceği en iyi hocayı aldığını savunanlardanım.
                        Faik kardeşim,
                        sizinde söylediğiniz gibi hoca değişikli kesinlikle çare olmayacaktır.
                        yönetim herşeyin farkında,
                        devre arasında takıma ciddi katkılar yapacak oyuncular alınacağını ümit ediyorum.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ersun kötü niyetli, vahid kötü niyetli, hami kötü niyetli, sadi kötü niyetli, m.r.a. kötü niyetli, shota kötü niyetli, tolunay kötü niyetli, şenol kötü niyetli ... nereye kadar gider bu böyle?
                          Sorunu hocanın dışında aramak gerektiği bariz belli.

Yorum

Kurban Berdiyev
                            Bak can evimden vurdun beni

%100 kesin bilgimi . Kesinlikle geldiği andan itibaren değişecekmi herşey ... Takım düzelecekmi ...

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sorunu hocanın dışında aramak gerektiği bariz belli.
                              Sorun sadece ersun diyen yok zaten ama ersun sorunu çözülmeden gördüğünüz gibi 11 milyon euroluk transferleriniz bile çöp oluyor ersun samimiymiş adam Trabzonspor adını ağzına almak istemeyenhalen daha hesabında mutluluk fenerbahçede olmaktır yazan konuşmalarında oğuz çetin çok güzel yakalamış biz değilde Trabzospor demeyi seçen biri ama samimiyetine şüphe duymamak lazım adam Trabzonda ev tutacak diye bayram ettinşz be ne samimiyetmiş bu böyle

Yorum

aklın yolu bir
                                Gelmek için sabırsızlanıyor zaten. Yıllardır Trabzonsporu çalıştırmak istediğini asla gizlemeyen Kurban olduğum köyü sonuçların ardından iyice heveslendi. Daha önceki teknik direktörlüğe kendisin getirileceğine kesin gözüyle bakan kurban olduğum ozamanda şaşkınlığını gizleyememişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim