Defansa yeterince takviye yapmadılar. Elindeki kadronun ideal 11'ini daha bulmuş değil. Kafa olarak kendini 100% Trabzonspor a verirse herşey değişebilir. Kesinlikle hepimize sabır diliyorum, takım yöneticisinden, futbolcusundan teknik direktörüne kadar komple yenilendi, malesef zamana ihtiyaca var. Yumlu,Yavru,Akbaşla olacak iş değil bunlar. Transfer döneminde yerine kesinlikle kaliteli ve yönlü defans oyuncuları alınmalı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun Yanal istifa etmeli mi bilmiyorum. Yalnız takımlar, hocalarının sahadaki yansımasıdır. Ersun Yanal'ın Trabzonspor'a konsantre olabildiğine inanamadım hiçbir zaman.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Karabük maçında 3-0'ken bile rakip teknik direktör yerinde duramıyordu. Bizim Ersun Yanal bi pozisyonda başkan havaya fırlayınca heyecandan baktı ayıp olmasın diye yavaşça kalktı ayağa. Ha daha geçen hafta 90+5'deki gole nerdeyse tepki bile vermeyen de kendisi. Ben kendini takıma çok verdiğini konsantre olduğunu falan sanmıyorum. Kurduğu rezil kadrolara diyecek söz kalmadı. Ama istifa demek ne kadar doğru bilemem. Biraz daha sabır.
Yorum
-
takıma izin verildimi ? bilgin var mı yiğit eğer takıma izin verildiyse rezillik devam ediyor demektir ?İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal istifa etmeli mi bilmiyorum. Yalnız takımlar, hocalarının sahadaki yansımasıdır. Ersun Yanal'ın Trabzonspor'a konsantre olabildiğine inanamadım hiçbir zaman.
Yorum
-
İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşahsen senin gibi düşünenler bu takımdan uzaklaşmalı
yerimize sizin gibi düşünen takımı konya spor seviyesinde gören ve bu mağlubiyetleri normal karşılayanlar mı gelmeli ?
Yorum
-
2 3 senede bir donup dolasip ayni adamlarla basa donuyoruz..cok mu zor avrupadan soyle basariya ac genc dinamik bir hoca getirmek takimin basina..bakiniz tudor sadece ornek olarak veriyorum son 15 gunde olusturulan lige yeni cikmis toplama bur takim aldi eline oynatdigi futbol herkesce takdir ediliyor galatasarayi istanbulda perisan etti 3 4 0 bitcek maci oyuncularinin beceriksizliginden son saniyede kaybetti..diger maclarda da tutturdugu bir standart var kaybetsede iyi oynuyorlar elindekinden maksimum verim almaya calisiyor..bunun gibi ne cevherler vardir avrupada..biz ne yaptik peki 2 sefer denenmis ununu elemis elegini asmis adami 3.seferdir takimin basina getiriyoruz..hoca saha kenarinda mutsuz bu cok acik belli oluyor bakin fenerbahcedeyken saha kenarinda ki heyecanina gollere verdigi reaksiyona pozisyonlarda ki heyecanina ne demek istedigimi anlarsiniz sanki mecburiyetten gelmis havasinda..adamin twiterinda hala mutluluk fenerbahcede olmaktir yaziyor adam sampiyonluk almis tuttugu takimla mutlu oldugunu soyledigi takimla hefefine ulasmis..bu adamin trabzon gibi bir takimda bir sehirde mutlu olmasi herseyini vermesi beklenemez zaten..ne diyordu hoca bize gelmeden maraton programinda sahada 90 dakika savasan mucadele eden bir takim sozu veriyorum taraftara..bizim mucadelemiz golu yiyene kadar arkadas sonrasi rezillik..sizi bilmem bence hocanin gelisi baskanin ersun hocada yani denenmisde israr etmesi en bastan yanlisti sonuc ortada..benim hoca tercihim genc dinamik heyecanli basariya ac bir hoca olurdu avrupadan..baskan lucesku dedi sonra altinda kalmamak icin lucesku vari dedi mecburen kagit ustunde yerli isimler arasinda en guclu isimlerden biri olan ersun yanali getirdi tepkilerden uzaklasmak icin ama yaptigi yanlisti..sonuc ortada..hoca cebine tazminatini koyar gider en kotu senaryoda olan baskana olur..baskan belki iyi niyetli ama cevresindeki ekip cok kotu yiyor baskani yaniltiyor kandiriyor bu asikar..radikal kararlar alsin sonuna kadar arkasinda oluruz ama bunu yapcak cesaret yok baskanda..yerlilerle sozlesme yenilenmesinden tuttda scoutdaki rezillige kadar baskan cevresinin etkisine baskilarina direnemiyor bu net..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-

Şu tabloya baktığımızda;
- Ligin en az gol atan 3 takımından biri,
- En çok gol yiyen 3. takımı,
- En çok yenilen 3 takımından biri,
- En kötü averaja sahip 2 takımından biri Trabzonspor.
Saha içinde zaten hücum ve savunma anlamında pek bir şey yapamıyoruz. Atak organizasyonumuz yok. 3 pas yapamıyoruz. Attığımız goller tamamıyla (zaten topu topu 3 tane) kişisel beceriyle. Oynadığımız takımlar arasında en zorlu olanları Konya ve Osmanlı idi buna rağmen tablo bu.
Bu durum devam ederse ligin 1 numaralı küme düşme adayıyız. Peki bunun sorumlusu kim ? Bu tablonun hesabını kim verecek ?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
"yeni teknik direktör kim olmalı?" başlığını yavaş yavaş açmalıyız.Ersun gidici gözüküyor.
Ertuğrul Sağlam,Samet Aybaba,Rıza Çalımbay yeni teknik direktör adaylarımız olmalı.Benim tercihim kulübün dokusuna en uygun isim olarak Rıza Çalımbay'dır.Hatta gelecek hafta takımın başında Manisa maçına çıkarsa şaşırmam.
Yorum
-
istanbula geçmiş diyorlar inş. doğru değildir ersundan herşeyi beklerimde buna izin veren yönetim ciddi sıkıntılı demektir burdakiler bize hain diyor ama şu haber yalan olsun diye dua ediyorumİlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMactan sonra nerde Ersun Yanal? Siz gerçekten inaniyomusunuz takimi onemsedigine? Aldigi para hatta önceki donemden tazminati budur bizde t.direktor olmasinin sebebi
Yorum
-
Tabi istifa etsin. Yerine de Hami Mandıralı gelsin. Ya da Sadi Hoca.
Arkadaş bu kadar mı ders almaz bir camia.
Türkiye'nin en iyi 2 teknik direktöründen biri (ki bence birincisi) takımın başında.
Fb'nin de gs'nin de hocalarından çok daha iyi bir hocaya sahibiz.
İho çapsızının enkazı ancak 5 yılda temizlenir. 3 yılda bir nebze nefes alacak duruma geliriz.
Hala takımın bu sürede şampiyonluk mücadelesi verebileceğini sanan hayalperestler var.
Evet transferlerde yanlışlar yapıldı. Gelecekte de yapılacak.
Ama ben biliyorum ki (ilk ağızdan) Castillo dahil alınan hiçbir oyuncu birinci tercih değildi.
Büyük oranda ekonomik nedenler, ikinci olarak da kulübün ve Türkiye'nin içinde bulunduğu durum nedeniyle 2.3. hatta 5.sıradaki adaylar alınabildi.
Bu kulüpte yeniden yapılanmada Yumlu, Zeki ve Akbaş'ın ilk 11'de oynaması en büyük hatalarıdır bence. Dünkü maçın ilk yarısında sezonun en iyi futbollarından birini oynarken Yumlu'nun klasik hatalarından biri yaktı yine takımı.
Sonuç olarak "biz büyük takımız, her yıl şampiyonluğa oynarız" , "formamız bile 4.olur" klişelerini bırakın bir kenara. Başakşehir, Bursa ve Osmanlıspor gayet planlı bir şekilde yapılanıyor.
Eskisi gibi kolay değil işimiz.
Ama kulüpte Yönetim, Hoca, Kadro, Ekonomik durum ve taraftar gibi 5 önemli faktör açısında rakiplere göre önde veya dengede olduğumuz tek konu tknik direktör konusudur.
Bırakın artık saçmalamayı da Ersun istifa etmesin diye dua edin. Ersun Yanal giderse 2 yıl daha atar yapılanma işi.
Yorum
-
bielsa rudi garcia maliyetleri 5 milyon euro dan baslar ve bize hayatta gelmezler.İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcelo Bielsa, Thomas Schaaf,Rudi Garcia..sanki dünyada t.direktor kitligi var ayni adami 3.kez getir yine basarisiz ol aldigi maas bu kalibre t.direktorlerden farki olsa en azından
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum