Zeki ve Yumlu'yu takımda istemek 11 tercihleri taktik anlayışı şuana kadar hocanın suçudur bu durum. Erdun Yanal'a bişeyler olmuş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu arada celil hekimoğlu ve hakan kulaçoğlu beraber şimdiden çalışmalara başlamalılar.
bu yönetimin uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.resmen çuvalladılar hoca konusunda.yazık oldu.ersun değilde başka bir hoca tercihi olsaydı bu kadro farklı işler yapabilirdi.6 ayda yapılan hazırlıkların sonucu bu olmamalıdır.ne yönetim yeni geldi.ne de ersun aniden hoca oldu.en erken sezonu açan hoca oldu.yönetimin bu sezonu planlaması için 6 ay süre vardı önünde.yapamadılar.cardozo nun satılması ayrıl bi rezillik zaten.ndoye satılamadı.maliyetleri aynı.suk un maliyeti cardozo kadar.TEKKEBALL
Yorum
-
bence 6 puanada şükretmeli.şans olmasa daha kötü bir senaryoda olabilirdi.ve biz medya falan farklı şeyler konuşuyor olurduk.küme düşme vs.
çünkü ersunun sahaya sürdüğü saçma sapan 11 lerle yola devam edilmesi skandal olur.bu kadrodan çıkacak 11 belli.daha önce yazdım.o 11 ile yağ gibi akabilir takım.
lanet olayına katılmıyorum hocam
karabük juve efsanesi igor tudor u getirdi.hedefleri olan yeni nesil genç hocalar.ersun maddi olarak parayı bulmuş hedefleri bitik bir teknik adam. an itibariyle.miadını doldurmuş.oyuncu iletişimi çok kötü.geçmişte manager haberleri başka değişik haberlerde çıktı hakkında.düzgün bir profil göremiyorsun.zaten dışardan baktığında da saha kenarında negatif bir enerji veriyor.
TEKKEBALL
Yorum
-
Mevcut kadromuz kesinlikle aşağılanacak bir kadro değil, belki de kalite olarak bakıldığında ilk 6 da bu lig içerisinde. Sorun teknik taktik konusunda, oyuncular gün geçtikçe özgüvenlerini yitiriyorlar. İlk 45 dakikadaki oyuna laf edilirmiydi? Bence hayır. Ama devre arası nolduysa takımı yeterince motive edememiş oyuna müdahale edememiş bir teknik heyet var.
İstifa etmeleri bir çözüm değil, önemli olan herkesin gördüğü problemleri düzeltmeleri çözüm bulmaları. Macera aramak, olmayacak işler denemek yerine takım için en doğru ve en olası hamleleri yapmak zorundalar şu dakikadan sonra.
Ama işi inada bindirip hala yanlışlar üzerine gidilmeye devam edilirse sonları kaçınılmaz olacak ne yazıkki.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
-
Benim anlamadığım yeni transferler ve gelecek vad eden oyuncular oynatilmaz. Onların yerlerine en salak, looser, şansına futbolcu olanlar oynatılir. Ve bunuda her sezon, her teknik adamda görürüz. Sanki birileri planli şekilde geleceğimizi ve takim olmayı engellemek istiyor?!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
-
Söylediklerine yüzde yüz katılıyorum.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığın açılmasını bile abes görüyorum.
Bakın Şenol Güneş'i de, Mustafa Reşit Akçay'ı da benzer sebeplerle gönderdik.
Peki sorun hocalarda mıydı?
Elbet de HAYIR!
O zaman yakıp yıkmak, yok etmek yerine birleştirici ve onarıcı olmalıyız.
Ersun Yanal istifa etse, yönetim istifa etse ne değişecek?
Henüz 6. Haftasını oynayan yeni bir takıma bile tahammül edemezken nasıl olacak bu iş?
Arkadaşlar bir şeyi fark edelim; bu yeni oluşturulan takım resmi olarak 6. maçını oynadı.
Sadece 6 maç!
Altı maçta bir takımı, bir hocayı, bir yönetimi yok etmek sizce ne kadar mantıklı?
Allah aşkına 15-20 maç takımı, hocayı, yönetimi rahat bırakalım.
Bizler üzerilerine çöreklendikçe daha da kötü olacak! Yıllar yılı böyle oldu.
Her seferinde aynı hatayı yapmaktan vazgeçelim.
Yemin ederim bu döngüden çok sıkıldım artık...
Buradaki yorumların çoğu üzüntüden yazılıyor.
Herkes Trabzonsporun iyi olmasını istiyor.
Başkanın ve Ersun hocanın çok hataları var ve düzeltmek için çaba göstermeliler.
Ersun Hoca ekiciyi sol açıkta oynatmamalı mesala.
Yorum
-
Lanetliyse okutalım.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstifa etse nolcak etmese nolcak.. Feriştahı gelse bişey değişmez , Trabzonspor lanetli..
Cübbeli hoca demişti lanetli diye...
Yorum
-
Bu dediklerini herkes söylüyor ama Ersun Hoca göremiyor.İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın ne istifa etmesi ne de kovulması lazım. Aklını başına alsın kafi. Orta sahayı hantal adamlardan kurtarsın. Ekiciyi biraz dinlendirsin. Gerçek sol beki oynatsın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum