Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun un siddetle kalmasindan yanayim ama Ersun gider Ahmet gelir Mehmet gelir önemli değil. .

Ama bizim sunu anlamamiz lazim hocalarda ne kadar eksiklik olsa da asil sorun hoca degil kalitesiz topcular..

Ya en iyi golcümüz dedigimiz Ndoye nin yürüyecek hali yok..

Muhammet 6 ay sonra dün aksam bize topcu oldugunu hatirlatti..

Aytac Okay Onazi bunlardan olmaz..Bunlar Anadolu takiminda olur ama bizde olmaz..

Bizim kadronun hakki verirsin topu rakibe ilerde Burak Niasse gibi adamin olur kontra yaparsin ötesini bu kadro YA PA MAZ..

Tamam Ersun gitsin ama kim gelecekse onunla beraber 3 4 tane kaliteli adam da gelsin..

Yoksa Mourinho gelsin bu takim fazlasini OYNAYAMAZ..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun un siddetle kalmasindan yanayim ama Ersun gider Ahmet gelir Mehmet gelir önemli değil. .

Ama bizim sunu anlamamiz lazim hocalarda ne kadar eksiklik olsa da asil sorun hoca degil kalitesiz topcular..

Aytac Okay Onazi bunlardan olmaz..Bunlar Anadolu takiminda olur ama bizde olmaz..

Bizim kadronun hakki verirsin topu rakibe ilerde Burak Niasse gibi adamin olur kontra yaparsin ötesini bu kadro YA PA MAZ..

Tamam Ersun gitsin ama kim gelecekse onunla beraber 3 4 tane kaliteli adam da gelsin..

Kötüleri ayıklasın diye hoca kalsın istiyorum, ama tam da söylediğiniz sebeplerden gitsin istiyorum. Neden mi?

Bu takımın kapasitesi belli. Önce gol yememeyi öğrenmeli, sonra elimizden geleni yaparak gol aramalıyız. Ama biz sanki süper bir takımmışız gibi hep önde kalıp gol atmaya çalışıyoruz.

12 hafta oldu kontra atakla attığımız tek gol GS maçında oldu. Hoca kendisi söyledi karşılıklı oynamak ile oynamayan takımı açmak aynı şey değil diye.

Eğer biz bunu başaramıyorsak, biz bu oyunu oynayamıyorsak biz defans yapalım, bekleyelim, kaybetmeye kaybetmeye kazanmayı öğreneceğiz.

Sürekli böyle öne çıkıp baskı kurmaya çalıştıkça, yeteneksiz adamlarımız telaş yaptıkça, açık söyleyeyim kümeye gidiyoruz.

Bu kadar yanlış futbol oynayan takımı hiçbir takım affetmez. Puan aslanın ağzında, bir galibiyet milyon liralar demek. Kimse salak değil, yener gönderirler.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Herşeyi geçtim 90 lardaki Trabzonspor u canlı seyredebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. İlk yarıyı 6-0 önde bitiren takım ikinci yarı gol atamadığı için yuhalanmıştı. Ey gidi eyyyyyyy.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun un siddetle kalmasindan yanayim ama Ersun gider Ahmet gelir Mehmet gelir önemli değil. .

Kardeşim sen de haklısın.
          Hoca değişikliğinin "Bu Kadroya" fazlaca bir etkisi olmayacağını düşünüyorum.
          Lakin Ersun Yanal'ın da fazlası ile formsuz olduğunu da artık kabul etmek lazım.
          Dün akşam İbanez'i çıkarıp Yusuf'u koyması bence tam bir facia idi.
          Hele ki ortasahada Okay, Aytaç ve Onazi gibi defansif üç adam varken bu değişliği yapmak komikti.Aklı başında bir teknik direktör bu üç oyuncudan birini çıkarıp Yusuf'u oyuna alırdı.
          Fakat Ersun Hoca stresten olsa gerek pek sağlıklı bir karar veremedi.
          Maça başladığı ilk 11 de aynı şekilde hatalıydı. Senden zayıf bir ekibe karşı kanat oyuncusu oynatmamak ilginç!
          Tüm bunların yanında hakem hataları, direkten dönen toplar, kaçırılan saçma goller, yenilen aptalca goller var.
          Trabzonspor üzerine oynanan büyük bir oyun yanında takımda olağanüstü bir şanssızlık var.
          Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu zamana kadar yazdıklarımı biliyorsun.
          Ben de senin gibi hoca değişikliğini olumlu bulmayan biriyim.
          Bu kadronun bir hocayı ne kadar zor duruma düşürebileceğini de biliyorum.
          Fakat Ersun Hocanın bu gidişini iyiye yoramıyorum. Formsuz olduğunu düşünüyorum artık...
          Umarım devre arasına kadar takımda kalmayı başarır ve yapılacak transferler ile takımı toparlar.
          Bunu can-ı gönülden istiyorum. İnşallah bu olumsuz döngüyü kırar.

Yorum

• Ben mi yanlış değerlendiriyorum anlamadım.
            Dünkü maçta Ibanez-Yusuf değişikliği neden eleştiriliyor?
            Ibanez iyi oynadı da ben mi göremedim?
            Ciddi soruyorum,sıkıntı ne burada?

Bu soruyu da hocayı aklamak için sormuyorum yanlış anlaşılmasın.
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herşeyi geçtim 90 lardaki Trabzonspor u canlı seyredebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. İlk yarıyı 6-0 önde bitiren takım ikinci yarı gol atamadığı için yuhalanmıştı. Ey gidi eyyyyyyy.
              O maçta bende tribundeydim.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Nevzat AYDIN: Şu an itibari ile YK'daki futbol ile ilgili görevlerimden çekilmeye karar verdim. Bu kararımın günlük saha sonuçları ile alakası yoktur
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nevzat AYDIN: Şu an itibari ile YK'daki futbol ile ilgili görevlerimden çekilmeye karar verdim. Bu kararımın günlük saha sonuçları ile alakası yoktur
                  Takımın ağzına ettin ondan sonra kaç ah usta ah alsana nevzat efendi.... gordün mü bu göbekli sepetçinin sana ettiklerini.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• ahh ersun hoca ahh.. şu onazi malını oynattığın her maç yenilmeye mahkumsun anla artık.. adam tek top kesmiyor. ortasaha yol geçen hanı.gümüşhane bile çatır çatır paslaştı.colmanın bşşeylerini yesin bu.. colman her maç 8 10 top kazanırdı.. daha bir pas arası yaptığını görmedikbu yeteneksizin.. al sağdan ver sola..al soldan ver sağa..bazende topun altına gir yolla forvet uğraşsın...yazık diğer oyunculara...takımdaki en büyük sıkıntı ortasaha..özelliklede onazi..
                    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Hami bombalıyor ersunu, sanki kendi iyi bir şeydi de.
                      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 02.12.2016, 16:53.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hami bombalıyor ersunu, sanki kendi iyi bir şeydi de.
                        2 maçta 13 gol yediren Hami mi bu
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• bence devre arası beklenmeli ne olursa olsun
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• Nevzat Aydini severdim ama su yaptigi hic etik bir davranis degil..

Elalem kelle koparmaya kulubu karistirmaya can atarken istifa ile elaleme malzeme vermesi hos olmadi.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence siz takımın durumundan habersissiniz.

Sezon basındna beri yapılan yanlısları anlattık diye hain oldu.Bugun gorduk ki soylenen yanlısların tamamı gercekten yanlısmıs.

Yani kimsenin ne ersun ne de usta ile bir sorunu yok.Goz gore gore hatalar yapıldı.Simdi bu hataların sonuclarını yasıyoruz.

Biran evvel hatadan donulmeli.Aksi durumda koca cınar yıkılacak.
                              ben farklı bir şey söylemedim ki abi, transfer yapılmalı zaten de bu baştakinin direktifiyle yapılmamalı.

Yorum

• Bence kendi istifa etmedi ettirildi.
                                Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim