Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fırtınanın Kopacağı Yerde, Akyazı'dayız! | BMN İçin Kombine Vakti!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aslında amacım şuan için 100TL yardımda bulunmak. Önümüzdeki aylarda da bir kombine alıp BMN yönetimine teslim etmek istiyorum.

Yanlış bir şey mi yapıyorum şuan ?
    Hayır, neden yanlış olsun. Havuza 100 TL'nizi yazıyorum
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayır, neden yanlış olsun. Havuza 100 TL'nizi yazıyorum
      Tamam o zaman

Yorum

Şu sinerjiyi özlemişiz.
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak korkmaznecmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uçan Kombine bekliyorum bende.. Eğer uçan kombine olmazsa bende düşünüyorum kale arkası kombine almayı, aranıza yeni katılan renktaşınız olarak..
          Uçan kombine olsa da bize katılabilirsiniz. Birbirine engel teşkil eden konular değil bunlar.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

uçan kombine olayı netleşinceye kadar liste gerçek halini alamayacaktır.
            lakin bizler hedifimize ulaşmak için elimizi taşın altına koyacağız
            BMN KOCAELİ

Yorum

Uçan kombine konusunun bizim organizasyonumuzu etkileyen kısmını bilen birisi anlatsın. Cidden çok merak etmeye başladım
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uçan kombine konusunun bizim organizasyonumuzu etkileyen kısmını bilen birisi anlatsın. Cidden çok merak etmeye başladım
                Uçan kombine olayı gerçekleşirse ve uygun olursa kombineyi kendine alacak. Eğer Uçan kombine olayı olmaz veya maddiyat olarak çok külfetli olursa bir kombine alıp bağışlayacaktır.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uçan kombine olayı gerçekleşirse ve uygun olursa kombineyi kendine alacak. Eğer Uçan kombine olayı olmaz veya maddiyat olarak çok külfetli olursa bir kombine alıp bağışlayacaktır.
                  Soruma cevap olmadı. Bizim organizasyon dahilinde her ikisi de yapılabiliyor zaten şu an...
                  Ayağa KALK!

Yorum

Şahsen ben uçan kombine yurtdışında yaşayan taraftara dönük sistemli bir proje olursa şahıs olarak katılacağım diğer türlü havuza yardım edeceğim.
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Simdilik bir kale arkasi kombine yazalim ucan kombine detaylari belli olsun ona evrilecegim galiba

Yorum

Arkadaşlar havuza 100TL benim için de ekler misiniz?

Emeği geçenlere teşekkürler.
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Ben de uçan kombineyi bekliyorum ama adımı yazdırmakta bir mahal görmedim.

Denildiği gibi bu heyecanı özlemişiz. Biz elimizden geleni yapalım, her şey güzel olacak. İnanıyorum.

Yorum

Yazun banada bir gombine
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Bu kombine işi aynen "telefon şirketlerinin konuşma paket seçenekleri" gibi oldu. Hepsinde bir fırsat hepsinde bir ayrıcalık. Belli olsun aklımıza yatanı hayata geçirelim.
                              Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Bir kombine alacağım. Duruma göre ucakli kombine alabilirim.
                                “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                                Sizler var ya .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim