Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fırtınanın Kopacağı Yerde, Akyazı'dayız! | BMN İçin Kombine Vakti!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Havuz Listesine 50 € ile destek olacagim.

Yazin Listeye
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Fırtınanın Kopacağı Yerde, Akyazı'dayız! | BMN İçin Kombine Vakti!

Bana da 2 kombine yazar mısınız [emoji23] kombine havuz bütçesi ne işe yarıyor bilmediğimden soruyorum?

Edit : havuz bütçesini anladım benden de 100 lira yazın gençler [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

eğer ki ;
        başkanın 2016 hedefi
        25 bin kombine ,
        100 bin forma ,
        200 bin passolig ,
        sayısına ulaşabilrisek takım şahlanacaktır.
        her anlamda
        öyle vır vır konuşma dönemi bitti herkez kulube katkı yapmalı
        ki
        takım olalım yönetici ve taraftarı ile
        BMN KOCAELİ

Yorum

Uçan kombine bir opsiyon dostlar. Bizim organizasyona dahil olmanız uçan kombine kullanmanıza engel teşkil etmez.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Herkese günaydın ve de güzel bir Cuma dilerim...

Dün başlayan organizasyonumuza ilişkin olarak dilerseniz havuz listesine 1 kombine alarak katkıda bulunabilirsiniz, dilerseniz de tam 1 kombine almak yerine havuz bütçesine maddi destek sağlayarak toplanan paralar ile kombine alımına katkıda bulunabilirsiniz...

Genel olarak BMN bünyesinde bu zamana kadar bu şekilde hareket ettik...

Hedefimiz 100 kombineye ulaşmak.

Elde ettiğimiz kombineleri Trabzon'da yaşayan bir üyemize teslim edeceğiz; kombine sahipleri kombineleri öncelikli olarak kullanma hakkına sahipler. Trabzon'da yaşamayan ve maç haftası Trabzon'da olamayacak arkadaşlarımızın kombinesi Trabzon'daki yönetimiz tarafından öğrenci arkadaşlara kullandırılarak tribünde BMN olarak her zaman bir arada olmayı hedefliyoruz.

Zira yarın ligde oluşacak bir durum kapsamında tribündeki yerimizden yapacağımız çalışmalarla sesimizi çıkartmayı da amaçlıyoruz...

Bu doğrultunda şimdiden katkı yapan ve yapacak olan herkese çok çok teşekkürler...

Hedef önce 100, sonra 150 ve 200 kombine!
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

[MENTION=447]Kaya[/MENTION] Beni eklemeyi unutmuşsun

Yorum

1 kale arkası kombine, havuza 100 TL ve eş durumundan %50 indirimli kombine hakkımı da havuza devretmek istiyorum
                Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

uçan kombine açıklandıktan sonra daha net konuşabilirim ama şuan görünen bir tane kale arkası kombine, bir tane eş indirimden alacağım kale arkası kombine havuza, ve ilerleyen günlerde netleştirebilceğim bir miktar para (belki kombine) havuza
                  Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Uçan Kombine bekliyorum bende.. Eğer uçan kombine olmazsa bende düşünüyorum kale arkası kombine almayı, aranıza yeni katılan renktaşınız olarak..

Yorum

Eş durumundan %50 indirim olayını listeye dökemedim, nasıl yapacaz onu
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Merhaba Kaya Bey,

Beni de yazar mısınız ?

Şuan için BMN havuzuna 100 TL'lik bir yardımda bulunmak istiyorum.

Kolay gelsin.

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eş durumundan %50 indirim olayını listeye dökemedim, nasıl yapacaz onu
                          onu kombine listesine yaz istersen "2 tane kale arkası kombine" diye. Sezon boyunca BMN aracılığıyla bir kombineyi birine aktarabilirim
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Merhaba Kaya Bey,

Beni de yazar mısınız ?

Şuan için BMN havuzuna 100 TL'lik bir yardımda bulunmak istiyorum.

Kolay gelsin.
                            Havuza 100 TL değil mi, kombine ilgili herhangi bir şey yok anladığım kadarıyla ?
                            En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 12.08.2016, 10:11.

Yorum

İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              uçan kombine açıklandıktan sonra daha net konuşabilirim ama şuan görünen bir tane kale arkası kombine, bir tane eş indirimden alacağım kale arkası kombine havuza, ve ilerleyen günlerde netleştirebilceğim bir miktar para (belki kombine) havuza
                              Senin durumu netleşince yazalım listeye

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Havuza 100 TL değil mi, kombine ilgili herhangi bir şey yok ?
                                Aslında amacım şuan için 100TL yardımda bulunmak. Önümüzdeki aylarda da bir kombine alıp BMN yönetimine teslim etmek istiyorum.

Yanlış bir şey mi yapıyorum şuan ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim