Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fırtınanın Kopacağı Yerde, Akyazı'dayız! | BMN İçin Kombine Vakti!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yanlış anlamışsın. Başlık aslında sorduğun sorunun cevabı. Çok büyük ihtimalle Güney Kale Arkası'ndan alınacak kombineler ve BMN maçları orada izleyecek. Uzakta olan arkadaşlar Trabzon'a gidemediği maçlarda da belirlediğimiz kişilere (çoğunlukla öğrenci) kombinelerini devredecekler...
    Hee yani burada kendi için kombine alacak kişilerde mi adını yazdırıyor?

BMN olarak toplanılacak olması güzel olmuş..

Peki alım toplumu yapılacak?

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hee yani burada kendi için kombine alacak kişilerde mi adını yazdırıyor?

BMN olarak toplanılacak olması güzel olmuş..

Peki alım toplumu yapılacak?
      Evet, herkes zaten kendi için alıyor kombineyi. Sadece uzaktakiler veya o hafta maça gidemeyecek olanlar devredecekler.

Misal ben; senede 2-3 maça anca giderim... Gerisi devir.

Ayrıca; evet, toplu alım yapılacak. Bugün-yarın başlıkta hesap numarası vereceğiz ücretlerin yollanması için...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

Evet, herkes zaten kendi için alıyor kombineyi. Sadece uzaktakiler veya o hafta maça gidemeyecek olanlar devredecekler.

Misal ben; senede 2-3 maça anca giderim... Gerisi devir.

Ayrıca; evet, toplu alım yapılacak. Bugün-yarın başlıkta hesap numarası vereceğiz ücretlerin yollanması için...

Çok yordum sizi ancak bir sorum daha olacak

İsim yazdıranlara baktım da Trabzon'dan göremedim çoğu İstanbul-Ankara yani sizin gibi 2-3 maça anca gelirler,bu durumda devir işlemi çok olacağı için sürekli farklı kişiler ile mi toplanacağız o bölümde?

Yorum

Çok yordum sizi ancak bir sorum daha olacak

İsim yazdıranlara baktım da Trabzon'dan göremedim çoğu İstanbul-Ankara yani sizin gibi 2-3 maça anca gelirler,bu durumda devir işlemi çok olacağı için sürekli farklı kişiler ile mi toplanacağız o bölümde?
          Trabzon'dan da katılım olacak. Ayrıca devredilen kişiler herhangi birileri olmayacak. Çok değişkenlik de göstermez. BMN üyesi öğrenci kardeşlerimiz, kombine sahiplerinin ihtiyaçlı tanıdıkları gibi kişiler. Süreklilik olacak yani...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Trabzon'dan da katılım olacak. Ayrıca devredilen kişiler herhangi birileri olmayacak. Çok değişkenlik de göstermez. BMN üyesi öğrenci kardeşlerimiz, kombine sahiplerinin ihtiyaçlı tanıdıkları gibi kişiler. Süreklilik olacak yani...
            Yani asıl sormak istediğim bir taraftar grubu gibi hareket edilecek mi?
            Maçtan önce toplanma yeri belirleme,toplanılıp stada beraber girme vs gibi...

Ne çok soru sordum be

Yorum

Yani asıl sormak istediğim bir taraftar grubu gibi hareket edilecek mi?
              Maçtan önce toplanma yeri belirleme,toplanılıp stada beraber girme vs gibi...

Ne çok soru sordum be
              Emir, biz tribün grubu değiliz. Ona göre hareket edilecek
              Ayağa KALK!

Yorum

Emir, biz tribün grubu değiliz. Ona göre hareket edilecek

Sabırlar tükendi ben ufaktan sıvışayım

Tamamdır bilgilendirme için teşekkür ederim

Yorum

Bir adet almayı düşünüyorum. Ama daha pasolig çıkartmadım nasıl olacak yardım ederseniz sevinirim.
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir adet almayı düşünüyorum. Ama daha pasolig çıkartmadım nasıl olacak yardım ederseniz sevinirim.
                    Hüseyin abi, sen buradan Passolig'e üye ol;

Passolig Kartını hemen al, spor ve eğlence dünyasının kapılarını arala.

Kombine işini biz halledeceğiz. Sen sadece ücreti yollayacaksın. Yazıyorum?
                    Ayağa KALK!

Yorum

Hüseyin abi, sen buradan Passolig'e üye ol;

Passolig Kartını hemen al, spor ve eğlence dünyasının kapılarını arala.

Kombine işini biz halledeceğiz. Sen sadece ücreti yollayacaksın. Yazıyorum?
                      Pasolig olayı hiç içime sinmese de Trabzonsporum için katlanacagiz ne yapalım. Ben şuan yurt dışındayım. Bu işlemleri gelince halletsem olur dimi. Iki maça gitsem de alacağım Yiğit yaz.
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pasolig olayı hiç içime sinmese de Trabzonsporum için katlanacagiz ne yapalım. Ben şuan yurt dışındayım. Bu işlemleri gelince halletsem olur dimi. Iki maça gitsem de alacağım Yiğit yaz.
                        Olur abi sıkıntı yok. Yani biz kombinelerin alımını yaparken sen Passolig kaydını yaptırmış ol, yeterli.
                        Ayağa KALK!

Yorum

Olur abi sıkıntı yok. Yani biz kombinelerin alımını yaparken sen Passolig kaydını yaptırmış ol, yeterli.
                          dönmeme bir hafta kaldı. Gelince ilk iş pasolig protestosunu bitirmek olacak mecburen...
                          BMN|KOCAELİ

Yorum

Arkadaşlar merhaba....Burası bu konunun yeridir veya değildir bilmiyorum özür diliyorum ama yazmam gerekecek...konuyla ilgilebilecek bir arkadaş varsa lütfen yardımcı olabilir mi? 2 adet geçen sezonun formalarından kampanya dahilinde 04,08,2016 tarihinde yurtiçi sipariş verdim...Kargo bugun elime geçti..Lakin forma transfer baskısı rezalet...Bunun yanında isimler yanlış yazılmış...Ben büyük bir şirkette yönetici olarak çalışmaktayım...Yönetim kurulu başkanımız Bursaspor taraftarı olmasına rağmen kendisine ismi yazılı Trabzonspor forması hediye edecektim...Ve o hediyeyi kendi ofisine asacaktı...Sonuç olarak biz futbol dışında bile organize bir iş yapamıyoruz...Burda formaya verilen para yada maddi bir kayıp değildir...Manevi kaybımız ziyadesiyle beni üzüyor...Tekrar özür diliyorum...
                            TRABZONSPOR
                            Mustafa Kemal ATATÜRK
                            NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                            ŞAMPİYON

Yorum

uçan kombineyi bekliyorum bende
                              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Haftasonu lig başlıyor. Kombineleri çıkartmakta biraz geç kalmadık mı acaba?
                                Cezalı olmamız mı bir rahatlık verdi bilemedim. Ama ilk haftadan pat diye yenilirsen insanların iştahı kacar. Bir an önce çıkartmak lazım bence.
                                En son iyattara tarafından düzenlendi; 15.08.2016, 19:51.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim