eğer ki ;
başkanın 2016 hedefi
25 bin kombine ,
100 bin forma ,
200 bin passolig ,
sayısına ulaşabilrisek takım şahlanacaktır.
her anlamda
öyle vır vır konuşma dönemi bitti herkez kulube katkı yapmalı
ki
takım olalım yönetici ve taraftarı ile
Dün başlayan organizasyonumuza ilişkin olarak dilerseniz havuz listesine 1 kombine alarak katkıda bulunabilirsiniz, dilerseniz de tam 1 kombine almak yerine havuz bütçesine maddi destek sağlayarak toplanan paralar ile kombine alımına katkıda bulunabilirsiniz...
Genel olarak BMN bünyesinde bu zamana kadar bu şekilde hareket ettik...
Hedefimiz 100 kombineye ulaşmak.
Elde ettiğimiz kombineleri Trabzon'da yaşayan bir üyemize teslim edeceğiz; kombine sahipleri kombineleri öncelikli olarak kullanma hakkına sahipler. Trabzon'da yaşamayan ve maç haftası Trabzon'da olamayacak arkadaşlarımızın kombinesi Trabzon'daki yönetimiz tarafından öğrenci arkadaşlara kullandırılarak tribünde BMN olarak her zaman bir arada olmayı hedefliyoruz.
Zira yarın ligde oluşacak bir durum kapsamında tribündeki yerimizden yapacağımız çalışmalarla sesimizi çıkartmayı da amaçlıyoruz...
Bu doğrultunda şimdiden katkı yapan ve yapacak olan herkese çok çok teşekkürler...
Hedef önce 100, sonra 150 ve 200 kombine!
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
uçan kombine açıklandıktan sonra daha net konuşabilirim ama şuan görünen bir tane kale arkası kombine, bir tane eş indirimden alacağım kale arkası kombine havuza, ve ilerleyen günlerde netleştirebilceğim bir miktar para (belki kombine) havuza
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
uçan kombine açıklandıktan sonra daha net konuşabilirim ama şuan görünen bir tane kale arkası kombine, bir tane eş indirimden alacağım kale arkası kombine havuza, ve ilerleyen günlerde netleştirebilceğim bir miktar para (belki kombine) havuza
Senin durumu netleşince yazalım listeye
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum