Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz'un Yeni Hocası Hami Mandıralı!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Köstek olmak yerine destek olalım büyük bir enkaz var ortada hayırlı olsun allah utandırmasın bende hami hocaya güveniyorum.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    #50 Jackson Avelino Coelho
    #7Miroslaw Szymkowiak
    #61 İbrahima Yattara

Yorum

Bu futbolcu kadrosuyla başarılı olması zor. Sağ kanatta Sefa'yı iyi hazırlayıp sol tarafa da Yusuf'u monte edip maksimum verim alırsa fişek gibi takım oluruz. Diğer türlü Erkanlı Özerli kanatlar bildiğiniz el freni.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Hocam Özer senin neyin oluyor? Ona göre bilelim de hazır olalım.

Yorum

Basarili olacagina inanmiyorum. O egitimi, o kapasiteyi de görmüyorum. Bize yeni birseyler katacaginida sanmiyorum. Ama beni yaniltmasini cok istiyorum.

Yorum

Ben Hami'nin, Ersun dan, Şota dan ve de Halilodziç'ten de başarılı olacağını düşünüyorum. Başarının çoğu Futbolcuların ruh yapısından geciyor.

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu futbolcu kadrosuyla başarılı olması zor. Sağ kanatta Sefa'yı iyi hazırlayıp sol tarafa da Yusuf'u monte edip maksimum verim alırsa fişek gibi takım oluruz. Diğer türlü Erkanlı Özerli kanatlar bildiğiniz el freni.
              Zaten Sefa yer uçağı
              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Oyuncularımızdaki laçkalığı giderip onları bir hedefe kilitleyebilirse Hami den büyüğü olmaz benim gözümde. Bunun ölçüsü de nedir ? bana göre Türkiye kupasıdır,inşallah bir sinerji yaratır takımda ve başarılı olur. Hayırlı uğurlu olsun.

Kesinlikle yeni yönetime sabredip destek olmalıyız,
                onlara zaman tanımalıyız,yoksa sonumuz hayır değil.
                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 14:33.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Hoca dediğin sistemi, taktiği olacak. Rakibi iyi analiz edip oyuncularına anlatacak.

Yumlu' ya rakibin forvetini iyice belletecek. "Geçirirsen yedek kalırsın. Gözüm üstünde, nefes bile almayacak" diyecek.

Erkan ve Yusuf' a; "Bu maçta ikinizden de en az 6 şar isabetli orta bekliyorum. Geçemeyen yedek kalır" diyecek.

Mehmet' e; "Senden en az 3 gollük pas bekliyorum. Geçemezsen yedek kalırsın" diyecek.

Kısacası hepsine ayrı ayrı hedef verecek.

Öyle maç öncesi; "Size güveniyorum çocuklar, hadi şu maçı alın" ile olmaz bu işler, ki Sadi aynen bunu yapıyordu sanırım.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Hami hoca hayırlı olsun inşallah faydalı olacaktır, Sadi hocanın tekrar eski görevinemi döndü yoksa kulüple bağlantısını komple kopardımı net açıklama bulamadım..
                    Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

Takım için bu şartlarda en iyi seçim Hami idi.
                      Benim Hamiden umudum var ama takımdan yok.
                      İşleri rast giderse Hami uzun yıllar takımın başında kalabilir, yeterki rüzgar doğru taraftan essin.

Ayrıca yönetimin Ersunu getirmemiş olması onlar için artı puandır.
                      "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Özer'in takıma bulunma sebebi oluyor birazcık
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Ezbere konuşmadan istatistikleri şöyle bir sunalım...

Hami, daha önce 10 Şubat 2014 ve 10 Kasım 2014 tarihleri arasında takımın başına geçmişti.

Takımın başına geçtiğinde 9. Sıradaydık, ligi bitirdiğimizde ise 4. sıraya yükseldik.

Kendisiyle birlikte "Ligde" 6 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyet aldık.

Mağlup olduğumuz takımlar Fenerbahçe ve Galatasaray'dır.

İstatistikler, içinde bulunduğu durumla birlikte ele alındığında başarılı olduğunu gösteriyor.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse, elindeki futbolcularla bir sinerji yaratmayı başarmış, bütünlük oluşturmuştu.

O yıkık dökük takımı alıp belli bir noktaya getirdi.

O dönemde takımdan ayrılmasını istememiştim. Çünkü bir toparlanma sağlamıştı.

Nitekim yerine gelen teknik adamlar ve oynattıkları vasat futbolu görünce ne kadar haklı olduğumu tekrar anladım.

Şimdi aynı şeyi tekrar başarabilirse yine başarılı olmuş sayarım.

Ve bunu yapabilecek becerisi var.

Hami'ye güveniyorum.
                          En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 14:40.

Yorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün akşam hocayı evinde misafir ettiğini okumuştum.....Çalışmaya erken başlamış .....

Yorum

Valla başarılı olur olmaz bilemem açıkcası hiçbir umudumda yok.Tek isteğim yönetimin gelecek sezonun yapılanmasını Hami Hocaya bırakmaması bi ekip falan kurulsun en azından ve bunun için her gün dua edicem.
                              En son Şerafettin Kara tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 14:45.

Yorum

Takım için en uygun hoca.Geldiğinde çok güzelde futbol oynatmıştı.

Umut konusuna gelirsek, benim ondan değil ;taraftaradan umudum yok.Trabzonlu olan kimseyi sevmez bu taraftar.İlk kötü sonuçta hemen kelle avcılığına soyunacaklardır, herzaman ki gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X