Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz'un Yeni Hocası Hami Mandıralı!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Önümüzdeki sezon Tolunay hoca Hami yardımcısı olur mu? Avrupa ekolünden bir hoca yerine bu yola başvurmalıyız madem Lucescu olmuyor taraftara hoş gözükeceğim diye orta kalibre bir adam getirilmesin....
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

ben bazı taraftarın haminin o kısa dönemdeki durumunu iyi analiz edemediklerini görüyorum.aslında ekonomik olarak bugüne gelinmesinde yöneticilerde o dönemi ya analiz edemediler yada işlerine gelmedi(kulübün soyulması vs dolayı).özetle hami nin gidişi ve yerine gelen vahid sonun başlangıcı oldu.

avrupada da böyledir genelde teknik adamların kariyer başlangıcları.nasıldır?kulüpler bir ışık gördüğünde hemen izlemeye alırlar ve yukarı doğru çıkış başlar teknik adamın.misal juve nin teknik adamı allegri. cagliari de başladı çıkışı.skor olarak başarısı yoktu ama değişik bir futbol oynatıyordu ve dikkatleri çekmişti.benimde dikkatimi ilk o dönem çekti.sonra allegri milan juve yaptı.tecrübesiz ve başarısız dı skor olarak ama milan hemen aldı.ışık gördüler futbola bakarak.

işte hami de benzerdir aslında.kısa dönemde o sinyali verdi.ama alan olmadı tabi.sonuç bilmem kaç milyon avro borç.
      TEKKEBALL

Yorum

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        güzel sorular.cevaplamaya çalışayım.

neden ünal yada özköylü hatta tolunay değilde hami.? bu teknik adamların basın toplantılarını izledin mi?sahadaki duruşlarını tavırlarını izledin mi?teknik adamlık teknik olduğu kadar yöneticiliktir aynı zamanda.yani atarlı giderli tolunay ve özköylü ile bir yere varılamaz.bunu gördük.peki neden hami?yerli ama yerlici değil.yani takım içi torpil yapmaz.oyuncularla iletişimi iyidir.geldiği kısa dönemde takım içi huzur sağlanmış ve bu oyuna yansımıştır.adrian o dönemde çok eleştiriliyordu.ama oynattı verim aldı.yerlici bir teknik adam olsaydı o dönemde ilk adrianı keserdi.koşmuyor diye.hami nin tarzı luce tarzıdır.oyuncudan verim almaya bakar.kendi egosunu tatmin etmez.

ikinci soruda benim kafamı kurcaladı.neden 45 gün önce değilde şimdi.bu 45 günlük kayıp ilk 3 şansını heba etti maalesef.yönetimin hatası.hami nin değil.benim hamiye itirazım yok ama zamanlamaya var.45 gün önce gelseydi şimdi baya bir yol alacaktı ilk 11 uyumunda.

vizyon mu dedin? luis enrique barcaya gelirken ne başarısı vardı?ya guardiola ?alt yapıdan direk geldi.ne tecrübesi vardı bunların.hami den sonra gelen tecrübeli vahidi gördük.takımı batırdı.hergün transfer yapın diye ağladı.yapıldı ve sonuç ortada.

önder özen teknik adam tercihinde bulunurken 2 kıstas belirlemişti beşiktaşta.ya olmuş bir teknik adam(luce tarzı)yada hedefleri olan büyümek isteyen bir teknik adam (bilic tarzı) tercihindeyiz.yılmaz vural gibiler hem olmamış hemde hedefleri bitik teknik adamlar sınıfında.
        İlk soruda ben Ünal'ı veya Osman'ı savunmuyorum, aksine Hami'nin bunlardan bir farkı yok, o yüzden neden Hami diye sormuştum. Hami'nin ilk dönemde sağladığı huzur ve hatta oynattığı nispeten positif futbol Trabzonspor teknik direktörlüğü için yeterli değildir, en fazla 1461 için yeterli olabilir. Hami Trabzonspor'a hoca olmak istiyorsa önce kendini kanıtlasın, tecrübe edinsin, kendini geliştirsin. Hami'nin yeterlilik olarak Osman'dan veya Ünal'dan hiç bir artısı yok, bunu anlatmaya çalıştım.

Luis Enrique veya Guardiola'ya ilave edebileceğiniz çok isim var genç yaşta büyük başarılar kazanan, ama hiçbiri tepeden inmedi oraya. Guardiola 4 yıl altyapı çalıştırdı, A takımda yapacaklarını uyguladı. Luis Enrique'nin Sevilla'da yaptıkları da ortada. Onun dışında Morinho'dan tutun da bugün Tottenham'da iyi işler yapan hocaların hepsinin altyapılarında kendilerini geliştirdikleri bir geçmiş var. Hami ne yapmış bugüne kadar ? Ben bunu eleştiriyorum. Kendini geliştirmemiş, altyapısı olmayan, deneyimi tecrübesi çok zayıf bir adamı hoca yapmanın neresi vizyon ? Bakın ben gene Hami'yi kabul ederim, ama vizyon vaadi olan yönetimin Hami'yi hoca yapmasını kabul etmiyorum.

Son olarak. Yılmaz Vural bu ülkeye çok...
        İnadına Trabzonspor !

Yorum

Arkadaslar haminin hocaligi tartisilabilr hrks begenmiyebilir bende ersundan yanaydim ama baskanimiz getirmis bizede destek vermek lzm yenilgiden sonra istifa diye isyn etmemiz lzm umutlu bakmamiz lazim her maca yeniliriz gozuyle bakmamaliyiz stadi. Doldurmaliyiz.gene 4-5 bine oynarsak basariyi ulasamayiz bu zorlu donemde bize yonetim ve teknik heyete destek verip futbolculara guvenmeliyiz saygilrimla.....

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İlk olarak Şener61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar haminin hocaligi tartisilabilr hrks begenmiyebilir bende ersundan yanaydim ama baskanimiz getirmis bizede destek vermek lzm yenilgiden sonra istifa diye isyn etmemiz lzm umutlu bakmamiz lazim her maca yeniliriz gozuyle bakmamaliyiz stadi. Doldurmaliyiz.gene 4-5 bine oynarsak basariyi ulasamayiz bu zorlu donemde bize yonetim ve teknik heyete destek verip futbolculara guvenmeliyiz saygilrimla.....

Yorum

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Önümüzdeki sezon Tolunay hoca Hami yardımcısı olur mu? Avrupa ekolünden bir hoca yerine bu yola başvurmalıyız madem Lucescu olmuyor taraftara hoş gözükeceğim diye orta kalibre bir adam getirilmesin....
              Hami basarili olursa devam etsin demiyorsun da Tolunay in altinda calissin diyorsun pes diyorum.

Belliki haminin basarili olmasi bazilarini oldukça uzecek onlardan biri de senmisin?
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayırlı olur inşallah. Bu sezon için başarı kıstası nedir ona göre yorum yapmak lazım. Şahsen benim başarı 50 puanı yakalamaktır. Dün de benzer yorumda bulunmuştum. Büyük maçları kazanmasını beklemiyorum. Onun haricinde kalan 13 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi gibi bir tablo yakalarsak başarılı sayarım...
                27 puani alacagini dusunuyorum o zaman basarili olmasina hazir ol.

Kupada da final oynariz bence almamiz gunluk faktorlere bagli olur.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

bu kadroyla bu sene değişen hiçbir şey olmaz.

Yorum

hami nin başarısız olmasını isteyen o kadar çok taraftar varki. bu biraz marka düşkünlüğünden olsa gerek.juve teknik direktörü allegri cagliari den milana geçerken markasız bir teknik adam idi.ama sadece cagliari de oynattığı oyunla milanın kapıları açıldı ona.sonra juve yi cl de final oynattı.

şuda var.çoğu taraftar kısa süren hami mandıralı dönemini detaylı analiz edemiyor.dolayısıyla hami=isimsiz (markasız) algısı oluşuyor.
                    TEKKEBALL

Yorum

Uğur soruyu sormadan önce tekrar düşün istersen, sence Hami Mandıralı, Tolunay Kafkas'ın yardımcısı olur mu?
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

atarlı giderli tolunayın büyük takımın hocası olacağını hiç düşünmedim.saha kenarındaki duruşu zaten negatif.

zaten hami de geçmişte açıkladı.sadece luce nin yardımcısı olmayı kabul ederim diye.
                        TEKKEBALL

Yorum

İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          27 puani alacagini dusunuyorum o zaman basarili olmasina hazir ol.

Kupada da final oynariz bence almamiz gunluk faktorlere bagli olur.
                          27 puan mevcut tablodan sonra başarı ama sıralamada bizi en fazla 6. yapar diye tahmin ediyorum. Kasımpaşa, Başakşehir, Konya ve Akhisar dörtlüsü büyük düşüş yaşamadıkları takdirde ligi önümüzde bitirir gibi duruyor. Kupada ise seri başı olmadığımız için çeyrek finalde BJK, FB ve GS ve Başakşehir dörtlüsünden biriyle eşleşeceğiz. Dolayısıyla şansımız olduğunu düşünmüyorum...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

Hami Mandıralı umarım kulübümüze hayırlı olur.

Kaldığı kısa sürede takıma neşteri vurmuş, güven tazelemiş, güzel futbol için sinyaller vermişti.

Bence gönderilmesi hataydı, küçük dokunuşlarla borcu azaltacak işler yapmaya devam etmeliydik. Oysa o yıldan sonra yüzlerce milyon lira borç yaptık.

Eğer Hami Mandıralı tecrübeli bir hocanın yardımcısı olarak uyumlu çalışacaksa, ve gerçekten bu konuda sıkıntı çıkarmayacaksa bizim için iyi işler yapma potansiyeli olan bir adaydır.

Başarılar diliyorum.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

gidişine çok üzülmüştüm şimdi sevindim yapılacak en mantıklı adım bu ekonomik sıkıntıda avrupaya bile gidemezken lucescu risk olurdu Allah utandırmasın

Yorum

Nasil ki Hami hoca zamaninda Malouda'yi sildi Cardozo ile de benzer sorunlar yasayabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X