Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz'un Yeni Hocası Hami Mandıralı!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

muhammet transferinde israrci olsun.yoksa islemez sistem. geldigi ilk donemdeki sistemi kuracaksa kadro soyle olur.

.....................onur
    ..cavanda....yumlu...aykut...xxxxx
    .................mbia...aytac
    ........sefa.......marin.......yusuf
    .................muhammet

o kadronun bekleri vasatti ama mucadele ediyorlardi. ayrica bosingwa'yi stopere cekerek onun liderligiden ve fiziksel ozelliklerinden cok iyi yararlanmisti. takim parcalanmadan bir butun olarak hareket etmeyi basarmisti.tabi kalite tartisilir ama goruntu hostu.

en az 3 farkli kazanilan 4 5 mac vardi. en kritik kararlari bosingwa ve zeki idi.ayrica colman zokora ve malouda'yi takimdan kesmesi enerjimizi artirdi. sanki hicbirsey yapmamis gibi yeni doneme girilmesi agrima gitmisti. tabi bu bizim icin yeterli bir hoca oldugu anlamina gelmez. ama klupte devamlilik saglanmasi gerekiyor.yapilan her hamlenin iyi degerlendirilmesi gerekiyordu. tam da usta'nin anlattigi gibi bazi oyuncular bu ivmeyle birlikte satilabildi.
    En son artvints tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 14:47.

Yorum

Haminin başarılı olmasını bende istiyorum geldiğinde iyi futbol oynatmıştı kısmı yanlış zadem MRA defansif bir oyun oynatıyordu ben bile gelseydim takım düzelirdi
      @ okşoholu

Yorum

Hayırlı olur inşallah. Bu sezon için başarı kıstası nedir ona göre yorum yapmak lazım. Şahsen benim başarı 50 puanı yakalamaktır. Dün de benzer yorumda bulunmuştum. Büyük maçları kazanmasını beklemiyorum. Onun haricinde kalan 13 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi gibi bir tablo yakalarsak başarılı sayarım...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Iki sorum var:

Neden Ünal değil de, Osman Özköylü değil de Hami ? Hami nin hangi özelliği daha üstün, tecrübesi ni eğitimi mi ? Yoksa frikikler mi ? TD için frikik önemli bir kriter midir ?

Ikinci sorum neden ilk devre sonu değil de şimdi ? Hatta şöyle sorayım ? Bursa maçı 2-0 bitse idi bugün Sadi devam ediyor olur muydu ? Yani skora göre mi karar verildi ?

Bakın ne hamiye itirazım var ne zamanlamaya ? Ben vizyon bunun neresinde diye soruyorum ? Biz başkanı vizyon için seçtik, neden iho gibi hareket ediyor. Skora göre hoca kararı vermek nedir ? Tecrübesi başarısı olmayan hocanın bizde işi ne, bu mu vizyon...
          Yılmaz Vural dediğim zaman dalga geçildi burada, hamiyi yardımcı diye yanına almaz adam, biz hami yi vizyon gereği hoca yaptık... süper...
          İnadına Trabzonspor !

Yorum

Bu sene için Hami iyidir iyi hem de bu parasızlıkta sudan ucuz. Seneye ne olacağımız bile belli değil, cezamı alacağız ne yapacağız ?
            Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

muhtemel 11 i

onur

cavanda--yumlu-demir-nizam

----------mbia-aytaç--------

marin------ekici-------yusuf

----------cardozo---------------

iyi işler yaoacak şüphesiz hami hoca.

demir yerine daglıs ta olabilir.
              TEKKEBALL

Yorum

Allah utandırmasın.
                inşallah başarılı olur.

Yorum

Hiç bir yabancı hocayla uyum sağlayabileceğini sanmıyorum.
                  "Yalnızca Lucescu'nun yardımcısı olurum" deyince olmuyor,gerçi bu lafı dedi mi onu da bilmiyorum.
                  Bir risk olduğunu düşünüyorum.50.yıl öncesi olaya hiç müdahil olmasaydı keşke.

Yorum

Arkadaşlar Hami Hoca sezon sonuna kadar hocalık yapacak.
                    sezon sonu Lucessu'nun yardımcısı olacak.

Yorum

Ben sorumun cevabını alamadım,neden bjk maçı öncesi apartopar yangından mal kaçırırmış gibi getirildi.Acaba birileri bjk maçını şenol güneşe peşkeşmi çekecek.Hadi bakalım göreceğiz.Ben haminin getiriliş şeklinden ve bunun bjk maçı öncesi olmasından dolayı aşırı rahatsızım.

Yorum

Hayırlı olsun. Allah utandırmasın.

Umarım beklenenden çok daha başarılı olur. Her açıdan dibe vurmuş bir takımı kaldırmak kolay olmayacak. Kendisini zor günler bekliyor. İlk maçının Beşiktaş olması bir avantaj da olabilir dezavantajda.
                        Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                        Hz. Ömer.

Yorum

sahaya bir maç planı çerçevesinde dizilen, top kendindeyken, top rakipteyken ne yapacağını-yaptığını bilen bir takım izletsin başarı sayacağım kendi adıma.
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Iki sorum var:

Neden Ünal değil de, Osman Özköylü değil de Hami ? Hami nin hangi özelliği daha üstün, tecrübesi ni eğitimi mi ? Yoksa frikikler mi ? TD için frikik önemli bir kriter midir ?

Ikinci sorum neden ilk devre sonu değil de şimdi ? Hatta şöyle sorayım ? Bursa maçı 2-0 bitse idi bugün Sadi devam ediyor olur muydu ? Yani skora göre mi karar verildi ?

Bakın ne hamiye itirazım var ne zamanlamaya ? Ben vizyon bunun neresinde diye soruyorum ? Biz başkanı vizyon için seçtik, neden iho gibi hareket ediyor. Skora göre hoca kararı vermek nedir ? Tecrübesi başarısı olmayan hocanın bizde işi ne, bu mu vizyon...
                            Yılmaz Vural dediğim zaman dalga geçildi burada, hamiyi yardımcı diye yanına almaz adam, biz hami yi vizyon gereği hoca yaptık... süper...

güzel sorular.cevaplamaya çalışayım.

neden ünal yada özköylü hatta tolunay değilde hami.? bu teknik adamların basın toplantılarını izledin mi?sahadaki duruşlarını tavırlarını izledin mi?teknik adamlık teknik olduğu kadar yöneticiliktir aynı zamanda.yani atarlı giderli tolunay ve özköylü ile bir yere varılamaz.bunu gördük.peki neden hami?yerli ama yerlici değil.yani takım içi torpil yapmaz.oyuncularla iletişimi iyidir.geldiği kısa dönemde takım içi huzur sağlanmış ve bu oyuna yansımıştır.adrian o dönemde çok eleştiriliyordu.ama oynattı verim aldı.yerlici bir teknik adam olsaydı o dönemde ilk adrianı keserdi.koşmuyor diye.hami nin tarzı luce tarzıdır.oyuncudan verim almaya bakar.kendi egosunu tatmin etmez.

ikinci soruda benim kafamı kurcaladı.neden 45 gün önce değilde şimdi.bu 45 günlük kayıp ilk 3 şansını heba etti maalesef.yönetimin hatası.hami nin değil.benim hamiye itirazım yok ama zamanlamaya var.45 gün önce gelseydi şimdi baya bir yol alacaktı ilk 11 uyumunda.

vizyon mu dedin? luis enrique barcaya gelirken ne başarısı vardı?ya guardiola ?alt yapıdan direk geldi.ne tecrübesi vardı bunların.hami den sonra gelen tecrübeli vahidi gördük.takımı batırdı.hergün transfer yapın diye ağladı.yapıldı ve sonuç ortada.

önder özen teknik adam tercihinde bulunurken 2 kıstas belirlemişti beşiktaşta.ya olmuş bir teknik adam(luce tarzı)yada hedefleri olan büyümek isteyen bir teknik adam (bilic tarzı) tercihindeyiz.yılmaz vural gibiler hem olmamış hemde hedefleri bitik teknik adamlar sınıfında.
                            TEKKEBALL

Yorum

Hayirli olsun..6 Ay icin güzel secim.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben sorumun cevabını alamadım,neden bjk maçı öncesi apartopar yangından mal kaçırırmış gibi getirildi.Acaba birileri bjk maçını şenol güneşe peşkeşmi çekecek.Hadi bakalım göreceğiz.Ben haminin getiriliş şeklinden ve bunun bjk maçı öncesi olmasından dolayı aşırı rahatsızım.
                                İlk yarıda BJK'yi yenen başka Trabzonspor muydu? Her şey bir yana bugün 10 Trabzonspor'luya BJK'yi yener miyiz desek kaçı yeneriz cevabını verir?
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X