Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• valla ne umut edecek hal kaldı nede umut etmek istiyorum
    hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım artık
    varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• tasınısı, taragınızı,kelinizi alıp derhal istifa ediniz bizi deli ettiniz!!
      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Artık yeter Yönetim istifa......

olmayan birşey nasıl İstifa edebilir???
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben bugune kadar hep iyi niyetli olduklarini ama isi beceremediklerini dusunuyordum ama artik ben Nuri Albayrak'in Trabzonsporlu olduguna bile inanmiyorum.. Takimi bitirdi, rezil etti, dibe vurdurdu.. Bundan sonra yapabilecegi tek sey takimi kume dusurtmek kaldi.. Eger aralik'ta kurtulamazsak, o da yakindir ey millet..
          aynen

Nuri Albayrak'in Trabzonsporlu olduguna bile inanmiyorum..

bırak artık bizi NURİ başkan...
          ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
          **ARSİNLİ AKREP**
          **61*77**

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Artık yeter Yönetim istifa......

olmayan birşey nasıl İstifa edebilir???
            cok dogru soyluyon valla
            Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

• Ergün Ata' nın yazısından alıntı:
              Amasyalı, Trabzonspor’a gönül vermiş birisiyim. Bundan da hep gurur duydum. 14 ve 8 yaşlarında iki kızım var. Bu sezon onlara isimleri yazılı formalarını da aldım farklı olduklarını anlattım Trabzonspor’un başarılarını anlatarak ve yönetime inanarak bu yılın en iyi takımı olacağımızı söyledim, Galati maçına kadar. Ama Almina’mı yine ağlattılar. (Hüsnü Ay)

Bunların yönettiği Trabzonspor'u çocuklarımızın tutmasını nasıl sağlayacağız?

Yorum

• Hepimiz istifa diyoruz ama şu anda hem yönetimin hemde Ziyanın istifa ettiğini düşünün.Önümüzdeki hafta ligler başlıyor.Onun için DAha çok Aralık ayındaki kongrede aday olmamalarıyla ilgili fikir belirtsek daha iyi olacağını düşünüyorum.

Yorum

• durum anlaşıldı yapacak bişe yok ARALIK ayını beklicez......

Yorum

• Aralık ayında milletin ağzına bir parmal bal çalıp tekrar seçilmeye çalışacaklar.....

Balın adı stadyum projesi.......
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aralık ayında milletin ağzına bir parmal bal çalıp tekrar seçilmeye çalışacaklar.....

Balın adı stadyum projesi.......
                      Bir parmak bala kanacak insanlara her şey müstehaktır. Herkesin taraflılığı bırakıp olması gerekeni uygulayacağını umuyorum.

bu arada trabzon dışındaki biz üyeler oylarımızı nasıl kullanacağız bilginiz varmı? Trabzona gitmemiz gerekecekmi?
                      Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• İlk olarak hasta_trabzonlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir parmak bala kanacak insanlara her şey müstehaktır. Herkesin taraflılığı bırakıp olması gerekeni uygulayacağını umuyorum.

bu arada trabzon dışındaki biz üyeler oylarımızı nasıl kullanacağız bilginiz varmı? Trabzona gitmemiz gerekecekmi?
                        Mevcut sistemde buraya yani Trabzona gelip kullanmanız gerekiyor...... Yeni bir düzenleme yok.....

Yorum

• Benim Aralik ayinda yapilacak kongre ile ilgili ciddi endileselerim var. Son genel secim sonuclarini gorunce, Trabzonsporumuzun basina yine bu bremen mizikacilari secilirse hic sasirmam.
                          "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mevcut sistemde buraya yani Trabzona gelip kullanmanız gerekiyor...... Yeni bir düzenleme yok.....
                            O zaman gelip kullanacağız. Aksi halde oluşacak tabloyu eleştirme ve şikayet hakkımız olmayacak demektir.
                            Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• Artık bu ahval ve şerait içindede bunlar yeniden yönetime seçilirse çoğunluk takımın sıradanlaşmasına razıdır demektirki 4. büyüklüğümüz denilen bir şey kalmaz

Yorum

• İlk olarak oskanonur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim Aralik ayinda yapilacak kongre ile ilgili ciddi endileselerim var. Son genel secim sonuclarini gorunce, Trabzonsporumuzun basina yine bu bremen mizikacilari secilirse hic sasirmam.
                                Abey eğer üye isen bunu Bmn Genelde sabit başlıklardaki İlgili bölüme iletirmisin üye sayımız 1 daha artsın......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X