Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir insan istenmediği yerde durur mu bi insan bu kadar yüzsüz ve gurursuz olamaz
    ANTİİSTANBULLLLLLLLLLLLLLLLLLL...........!!!

Yorum

• hala istifa diyoruz.. ama anlayan, idrak eden, utanan, sıkılan yok...yuh be insan oglu bu kadar yüzsüz olurmu!!!!!!
      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hala istifa diyoruz... Ama anlayan, idrak eden, utanan, sıkılan yok... Yuh be insanoğlu bu kadar yüzsüz olur mu!
        Olur. Ben olanları tanıyorum. Üstelik çok da yakınımdalar.
        Muhtemelen siz de tanıyorusunuzdur...
        Muhtemelen bu forumdaki herkes tanıyordur...
        En son poetricus tarafından düzenlendi; 11.08.2007, 11:35.

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          az önce resmi siteden futbolcuların resimlerine bakıyordum ve çok komik bir fotoğrafı aslında üzülerek ve utanarak gördüm sizinle paylaşayım istedim.

http://www.trabzonspor.org.tr/futbol...tik.asp?id=156
          Yakışıklı çıkmış değil mi?
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• yönetim bu aralar kılıf arama peşinde her bir şeye.. neden mi? çünkü takıma güvendikleri yok. güveniyoruz diyecek tabii medyaya .. ne diyecek ? güvenmiyoruz mu diyecek.

onun için takım dışındaki şeylerle uğraşıyorlar. ayrıca kulübün borcu almış başını gitmiş. bel ağlamışlar bir pompaya gidiyor... ama ondan gelecek para nereye gidecek bilinmez.

atay aktuğ döneminde futbolcular paralarını tıkır tıkır alıyordu... bunlar musampa marchelinho jun gibi oyunculara veriyorlar paraları şimdi.... ayrıca lazaroni de var...

sonra ne olacak? borç borcu getirecek ve verdikleri zaman kulübü yeni yönetime yeni yönetim enkaz devraldık savsaklaması yapacaklar. enkaz devralacagını bilmeyen bir yönetim zaten oraya trabzonsporumzuun yararı için değil başka amaçlar için gitmiştir demektir.
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Allah bize sabir versin
              "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• İlk olarak oskanonur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah bize sabir versin
                Amin ...Hemde Peygamber sabrı!!!

Yorum

• bu hafta kurtuluyoruz arkadaşlar saabırr
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    az önce resmi siteden futbolcuların resimlerine bakıyordum ve çok komik bir fotoğrafı aslında üzülerek ve utanarak gördüm sizinle paylaşayım istedim.

http://www.trabzonspor.org.tr/futbol...tik.asp?id=156
                    lan herifin tipiyle oynamışlar resmen

trabzona gelir gelmez şekli şemali değişmiş

yazıkkkk ah tolga ziyayı gördükten sonra böle oldu çoçuk

zavallı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ALLAh böyle yapar adamı işde resmen çarpılmış

Yorum

• En BÜyÜk Trabzonsporum...
                        ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                        **ARSİNLİ AKREP**
                        **61*77**

Yorum

• yönetimin istifasının bi anlamı kalmadı..
                          kongreye gitseler bile en fazla 1-2 ay oynar tarih..

yeniden aday olmasın başka ihsan istemez..(tabi ziyayı defetmek kaydı ile)

Yorum

• yönetim bıraksın, burada heyecanlı gençler yönetici olsun onlar biliyor ya; bilgisayar başında cm oynayanlardan biride takımın başına getirilsin. tek kurtuluş budur, bravo ve devam.

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetim bıraksın, burada heyecanlı gençler yönetici olsun onlar biliyor ya; bilgisayar başında CM oynayanlardan biri de takımın başına getirilsin. Tek kurtuluş budur, bravo ve devam.
                              Muhtemelen daha iyi olmasa bile daha kötü de olmaz.

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yönetim bıraksın, burada heyecanlı gençler yönetici olsun onlar biliyor ya; bilgisayar başında cm oynayanlardan biride takımın başına getirilsin. tek kurtuluş budur, bravo ve devam.
                                şu aldığı sonuçlardan iyisini alır mı bilnmez..
                                ama en azından aynı düzeyde kalır..
                                hem de 30 küsür trilyon borca girmeden...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X