bu ne yüzsüzlüktür bu ne utanmazlık bune arsızlıktır anlaşılır gibi değil insanda azıcık onur gurur olsa bunca rezalete bunc tepkiye rağmen bir saniye bile duıramaz orada
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
ne güzel.İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceden hedefimizi ilk dört olarak hedeflerdik.....
Şimdi ise en iyi ihtimalle 4. olmayı hedefliyoruz....
eskiden 1. olcan 3. olcan belli değil.sıkıntı dert, şimdi nokta atış.
ne istediğimizi biliyoruz.
Yorum
-
ustad bu hedef yarışmacı takım olduğumuzdan beri var. ha bu hedef ne zamandır var diyeceksen 2000li yıllardan beriİlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceden hedefimizi ilk dört olarak hedeflerdik.....
Şimdi ise en iyi ihtimalle 4. olmayı hedefliyoruz....
Trabzonspor yarışmacı takım değil bizim tek hedefimiz var. Şampiyonluk.En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 07.08.2007, 11:59.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
bu yönetim zihniyetiyle mi?,bu teknik zihniyetle mi?,bu futbolcularla mı ? ......... zor,çok zorİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yarışmacı takım değil bizim tek hedefimiz var. Şampiyonluk.
Yorum
-
Allah korusun diyorum. Eğer uyum sorunu yaşarlarsa, Ergun Gürsoy ya da Adnan Polat kefil olur da, onları biz alırız diye endişem var.İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs nin transferleri uyum sorunu yaşarsa
bjk fb birbirine girerse
tek kulvarda yarışacak biz belki 3. falanda olabiliriz. hele ağustosta antalyaya kar yağarsa rahat oluruz.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
şu ibrahim baturoğlunun açıklamalarını okudum da taraftara sitem ediyormuş
yahu sen ne yüzle hala taraftarla uğraşıyorsun kim sana o hakkı veriyor
unutma baturoğlu senin takımın intertoto kupasında bile sıradan bir takıma eleniyorsa,sen bu takımın başarısı için hiçbir fedakarlıkta bulunmuyorsan sus!!!
unutma ki sen oraya bu taraftarı temsil etmek için oturdun
zaten herkesin öfkesi ağzına kadara gelmişken senin böyle çıkıp taraftara sitem etmeye hakkın yok!!!
sen ne başarı gösterdin ki taraftarla uğraşıyorsunFanki tonki zonki...
Yorum
-
lincolnü çok fazla abarttılar.bence gs dan yine bi halt olmayacak.bu sezon bjk şampiyon olur gibi.süper kupa maçında çok ii oynadılar.ertuğrul hoca takımı ii motive etmiş.bizde en fazla 3. oluruz gibi.adam gibi td müz yok kadroda eksikler var.3. lüğü öpüpte alnımıza koyalım.Biraz gerçekçi olmak şampiyonluk şansı % 5.görünen köy klavuz istemez.Özkan SÜMER
Yorum
-
[quote=fromTheRApBZONe;898790]lincolnü çok fazla abarttılar.bence gs dan yine bi halt olmayacak.bu sezon bjk şampiyon olur gibi.süper kupa maçında çok ii oynadılar.ertuğrul hoca takımı ii motive etmiş.bizde en fazla 3. oluruz gibi.adam gibi td müz yok kadroda eksikler var.3. lüğü öpüpte alnımıza koyalım.Biraz gerçekçi olmak şampiyonluk şansı % 5.görünen köy klavuz istemez.[/quote
bu td ve yönetim bu sezon kalırlarsa, en iyi ihtimalle 4. oluruz. oda en iyimser ihtimal
Yorum
-
YÖNETİMDEN BARIŞ MESAJI
Trabzonspor yönetimi, kulübün kuruluşunun 40'ıncı yıldönümü nedeniyle internet sitesi aracılığıyla bir mesaj yayınladı. Mesajda yer alan, “Kavgayı ağacın yaprağına yaz, sonbahar gelsin yapraklar kurusun diye. Öfkeyi bir bulutun üstüne yaz, yağmur yağsın bulut yok olsun diye. Nefreti karların üstüne yaz, güneş açsın karlar erisin diye. Ve dostluk ile sevgiyi, yeni doğmuş bebeklerin yüreğine yaz, onlar büyüsün Dünya'yı sarsın diye“ sözleriyle taraftara ve camiaya birlik mesajı verdi. Yönetimin bu mesajla traftarla yaşanan soğuk savaşta buzları eritmeye çalışmak için ilk adımı attığı bildirildi.
Peki üzüntümüzü nereye atacağız boğazımızdaki yumruyu hayal kırıklıklarımızı yüreğimizdeki acıyı ne yapacağız. Eğer adım atmak istiyorlarsa Ziya doğanı ve prenslerini kapının önüne koyup takımı futbol yanatacak bir hoca ve futbol oynayacak bir kaç adam alsınlar.Ayrıca Hami Mandralı jubilesi yapıp en azından Hamiye Jubile yaptılar dedirtsinler.Ama nafile bu yönetim laftan başka bir şey üretemez.Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
Galati maçındada bizim hedefimizde yenip uefaya katılmak vardıİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleustad bu hedef yarışmacı takım olduğumuzdan beri var. ha bu hedef ne zamandır var diyeceksen 2000li yıllardan beri
Trabzonspor yarışmacı takım değil bizim tek hedefimiz var. Şampiyonluk.
yönetim gereken transferleri yapmayınca.....
td gereken taktiği veremeyince.......
oyuncularda kapasiteleri nedeniyle oynayamayınca.......
biz ne kadar hedef koyarsak koyalım başarılı olamayız.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ben bugune kadar hep iyi niyetli olduklarini ama isi beceremediklerini dusunuyordum ama artik ben Nuri Albayrak'in Trabzonsporlu olduguna bile inanmiyorum.. Takimi bitirdi, rezil etti, dibe vurdurdu.. Bundan sonra yapabilecegi tek sey takimi kume dusurtmek kaldi.. Eger aralik'ta kurtulamazsak, o da yakindir ey millet..İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Ben artık Yaratan'dan da ümidimi kestim bu yönetimi başımızdan alması konusunda, artık nerede ne günah işlediysek bedeli de bu oldu!!!
Gitmeyin abicim kalın! ciddiyim, ben bu sezon artık maç bile seyretmeyeceğim, çocuğum olunca hangi takımı tutarsa tutsun bişey demeyeceğim, böyle bir felaketi başından defetmekten aciz bir taraftar ve camiayı destekleyip ne yapsın gariban?? Bizim gibi kahırmı çeksin? "adam gerçek taraftar gibi konuşmuyor" diyenlere cevap, hala iş başında olan yönetimde saklıdır. Arsızlığı siyasi terbiyesi ile birleştirip umduğunu bulamayan, çay ocağı teslim edilemeyecek çapta olup bu kulübe başkanlık!!! ve yöneticilik!!! yapmaya kalkanlara da selam olsun, Ne büyük başarılar elde ettik sayenizde!! ne flash transferler yaptık siz yönetimdeyken, tüm Türkiye ve istanbul camisaı korkudan titredi ama ben ve benim gibiler sizin değerinizi bilemedi sn. başkan ve yönetimin değerli üyleri, yolunuzda başarılar dilerim...
Yorum
-
Kardeşim bjk nin bu ligde şampiyomluk şansı bizden daha az bak son 13 seneye tek şampiyonluklarıu var oda türlü shtekarlıklarla dolu 2003senesi basın aşırı hakem yardımı ben beşiktaşı kale bile almıyorum fenerbahçe açık ara şampiyondur açık açık çok açık ara ;bizim yönetminse allah binlerce kez bel.......vrsn.....İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelincolnü çok fazla abarttılar.bence gs dan yine bi halt olmayacak.bu sezon bjk şampiyon olur gibi.süper kupa maçında çok ii oynadılar.ertuğrul hoca takımı ii motive etmiş.bizde en fazla 3. oluruz gibi.adam gibi td müz yok kadroda eksikler var.3. lüğü öpüpte alnımıza koyalım.Biraz gerçekçi olmak şampiyonluk şansı % 5.görünen köy klavuz istemez.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
4.culuk umut ediyorum bende. Allahim dustugumuz hallere bak.İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 gün önceki Bjk- Fener maçını gördükten sonra ve de güzel transferler yapan gsyi gördükten ayrıca bizim 3. sınıf maçlardaki penformansımızı gördükten sonra alabileceğimiz en iyi derecenin 4. lük olduğunu görüyorum....
Bu kadra sezondur hiç bu kadar umutsuz olmamıştım....13 Vitor Hugo
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum