Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim daha çok çekeceğemiz var bunlarla boşuna gidecekler diye heveslenmeyelim bu adamlar bizimle be trabzonumla kafa bulmaktan başka hiçbirsey yapmıyo
    bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• Bu yönetimin Aralık ayında yeniden görev alması artık mucizelere kaldı hatta imkansız.. Trabzonspor tarihinin en çok hayal kırıklığı yaratıp başarısız olan yönetimi olarak tarihe geçtiler.

Ben şahsen Sivas'ı yeneriz diyemiyorum. İlk mağlubiyette Ziya Hoca gider veya gönderilir.

Artık kimler ciddi olarak aday, projeleri nedir, "hayal kırıklığına uğratma, fiyasko çıkma" ihtimalleri nedir bunları konuşalım.
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• nee bidahamı bunlar ne mucizesi imkansız denen bişey var işte bunlar için söylenmiştir.
        siz tranfermi olcağını sanıyonuz işte bakın oda imkansız yanlız satarlarsa orasını bilmem ama alamazlar o kadar. bun lardan bi şey olmaz nedemek yönetimden adamın biri çıkıp ziya doğan suçsuz hatalı yattara . hayret bişley kara çahil adam bile bunları söylemez
        varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• DURMAK YOK YEMEYE DEVAM DÜNYAYA TEK BİR CEVAP YETER
          HEDEF : ARALIK SEÇİMLERİ AHMET AĞAOĞLU

artık oyunuzu kıme wereceğinizi siz seçin sayın üyelerimiz
          NOT: siyasi partilerle uzaktan yakından alakası yoktur tamamen benzetme ve hayal ürünüdür

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu hele bir aday olsun da..
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Yorum

• amma yakısıklı oldu kerata
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak devbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mizahlarini takip ediyorum devbey tesekkur.
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• Defol(un).... Yettİn(İz) Artik.... EĞer Bİraz Haysİyet Şeref Varsa Şapkani ÖnÜne Koyar Gİdersİn.... Bu Takma Daha Fazla Zarar Vermeye Ne Senİn Ne De YandaŞlarini Hakki Var...
                    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• ya anlamıyorum korkudan maçlara gidemiyon sdatta duramıyon milletvekilligide yattı daha neyin peşindesin yeter daaa... istifa demiyorum çünkü istifada adamlıktır sende oda yok istifada etmiyosun sayılı günlerin kaldı devam et....
                      ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                      **ARSİNLİ AKREP**
                      **61*77**

Yorum

• yaptığı görevi layıkı ile icra edemeyen - yapamadıkları işlerden dolayı insanlardan hep tepki toplayan - patavatsız ve düşünmeden verdikleri demeçlerle trabzonspora - futbolculara - taraftarlara zarar veren - bulunduğu kurumun yararına - menfaatine bir iş beceremeyen ve yaptıklarınıda yüzüne gözüne buluşturan bir yönetim ve başkan insanı vasıflar gereği utanmaları - sıkılmaları ve yapamadıkları işten dolayı çekip gitmeleri gerekirken o koltuğa yapışmalarının tek sebebi YİYEMEDİKLERİ DAHA MİLYONLARCA DOLAR OLDUĞU YA DA DAHA FAZLA YEMEK İSTEMELERİ olabilir mi?
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• taraftar uyuma takımına sahip çık...
                          lig başlıyor aynı martavalı tekrar yaşayacağız..
                          bugünden en iyi yapılacak şey en azından hocanın kovulmasıdır...
                          protestooooo...
                          çok şiddetli protesto yapılmalı...
                          top oynayamıyoruz top...
                          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• 2 gün önceki Bjk- Fener maçını gördükten sonra ve de güzel transferler yapan gsyi gördükten ayrıca bizim 3. sınıf maçlardaki penformansımızı gördükten sonra alabileceğimiz en iyi derecenin 4. lük olduğunu görüyorum....

Bu kadra sezondur hiç bu kadar umutsuz olmamıştım....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• gs nin transferleri uyum sorunu yaşarsa

bjk fb birbirine girerse

tek kulvarda yarışacak biz belki 3. falanda olabiliriz. hele ağustosta antalyaya kar yağarsa rahat oluruz.

Yorum

• Önceden hedefimizi ilk dört olarak hedeflerdik.....

Şimdi ise en iyi ihtimalle 4. olmayı hedefliyoruz....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X