Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetim açsında şmdi yayınlanan bjk-fb maçına baksın!!!ben ayzıklar olsun demekten utandım yoruldum ama bunlar yorulmadı.
    bu atkımların biri bize 3 atar diğeri 5 atar!!!yazıklar olsun!!benim sevgim benim taraftarlığım bunu haketmiyor ve ben de hakkımı helal etmiyorum bu adamlara
    sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• İlk olarak attagümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yönetim açsında şmdi yayınlanan bjk-fb maçına baksın!!!ben ayzıklar olsun demekten utandım yoruldum ama bunlar yorulmadı.
      bu atkımların biri bize 3 atar diğeri 5 atar!!!yazıklar olsun!!benim sevgim benim taraftarlığım bunu haketmiyor ve ben de hakkımı helal etmiyorum bu adamlara
      aynen aynen dediklerinin altına imza atarım. bunlar da ne utanma ne ar ne haya var. dün okadar tepki aldılar hala orada pişkin pişkin otutuyorlar. yüzsüz ve gurusuz.karakter fakirleri

Yorum

• sizinle beraber utanmaktan bıktık usandık!!kesekagıdı suratlı adamlar bırakın yakamızı!!!
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• şşşttttttttt buradamısınız hala siz......

Yorum

• sıvas macında nurı stada gelınce tum turubunler albayrak dısarı dıye bagırmalıbu arada ıbrahım baturoglunu bugun kı acıklamalarını okumusunus dur adam traftara kısıyo yattara yı alkısladılar dıye

Yorum

• bu kit akillilara gore su anki durumun tek suclusu taraftar.
              "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• Bu yönetimin zaten oldum olası doğru dürüst bir iletişim stratejisi vb. yoktu.
                Fakat son birkaç haftada verilen demeçler o kadar zırva ki nerdeyse bu adamlar alkol veya uyuşturucu kullanmışlar öyle konuşuyorlar diyeceğiz.

Taraftarın IQ seviyesini hiçe sayan, karşısında 3 yaşında çocuk var dedirtecek laflar.
                Her açıklamada daha da batıyorlar.
                Taraftar tam biraz sakinleşiyor, unutmaya yüz tutuyor, pat yine bir saçma açıklama, tüyler yine diken diken.
                Bulundukları durum en yumuşak ifadesiyle ağır depresyon olarak nitelenebilir.

Korkunun ecele faydası yok.
                Çok yakın zamana kadar yapılacak birkaç iyi transfer vaziyeti kurtarabilirdi.
                Şimdi o da geçti.

Kimse endişelenmesin, nasıl olsa daha iyi birileri gelir.
                Hiç birşey yapamasalar yöneticilere konuşma yasağı koyar, taraftarın sinirini kaldırmazlar.

Ayrıca boşuna kasmaya gerek yok, Aralık yerine üç-beş gün erken gitmelerinin bir faydası yok.
                Önemli olan diğer adayların şu dönemi iyi bir hazırlıkla geçiriyor olmaları...
                Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• ya nasıl bir ceza bu Allahım yardım et bize eğer sonunda hayırlı işler varsa bize daha fazla sabır wer ya rabbim

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İçinizde kongre üyesi olan oy kullanacak arkadasşlara sesleniyorum. Uyanık olun. Geçen seçimde de Atay aktuğa istifa diye bağırdık, yerine daha beterini getirdik. Boş sözlere kanmayın. İyice inceleyip öyle verin oyunuzu. Adamların Trabzona yaptığı ortada. Neler vaad ettiler ne yaptılar iyice tartın. Ve seçimlerde tokat gibi vurun yüzlerine. Ordulu Fındıkçılar için bağırıp çağırıp sonra yine oy vermeyin.
                    066661

Yorum

• Süper Kupa maçını izlemişsinizdir. İki takımda bence çok iyiydiler.

Bu iki takımı görünce moralim iyice dibe vurdu.

Ne diyeyim ki. Allah yardımcımız olsun.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• HEDEF 1 İSTİFA...

(TRABZONSPOR A.Ş. den uyarlanmıştır)
                        varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• İstifa İstifa yeter çekiğimiz ZİYA DOĞAN İSTİFA YÖNETİM İSTİFA

Yorum

• istifa demekten yorulduk artık beee

Yorum

• Yönetimin şu anda gitmesi demek zaten yapılmayan transferlerin hiç olmaması demek..
                              Zaten Aralık'a kadar ömürleri kaldı, keyfini çıkarsınlar..

Öncelik Ziya Doğan'I yollayıp adam almakta bence..

İlk iş Ali Güzeldal ve Özer Hurmacı..
                              Arkasından bir sol açık...
                              Hayrettin, Hakan Balta ve Bülent Bölükbaş sol bek için adı geçen isimler..
                              Onlardan biri de yararlı olur..
                              Bekleyelim bakalım daha ne kadar dayanacağız..
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Bunlar aralıkta ziyalarını da alır giderler. Yerine adam gibi birileri gelir inşallah. Yoksa Atay aktuğdan sonra bunlar daha kötü çıktı. Gelen gideni aratmaz inşallah.
                                066661

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X