Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya Doğan ın o meşhur mantalitesini çözdüğümü zannediyorum.1-ON liberodan şaşma 2-takımı defansif oynat nasılsa 1 tane atarız galip geliriz yok atamadı mağlup durumdayız son on dakika elinde ne kadar forvet oyuncu sahaya sür ki yenilirsekde 5 forvetle oynadıkda ne oldu gene gol atamadık diyebilesin 3- Takımda kaliteli futbolcu bırakmaki senin futbol açısından kalitesizliğin ortaya çıkmasın. 4- Kaliteli futbolcuları uzaklaştırmak için yönetime bunların maliyeti fazla ben onun yerine eski tanışlarımdan bir futbolcu getirir ucuz hatta bedavaya (Ayman-Tolga Seyhan)bu mevkideki sorunu çözerim fikrini sunmak Yönetiminde bu işine geldiği için satarak para kazanıp diğer futbolcuların maaşını ve transfer taksitlerini ödeyebilmesi için balıklama atlıyorlar.Birde alıcısı olmayan kaliteli sayılabilecek futbolcularıda kadroya almayarak hesap sorulduğunda ise henüz hazır değil idmanda koşmuyor iyi çalışmıyor ne yapayım idmanda iyi olanı takıma sokmazsam adil olurmu (Musampa örneği) deyip takımdan küstürmek. 5 - Bu yaptıklarının eleştirisi taraftar tarafından yapılırsa siz Futboldan ne anlarsınız senin mesleğin ne muhasebeci sen git muhasebe yap benim işime karışma demek, spor yazarları tarafından eleştirilirse o spor yazarlarınıda onların bazı menfaatleri var onun için ben eleştirliyor cevabını vermek.
    Mantalide denilen olay bu arkadaşlar.
    Bu yönetimle bu hoca öyle uyum içindelerki anlatılamaz.İkisinin de başarısızlıklarını kapatmaları birbirine sorun olmuyor ve bu yaptıklarını haklı çıkartmak için çok iyi bir paslaşma örneği gösteriyorlar.Dediğim gibi yönetim işi en ucuz şekilde en masrafsız şekilde götürmeye çalışıyor diğeri futbol kalitesizliğini örtmek için böyle top oynanırmı hocam diyen kendisine daha doğrusu kendi hegamonyasına karşı geleni futbolcuyu uzaklaştırarak Trabzon Spor un isminden faydalanarak yollarını devam ettiriyorlar.Ama nereye kadar derseniz bence ARALIK ayına kadar
    kalın sağlıcakla....
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Ligler başlasın ilk maçta gırtlağım patlayana kadar bağırıcam YÖNETİM İSTİFA
      bunlar yüzünen takımdan soğudum Allah sizi bildiği gibi yapsın
      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ----------------------------

çıt

neşeli gördük sizi

Yorum

• istifa............................................sesim geliyormu..........
          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İİİ--------SSS--------TTT--------İİİ------FFF------AAA
            İSTİFA İSTİFA
            ya sizin yuzunuzden kelime manasını kaybedecek bu kdr çok soylenmekten
            hadi biraz acele sezon başlamadan hadi guzelim

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Yönetimin göreve gelmesinden bu yana bende oluşan intiba, iddiam şudur:

- Biz yönetime geldik ama kim yapabilmiş Trabzonspor'u şampiyon ki biz yapacağız? Durumu idare edelim. Ama şanımız yürüsün bu arada
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ya bu yönetimde bu başkanda hhiç gurur yokmu yaaa bu kadar millet istemiyor bukadar başarısızsın Trabzonspor adına elinia ttığın herşşeyi kurutmuşsun becereiksiz vede pintisin ))

lütfen gidin artık yaa

Ben hiç hatırlamıyorum herhangi bir klüpte sezon başlamadan istifaya davet edilen yönetim anlayın artık
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• BU TEPKİSİZ TARAFTARA BU NURİ BU ZİYA ÇOK BİLE..!!! SZYMKOWİAK,FATİH TEKKE,STEPANOV gibi yıldız oyuncularımızı sattılar..
                  MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Yeter Yeter Çildiracam Yeter.....
                    ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                    **ARSİNLİ AKREP**
                    **61*77**

Yorum

• hemde ne çıldırmak yani varya bu herifi bir yerde görürsem dövücem

Yorum

• Yönetemin oturup konuşması lazım biz bu taraftara ne söz verdik
                        1 Stad yaptıracağım
                        2 Cebimden para verip 2 yıldız alacağım
                        3 Trabzonsporu daha yukarılara taşıyacağım diyen o değil miydi.
                        ne yaptı
                        1 Stad olayı yalan
                        2 Cebinden verdi (yalan), ama şimdi faiziyle geri alıyor Kaliteli futbolcuları satarak.
                        3 Trabzonspor u yukarılara taşımak yerine eski takımı olan İBB yi zengin etti. (yalan).
                        Bu kadar yalan söyleyen şahıs halen daha başkanım diye geziyor. Resmsn bize bunlarla nasıl dalga geçiyorum diye söyleniyor. Artk yeter defol git.

Yorum

• bu onursuzluk yönetimin değil trabzonsporlularındır.

bu onursuzluk yönetimin değil trabzonsporlularındır. sevgili trabzonsporlular saçma sapan vaadlere kendilerini satarken pek de gür çıkıyordu sesleri. stat yapacaz. şimdi yaparsınız statı. iktidar yalağı görüldü ve destek verildi ne de olsa. her türlü onursuzluğa sessiz kalan trabzonlular şimdi hiç konuşmasın.hakları yok.bu onursuzluk aslında yönetimin değil, bizatihi trabzonlularındır.biraz düşünmemiz lazım değilmi. bizde utanma kalmış mı diye hiç düşündük mü. sen malının satılmasına izin verirsen satan çok olur. adamsan sattırmayacaksın.
                          En son kalavara tarafından düzenlendi; 29.07.2007, 03:12. Sebep: yazım yanlışı
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Benim Anlayamadığımm iktidar adamı olan başkanımızdan iğreniyor ama iktidara destek veriyoruz... trabzon ve trabzonspor taraftarı kendisi ile kesinlikle çelişiyor.

Yorum

• artık yönetim cözüm yolları bulması lazım daha ligler başlamadan istifa sözleri geldi hayırlısını temelli ederim bakalım halimiz şuan harap
                              Bizi Eskiler Tanır, Yeniler Örnek Alır, Tanımayanlar ise İbret Alır...!!:cool:

Yorum

• ziya doğan bir kumardı

tıpkı fatih gibi

tutmadı, kaybettik.

ama ısrarla oynamaya devam ediyoruz. elimizde avucumuzda ne var ne yok kaptıracağız bu gidişle.

kumar böyledir işte, ilk başta kazanırsın, ama durman gereken yeri bilmedin mi elde avuçta ne var ne yok verirsin.

birinin yönetime elimizde bir şey kalmadığını, hiç yoktan geleceğimizle kumar oynamamamız gerektiğini söylesin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X