Ziya Doğan ın o meşhur mantalitesini çözdüğümü zannediyorum.1-ON liberodan şaşma 2-takımı defansif oynat nasılsa 1 tane atarız galip geliriz yok atamadı mağlup durumdayız son on dakika elinde ne kadar forvet oyuncu sahaya sür ki yenilirsekde 5 forvetle oynadıkda ne oldu gene gol atamadık diyebilesin 3- Takımda kaliteli futbolcu bırakmaki senin futbol açısından kalitesizliğin ortaya çıkmasın. 4- Kaliteli futbolcuları uzaklaştırmak için yönetime bunların maliyeti fazla ben onun yerine eski tanışlarımdan bir futbolcu getirir ucuz hatta bedavaya (Ayman-Tolga Seyhan)bu mevkideki sorunu çözerim fikrini sunmak Yönetiminde bu işine geldiği için satarak para kazanıp diğer futbolcuların maaşını ve transfer taksitlerini ödeyebilmesi için balıklama atlıyorlar.Birde alıcısı olmayan kaliteli sayılabilecek futbolcularıda kadroya almayarak hesap sorulduğunda ise henüz hazır değil idmanda koşmuyor iyi çalışmıyor ne yapayım idmanda iyi olanı takıma sokmazsam adil olurmu (Musampa örneği) deyip takımdan küstürmek. 5 - Bu yaptıklarının eleştirisi taraftar tarafından yapılırsa siz Futboldan ne anlarsınız senin mesleğin ne muhasebeci sen git muhasebe yap benim işime karışma demek, spor yazarları tarafından eleştirilirse o spor yazarlarınıda onların bazı menfaatleri var onun için ben eleştirliyor cevabını vermek.
Mantalide denilen olay bu arkadaşlar.
Bu yönetimle bu hoca öyle uyum içindelerki anlatılamaz.İkisinin de başarısızlıklarını kapatmaları birbirine sorun olmuyor ve bu yaptıklarını haklı çıkartmak için çok iyi bir paslaşma örneği gösteriyorlar.Dediğim gibi yönetim işi en ucuz şekilde en masrafsız şekilde götürmeye çalışıyor diğeri futbol kalitesizliğini örtmek için böyle top oynanırmı hocam diyen kendisine daha doğrusu kendi hegamonyasına karşı geleni futbolcuyu uzaklaştırarak Trabzon Spor un isminden faydalanarak yollarını devam ettiriyorlar.Ama nereye kadar derseniz bence ARALIK ayına kadar
kalın sağlıcakla....
Mantalide denilen olay bu arkadaşlar.
Bu yönetimle bu hoca öyle uyum içindelerki anlatılamaz.İkisinin de başarısızlıklarını kapatmaları birbirine sorun olmuyor ve bu yaptıklarını haklı çıkartmak için çok iyi bir paslaşma örneği gösteriyorlar.Dediğim gibi yönetim işi en ucuz şekilde en masrafsız şekilde götürmeye çalışıyor diğeri futbol kalitesizliğini örtmek için böyle top oynanırmı hocam diyen kendisine daha doğrusu kendi hegamonyasına karşı geleni futbolcuyu uzaklaştırarak Trabzon Spor un isminden faydalanarak yollarını devam ettiriyorlar.Ama nereye kadar derseniz bence ARALIK ayına kadar
kalın sağlıcakla....

Yorum