Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yani sonunda siyaaset bulaştığını Albayrak'ın bir takım siyasi parti liderleriyle iç içe olduğunu kabul ettiniz.Tebrikler.
    Bir nebze de olsa stat projesi yoluyla siyaset bulaşmıştır. Ancak bunun Albayrak'ın bir takım siyasi liderler içiçe olmasından ziyade seçim döneminde malum partinin biraz üş güzarlığından kaynaklanıyor. Ya da şu da olmuş olabilir. Hazır başbakan geldi şu projeyi ona hatırlatıp seçim meydanında söylettirip yapılmasını kolaylaştıralım da demek istemiş olabilirler. Sonuçta Trabzonspor'a faydlaı bir şey olacak. Bu durum bir yere kadar kabul edilebilir. Ancak mesela Trabzonspor başkanı bu proje yoluyla milletvekili olup beni sçein yoksa bu proje hayata geçmez deyip siyasete girse bariz bir şekilde Trabzonspor üzerinden siyaset yapmış olurdu. Zaten bu seçimlerden sonra Trabzonspor genel kurulu x partisinin intikam almak isteyeceği siyasi bir çatışmaya dönüşecek. Malum Cafer Hazarbeyoğlu'nun da Albayrak'tan kurtulma vaadi vardı. O ne kadar siyasetse bu da o kadar siyaset. Ucunda Trabzonspor'un faydasına olacak bir şey varsa siyasete de katlanmak lazım. Çünkü bunu çoğunluk istiyor. Yani bir arkadaşımızın da dediği gibi bunu kendimiz istiyoruz.
    En son Emorfo tarafından düzenlendi; 21.07.2007, 14:19.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bazı durumlarda fazla "Medeni" kaldığın(m)ızı düşünüyorum.Elbette hakaret edilmemeli ama pasif bir anlayışla her şey iyi olacak güzel olacak işte stad maketi şurda yok benzinlik satıldı müjde yaşasın falan olmuyor.Eminim aralıkta gideceklerini bildikleri için borcu kapatmaya çalışıyorlar.Arkadaşın biri sordu arka sayfalarda Fatih : 8,5 milyon euro.Marcelinho 2,75 euro.stepanov : 3,5 milyon euro.Naklen yayın gelirleri 5 milyon euro olsa (o kadar değil ya) forma satışı kombine bilet vs 1 milyon euro olsa (bunlar en düşük ihtimaller) toplam gelir 20 milyon euro eder.Türk parasıyla ne kadar ettiğini yazmıyorum.Bu 30 trilyon borç nerden geliyor?Halitaydın ne güzel söylemişti : Yıldız sözü verip cebinden verdiğin parayı üstüne kar koyarak geri almak değil başkanlık.
      30 trilyon borcun 24 trilyonu Atay Aktuğ dönemine aittir. Bu Atay Aktuğ'un kendi hazırladığı faaliyet raporunda da yazılıdır. Bu yönetim bütün beceriksizliine rağmen borcu 5 tilyon kadar arttırmıştır. Kısaca olay şu şimdi olayı yanlış biliyorsunuz durumu açıklayayım diyorum, bizim cahil taraftar bunu böyle bilmesin gerçekleri öğrensin diyoruz ama birileri hemen yok öyleydi yok böyleydi saçma sapan yazılar yazıyorlar. Kısaca sapla samanı kimse karıştırmasın yeter.
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Eleştirmeye meraklı bizim millet. Kimse hizmet üretmez ama nedense bizim Trabzonda dedikodu büyük bir itinayla üretilir. Kendisi bir şey yapmaz ama başkasını hep suçlar,eleştirir.

Yorum

• 20 Temmuz 2007 22:22AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş imalı konuştu
          Albayrak Yok Stad Yok
          AK Parti Trabzon milletvekili ve 22 Temmuz milletvekili adayı Kemalettin Göktaş'ın seçime 2 gün kala en büyük siyasi kozu Trabzonspor için yapılacak olan yeni stadyum ve spo kompleksi oldu.
          Kendisine yöneltilen "Aralık ayında sayın Albayrak görevde olmazsa bu projeye deteğiniz aynı bugünkü gibidevam edecek mi" sorusuna Göktaş'ın verdiği cevap ilginçti. Kemalettin Göktaş bu soruya " eee halkımız ona göre düşünsün" diyerek Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak'a açık destek vererek, Albayrak Aralık'ta başkan adayı seçilemediği taktirde bu projebnin gerçekleşmeyebileceğini ima etti
          Ancak mesela Trabzonspor başkanı bu proje yoluyla milletvekili olup beni sçein yoksa bu proje hayata geçmez deyip siyasete girse bariz bir şekilde Trabzonspor üzerinden siyaset yapmış olurdu
          Faruk Abi aradaki farkı açıklar mısın?

Yorum

• siteye de bişi yaptılar heralde site tsclup sitesine yönleniyo eu domanin çalışmıyo
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• A.Alper Yüce

O haber yerel bir haber sitesinde çıktı, adamın açıklamalarını kafalarına göre değerlendirmişler, böyle bir haber yayınlamışlar. Haberden ziyade yorum var orda. Daha sonra o haber ilgili siteden kaldırıldı.
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Futbolcu sat borcu öde!

Trabzonspor'da yönetim maddi sorunları çözmenin yolunu futbolcularını satarak buldu. Daha önce Fatih Tekke'yi gelen tepkileri aldırmadan satarak borcunu ödeyen bordo - mavili yönetim, şimdi de Milan Stepanov'u satarak futbolcuların peşinatını ödeyecek.
                FUTBOLCU SATILARAK BORÇ ÖDENİYOR
                Trabzonspor yönetimi izlediği transfer politikası nedeniyle ağır eleştiriler alıyor. Yönetimin elini taşın altına sokmadan kulübü yönetmesi taraftarları çileden çıkartıyor. Geçtiğimiz sezon paraya sıkışan ve bu parayı Fatih Tekke' yi 7.5 milyon euro karşılığında satarak karşılayan yönetim, aynı taktiği yeni sezon öncesi de uyguladı. Futbolculara önümüzdeki hafta içerisinde 8 trilyonluk ödeme yapması gereken yönetim bu parayı, Fatih Tekke gibi taraftarların gönlünde önemli bir yeri bulunan Milan Stepanov' u satarak karşılayacak. Porto kulübünden 3.5 milyon Euro alacak olan yönetim, borcun tamamını bu şekilde kapatmayı planlıyor. Szymkowiak ve Tomas Jun' dan milyon dolarlar zarar eden yönetim, büyük paralarla getirdiği Musampa' yı da aldığı fiyatın yarısına dahi satamıyor.
                TOLGA'YA TEPKİ
                Teknik Direktör Ziya Doğan'ın istediği Tolga Seyhan' la pazartesi günü bir görüşme yapması beklenen yönetimin, transferi resmileştirmesi bekleniyor. Tolgan' nın bonservis bedelinin olmayışının bu transferin gerçekleşmesinde en önemli etken olduğu öğrenildi. Öte yandan Tolga'nın transferi Trabzon' da tepkiyle karşılandı. Geçmişte Trabzonspor' da artık verimli olamayacağını belirterek gitmek isteyen ve Shaktar Donetks' e transfer olan Tolga'nın yeniden Trabzonspor' a alınmasının gereksizliğini savunan bir grup eski yönetici ve taraftarın, Teknik Direktör Ziya Doğan' ı ve yönetimi protesto edeceği belirtildi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın gençleri değil, eskiden birlikte çalıştığı tecrübeli futbolcuları takıma kazandırmaya çalıştığını söyleyen taraftarlar, "Ufukhan kiralanıyor, Stepanov satılıyor, Cem yollanıyor, yerlerine yaşlanmış ve futboldan beklentisi olmayan isimler alınıyor. Böyle mi başarı gelecek" diyerek tepkilerini ortaya koyuyorlar. Geçtiğimiz sezon Galatasaray' da lig ve kupada toplam 29 maçta forma giyen Tolga, sergilediği performans ile büyük bir tepki toplamıştı.
                JEFFERSON' UN YERİNE ARAYIŞ BAŞLADI
                Daha önce transferi kapattığı açıklayan Trabzonspor' da yönetim, Milan Stepanov' un Porto' ya gitmesi, Ufukhan'ın Denizlispor' a kiralanması ve Jefferson' un da takımdan ayrılmak istemesinin ardından arayışlara başladı. Özellikle takıma kaliteli bir kaleci kazandırmak için uğraşan bordo - mavili yönetim gözünü Avrupa' ya dikti. Teknik Direktör Ziya Doğan' n sunduğu rapor doğrultusunda arayışlarını sürdüren yönetimin İtalya ve Almanya' da bazı görüşmeler yapacağı öğrenildi. Bonservisi elinde olan kaleci arayan yönetimin bu görüşmelerden olumlu sonuç alamaması durumunda, Paraguay Milli takım kalecisi Bobadilla ile yeniden temaslara başlayabileceği belirtildi. Sakaryaspor'un kaleci Martinez' in sakatlanması ve fiyatının yükseltilmesi ise bu transferin tamamen kapanmasına neden oldu. Ancak Teknik Direktör Ziya Doğan' ın Martinez' in transferi konusundaki ısrarı sürüyor.

21.07.2007
                Kaynak : DHA

Artik sadece gülüyorum ve baskada birsey demiyorum
                BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• Ya nerde çıkarsa çıksın ben arada bir fark göremedim ...

Yorum

• SayitoğluEFA Kupası'na katılmak istiyoruz

Asbaşkanmız Haşim Sayitoğlu, Otelul Galati maçına takımın çok iyi hazırlandığını belirterek, ''Her iki maçı da kazanarak UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz'' dedi. Sayitoğlu, geçen sezon sonu yakalanamayan UEFA şansının Romanya ekibini eleyerek yakalamak istediklerini dile getirdi.

------------------------------------------------------

Sayitoğlu UEFA Kupasını kaldırsın ondan sonra istifalarını isteyelim. Sayitoğlu kaldırma noktasında çok kararlı,şans verelim.
                    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Adı geçen malum haber sitesinin dünkü yalan haberi gibi bir çok yalan haber daha yapıldığı biliniyor. Bunun sebebide genellikle siyasi düşüncelerinden dolayı olduğu gözlemleniyor.Yani yönetime yönelik eleştirilerinin çoğu siyasi düşünce farklılıklarından dolayı. Kısacası Trabzonsporu kullanıyorlar

Yorum

• Yeter ya defolup gitmedimi bunlar daha.. Neden hala sesimiz çıkmıyo.. Neden bişey yapmıyoruz artık.. Adam stat sözü veriyor sonrada beni seçmezseniz stad mtad yok diyor... Ulan yapacak adam bu güne kadar yapardı.. ceza veren versin bana ALLAH BUNLARIN HEPSİNİ CEZASIN VERSİN DEFOLUP GİTSİNLER PİSLİKLER
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• kazım koyuncu ile 180 derece farklı siyasi düşüncelerde olmamıza rağmen çok severdim ..severiz ...faruk özakla aynı siyasi camiaya ait hisssetmesemde kendimi, şeyhim dese gidip intisap ederim ...kahraman altuntaşla ( kafacıbaşı) aynı siyasi camiadanız ..sırf o hareketinden dolayı nefret ediyorum kendisinden .... mesele siyasi görüşünün ne oldugunda değil ...mesele vicdanı ile konuşabilmesinde ..yalan söylememesinde ...bilmem anlatabiliyormuyum ....
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• [QUOTE=Emorfo;880147]Bir nebze de olsa stat projesi yoluyla siyaset bulaşmıştır. Ancak bunun Albayrak'ın bir takım siyasi liderler içiçe olmasından ziyade seçim döneminde malum partinin biraz üş güzarlığından kaynaklanıyor. Ya da şu da olmuş olabilir. Hazır başbakan geldi şu projeyi ona hatırlatıp seçim meydanında söylettirip yapılmasını kolaylaştıralım da demek istemiş olabilirler. Sonuçta Trabzonspor'a faydlaı bir şey olacak. Bu durum bir yere kadar kabul edilebilir. Ancak mesela Trabzonspor başkanı bu proje yoluyla milletvekili olup beni sçein yoksa bu proje hayata geçmez deyip siyasete girse bariz bir şekilde Trabzonspor üzerinden siyaset yapmış olurdu. Zaten bu seçimlerden sonra Trabzonspor genel kurulu x partisinin intikam almak isteyeceği siyasi bir çatışmaya dönüşecek. Malum Cafer Hazarbeyoğlu'nun da Albayrak'tan kurtulma vaadi vardı. O ne kadar siyasetse bu kadar o kadar siyaset. Ucunda Trabzonspor'un faydasına olacak bir şey varsa siyasete de katlanmak lazım. Çünkü bunu çoğunluk istiyor. Yani bir arkadaşımızın da dediği gibi bunu kendimiz istiyoruz.

Gonul isterki Trabzonsporumuza hic bulasmasin bu siyaset ama engel olunmuyor ben Albayraktan dunku milletvekilinin aciklamasina karsik olarak ben olsamda olmasamda bu projenin yapilmasina destek verecegim onemli olan kisiler degil Trabzonspor demesini beklerdim hala daha bekliyorum.Cafer Hazarbeyoglunun vaadide iyiymis aslinda saka biyana herkesin ortak paydasi Trabzonspor olmazsa basari gelmez bugun Albayrak istifa etsin deriz yarin bi baskasi.

Yorum

• Şampiyonum61; anlaşıldı sapla samanı birbirine karıştırmışsın ama kullandığın cümledeki ifadenin sebebi bi sitenin yalan ve provokator haberidir.

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya nerde çıkarsa çıksın ben arada bir fark göremedim ...
                                Göremedin de öyle bir haber yok yani haber hayali.

Ayrıca şunu da unutma stat projesi Albayrak'ın projesi Albayrak yoksa stadın olmaması normal. Başka yönetim gelirse onlarda bu işin üstünde durursa güçleri yeterse yapılır. Kim gelirse gelsin inşallah yapılır.
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X