Mümkünse genç, mutlaka vizyon sahibi ve denenmemiş biri. Ağaoğlu paraşütü açmayı becerememiştir. Kendisine Golf Federasyonu başkanı ve TV yorumcusu oalrak başarılar diliyorum.
aynen beceriksiz,vizyonsuz,projesiz,haklarını savunamayan,futbolu bilmeyen,amatör branşlara önem vermeyen,futbolcu yetiştiremeyen,stadyum projesine başlayamayan,yıldızları gökyüzünde bırakan,agzı iki laf yapamayan başkan ve yönetim istemiyoruz!!istifaaaaa...............
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Genel kurulda öyle bir tokat atılmalıdırki bunlara bu ve bunun gibiler bir daha klübün müzesinin bile yanına gidemesinler ( hoş başkan olduğu halde 1 kere bile gittiğindednde şüpheliyim ya) Öyle bir ders alsınlarki bir daha asla oyunlarını oynama yeri olarak Trabzonu seçemesinler..
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Insallah Aralık geldiginde sandik basinda tum delegeler oylarini kullanırken son iki yıldır bu yonetim sayesinde yasadiklarimizi unutmaz ve yasananlar dikkate alınarak secici davranırlar
Yönetim Genel Kurula bu kadar az süre kala hala Camiamiza acik acik zarar verebiliyorsa secimde hala tutunacaklari bir dal vardir bence.
Bircok kez duydugum bir cümle var: "Trabzonspor taraftari Türkiye'de futboldan en cok anlayan taraftardir". Bu sözü sadece Trabzonspor'lular söylemiyor. Lig TV'de Ercan Taner'den bile duydum ben bu sözü. Taraftarimiz (Taraftar derken oy kullanacak üyeler) futboldan gercekten anliyorsa Albayrak 1 oy bile almaz.
bizim taraftarda da is yok..sadece stadda yonetim istifa diyolar..toplanicaksin 10 bin kiisi gideceksin tesislere yakalarindan tutcaksin aticaksin disari..kisacasi ihtilal yapicaksin..bi onder lazim kurtulus savasimiz icin....
dün mavi karadenizde kücük aydin konukdu, trabzonspora adadigi parcayi dinleyen olmustur sanirim, ey gidi baskan dinledinmi ? dinlediysen ne yapdin ? görevlerini yerine getirdin diye tutturmussundur yine ama ne güzel acikladi degilmi esas kim yaparmis takimi sampiyon ? baskan baskan baskan, olmadimi olmuyor iste.
ey gidi ey, ne hale getirdiniz trabzonsporu.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum