Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mümkünse genç, mutlaka vizyon sahibi ve denenmemiş biri. Ağaoğlu paraşütü açmayı becerememiştir. Kendisine Golf Federasyonu başkanı ve TV yorumcusu oalrak başarılar diliyorum.
    Fevkale güzel ve dogru tespit

Yorum

• Bu baslik bu kadar sure bos kalinca dayanamadim
      Yonetim İstifa
      Yonetim İstifa
      Yonetim İstifa
      Yonetim İstifa
      Yonetim İstifa
      "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• aynen beceriksiz,vizyonsuz,projesiz,haklarını savunamayan,futbolu bilmeyen,amatör branşlara önem vermeyen,futbolcu yetiştiremeyen,stadyum projesine başlayamayan,yıldızları gökyüzünde bırakan,agzı iki laf yapamayan başkan ve yönetim istemiyoruz!!istifaaaaa...............
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Gökhan abi istifa diye diye kafanda saç kalmadı.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• kafa kalmadı walla...
            saçlarla kurtulursak şükretmemiz lazım.

Yorum

• Aslında bu satten sonra istifa etmesinler....

Genel kurulda öyle bir tokat atılmalıdırki bunlara bu ve bunun gibiler bir daha klübün müzesinin bile yanına gidemesinler ( hoş başkan olduğu halde 1 kere bile gittiğindednde şüpheliyim ya) Öyle bir ders alsınlarki bir daha asla oyunlarını oynama yeri olarak Trabzonu seçemesinler..
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Insallah Aralık geldiginde sandik basinda tum delegeler oylarini kullanırken son iki yıldır bu yonetim sayesinde yasadiklarimizi unutmaz ve yasananlar dikkate alınarak secici davranırlar
                "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• Yönetim Genel Kurula bu kadar az süre kala hala Camiamiza acik acik zarar verebiliyorsa secimde hala tutunacaklari bir dal vardir bence.

Bircok kez duydugum bir cümle var: "Trabzonspor taraftari Türkiye'de futboldan en cok anlayan taraftardir". Bu sözü sadece Trabzonspor'lular söylemiyor. Lig TV'de Ercan Taner'den bile duydum ben bu sözü. Taraftarimiz (Taraftar derken oy kullanacak üyeler) futboldan gercekten anliyorsa Albayrak 1 oy bile almaz.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bir daha Genel Kurula kadar oy kullanamadığım için mevcut kongre üyelerinin aklı selim davranmaları için dua etmekten başka yapacak şeyimiz yok
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yeni üye olan biri en erken hangi kongrede oy kullanır bilgisi olan var mı?

Yorum

• 2 sene sonra biliyorum ben ama...

Yorum

• evet 2 sene..
                          aidatların tam yatması lazım.
                          kulübe borç olmayacak yani..

Yorum

• bizim taraftarda da is yok..sadece stadda yonetim istifa diyolar..toplanicaksin 10 bin kiisi gideceksin tesislere yakalarindan tutcaksin aticaksin disari..kisacasi ihtilal yapicaksin..bi onder lazim kurtulus savasimiz icin....
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• dün mavi karadenizde kücük aydin konukdu, trabzonspora adadigi parcayi dinleyen olmustur sanirim, ey gidi baskan dinledinmi ? dinlediysen ne yapdin ? görevlerini yerine getirdin diye tutturmussundur yine ama ne güzel acikladi degilmi esas kim yaparmis takimi sampiyon ? baskan baskan baskan, olmadimi olmuyor iste.

ey gidi ey, ne hale getirdiniz trabzonsporu.
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• fatih tekke musampa symek marcelinho bu takıma bu futbolcuları geri getir erdinçini keçelini hasanını al git yeter artık.............

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X