Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aci GerÇek

Yönetimin bu transfer sezonunda sergilediği tutum acı bir gerçeği ortaya çıkardı ; neydi peki bu gerçek ve bunun emareleri nelerdi. Bu sezon alınan oyuncuların hiçbirisine bonservis ödenmedi ve ödenemezdi de çünkü klubün kasasında beş kuruş para kalmadıtransferi kapatmak mantıksızlığının başka bir açıklaması da yoktu zaten musampa ve jun olayının perde arkasındaki gerçekte buydu yönetim onları elden çıkarsabile yerine oyuncu koyabilecek durumu yok. Kısacası klüp borç batağına sürüklendi resmen iflasa gidiyor ve bu şekilde eldeki kaynaklar da heba olup gidecek Stephanov gerçeği ortada bu pyuncu değerinin en az 3 te birine elden çıkarılıyor, benzin istasyonu da aynı mantıkla hiç edilecek belkide oradan sayın albayrakların rantı vardır orasını bilemem fakat klüp tarihinde düşmediği bir hezimete doğru sürükleniyor sportif başarıyı geçtim iflasa doğru adım adım yaklaşıyoruz. Hadi taraftar durumun farkında değilde bu klüpte söz sahibi olan hiç kimse mi yok bu durumu kamuoyuna açıklasın.

Yorum

• - Cebinden yıldız alıp ta 6 ay sonra kârıyla parayı cebe atmak değil Trabzonspor başkanı olmak!
      - Sıcak para için geleceği satmak değil!
      - Taraftarını satmak değildir Trabzonspor başkanı olmak!
      - Vaadleri verip te gerçekleştirmemek değildir Trabzonspor başkanı olmak!
      - Taraftarın duygularıyla oynamamaktır Trabzonspor başkanı olmak!...
      Amacın Trabzonspor'a hizmet etmekse ;

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi
        istifa etmeyen ermeni olsun...

bunlar anlamzlar ermenılıkten ..keske etselerde kurtulsak
        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Millet kafayı yedi, bunları foruma değil gidin yüzüne söyleyin, söyleyebilirseniz.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• yönetim size denecek tek kelime yok artık bırakınn gidinn rezil ettiniz bizi rezilll..
            YENİ KURULDUK AMA SEVDAMIZ ESKİ....
            KTÜ_TS

Yorum

• Allah aşkına Trabzondaki arkadaşlar tepkinizi somut bir şekilde gösterin,en azından Cem Papila olayındaki gibi yürüyün birşeyler yapın.Trabzonsporumuzun,eziklerin taraftarları tarafından alay konusu olması başka şehirlerdeki Trabzonsporlular olarak çok zorumuza gidiyor.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Millet kafayı yedi, bunları foruma değil gidin yüzüne söyleyin, söyleyebilirseniz.
                Renklerimize siyaseti karıştıran bu insanlara karşı bu kadar nasıl tepkisiz kalıyorsun??

Peki senin bu foruma yazdığın 5bin küsür mesajını niye foruma yazıyorsun da gidip pankart yapıp stada asmıyorsun???

Yorum

• Aciz yönetiimin aciz işlerinden biriside dün Kemalettin Göktaşın yaptığı açıklamaya karşı çıkamayışıdır..Trabzonspor siyasete göre gidişatını belirlemez..Trabzonsporun başkanını başbakan milletvekilleri ya da iktidar partisi belirleyemez..

Tertemiz renklerimize sahip çıkın Göz yummayınn..Artıkk..!!!

Yorum

• İlk olarak __ZmH__ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aciz yönetiimin aciz işlerinden biriside dün Kemalettin Göktaşın yaptığı açıklamaya karşı çıkamayışıdır..Trabzonspor siyasete göre gidişatını belirlemez..Trabzonsporun başkanını başbakan milletvekilleri ya da iktidar partisi belirleyemez..

Tertemiz renklerimize sahip çıkın Göz yummayınn..Artıkk..!!!
                    Katiliyorum yazdiklarina heralde dun tvden izlerken cok mutlu olmustur yonetim ama Aralika az kaldi

Yorum

• İlk olarak __ZmH__ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renklerimize siyaseti karıştıran bu insanlara karşı bu kadar nasıl tepkisiz kalıyorsun??

Peki senin bu foruma yazdığın 5bin küsür mesajını niye foruma yazıyorsun da gidip pankart yapıp stada asmıyorsun???
                      Ne alakası var. Forum yöneticilere hakaret etme yerimi. Çok delikanlı olan gider stat çıkışında bu lafları başkana yöneticiye söyler. Burda hakaret ederek bir şey çözülmüyor. Forum günah çıkarma yeri değil.

Zaman zaman herkes siyaseti bulaştırmıştır bu kulübe ancak karşılığında Trabzonspor hiç bir şey kazanamamıştır. Ancak bu sefer belki bir stat ve kalıcı gelir kaynakları kazanacak. En azından bu durumdan dolayı benzeri söylemleri sineye çekebilirim.
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Millet kafayı yedi, bunları foruma değil gidin yüzüne söyleyin, söyleyebilirseniz.

Emorfo (Faruk Abi) uzun zamandır takip ediyorum sizi bakıyorum her şartta yönetime toz kondurtmuyorsunuz.Neden?Hiç mi eleştirilecek bir yanları yok?Göz göre göre enayi muamelesi yapılan bu insanların eleştirileri neden ağır geliyor size?

Yorum

• Benim anlamadığım ve öfkeyle izlediğim kendisini Trabzonspor sevdalısı gibi göstrenler hani yeri geldiğinde biz Trabzonsporluyuz deyip öne fırlayanlar ve bundan menfeat sağlayanlar nerde ? yani muhalefet neden güçlü bir ses çıkartamıyor bu kadar yalnış varken ortada ??
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• A.Alper Yüce

Eleştiri başka hakaret etmek başka. Hepinizden çok belkide ben eleştiriyorum yönetimi yanlışlarını hatalarını söylüyorum. Ama çıkıpta yöneticilere ermeni, şerefsiz, haysiyetsiz vb şeyler söylemiyorum. Bunlar çaresiz insanların başvuracağı şeyler. Yönetim iyi yönetemedi, çoğu şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bunu söylemek için Trabzonspor'a doğru düzgün bir yönetimin gelmesini söylemek için, illa hakaret mi etmek lazım. Forum içinizden gelen şeyleri yazıp rahatlama yeri değil ki. Eleştirirken de bir yol göstermek lazım. Yapıcı olmak lazım. Bu tür hakaret dolu yazılarla hiç bir şey değişmiyor.
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Ne alakası var. Forum yöneticilere hakaret etme yerimi. Çok delikanlı olan gider stat çıkışında bu lafları başkana yöneticiye söyler. Burda hakaret ederek bir şey çözülmüyor. Forum günah çıkarma yeri değil.

Zaman zaman herkes siyaseti bulaştırmıştır bu kulübe ancak karşılığında Trabzonspor hiç bir şey kazanamamıştır. Ancak bu sefer belki bir stat ve kalıcı gelir kaynakları kazanacak. En azından bu durumdan dolayı benzeri söylemleri sineye çekebilirim.
                              yani sonunda siyaaset bulaştığını Albayrak'ın bir takım siyasi parti liderleriyle iç içe olduğunu kabul ettiniz.Tebrikler.

Yorum

• Ben bazı durumlarda fazla "Medeni" kaldığın(m)ızı düşünüyorum.Elbette hakaret edilmemeli ama pasif bir anlayışla her şey iyi olacak güzel olacak işte stad maketi şurda yok benzinlik satıldı müjde yaşasın falan olmuyor.Eminim aralıkta gideceklerini bildikleri için borcu kapatmaya çalışıyorlar.Arkadaşın biri sordu arka sayfalarda Fatih : 8,5 milyon euro.Marcelinho 2,75 euro.stepanov : 3,5 milyon euro.Naklen yayın gelirleri 5 milyon euro olsa (o kadar değil ya) forma satışı kombine bilet vs 1 milyon euro olsa (bunlar en düşük ihtimaller) toplam gelir 20 milyon euro eder.Türk parasıyla ne kadar ettiğini yazmıyorum.Bu 30 trilyon borç nerden geliyor?Halitaydın ne güzel söylemişti : Yıldız sözü verip cebinden verdiğin parayı üstüne kar koyarak geri almak değil başkanlık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X