İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
kim demiş almıyoruz diye. taraftar olarak bizler elimizden geleni yapıyoruz. ben talip olmadım başkanlığa onlar talip oldu. sözü verdinmi yapacan. veremeyecen sözün altına girmeyeceksin. Trabzon u rant kapısı yaptılar. ceplerinden beş kuruş vermeden para kazanıyorlar takımın sırıtından. böle yöneticilik olmaz. hiç kimse istemiyor bunları bunlar hala oraya kazık çakmışlar oturuyorlar. yalan dolan riyayla bu işler olmaz. vaatle hiç olmaz. bu yönetim futbolun f sini bilmiyor bilseler böle abuk subuk açıklama yapmazlar. bu sezonu bile başarı sayıyorlar. bumudur Trabzonspor. başarılı takım bumuİlk olarak hekimoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle söz verdiler demekle olmuyor...20 milyon doları çıkarıp vermek kolaymı?sen 40 ytl verde bir orjinal forma al.başkasının yerine al demek ver demek kolay...önce iğneyi kendine batır arkadaşım,çuvaldızı yönetime...gerçi o kadar çarpıklık varki milletin kendini iğnelemesinden yönetime sıra gelmez...
sadece gülüyorum
Yorum
-
Vegas
Gs taraftarida istifa istiyor. Ustelik Ozhan bizim hademeden kat kat basariliydi ama taraftarlar bircok yol deniyor istifa ettirmek icin. Bizde onlar gibi etkili yollar secmeliyiz, yoksa bu forumda yazdiklarimizi yine biz okuyoruz.
Yerel gazetelere ilan, e-mail bombardimani gibi..
Yorum
-
yönetimdekiler olanca hızıyla istifalarını veriyor, başkan aynen devam.e oldu olacak başkan yeni bir yönetim listesi oluştursun, onlarla devam etsin.baksanıza gitmek gibi bir niyeti yok, bari çalışabileceği (lafını geçirebileceği) yöneticilerle devam etsin yoluna.ya dimdik yaşa ya da öl!
Yorum
-
yetmez e-mail falan atıyoruz yazıyoruz da ne oluyor.İlk olarak Vegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs taraftarida istifa istiyor. Ustelik Ozhan bizim hademeden kat kat basariliydi ama taraftarlar bircok yol deniyor istifa ettirmek icin. Bizde onlar gibi etkili yollar secmeliyiz, yoksa bu forumda yazdiklarimizi yine biz okuyoruz.
Yerel gazetelere ilan, e-mail bombardimani gibi..
bunun tek çaresi klube gitmek kapısında pretesto etmek başka çaresi yok
bunlar kazık çaktılar buraya. gitmezler gitmeyecekler de.
Yorum
-
ben albayrak ve ekibi kadar yüzsüzleri görmedim daha ne yapcan artık git ağaoğlunun da başarısız olduğu yazıyor mesajlarda ben kesinlikle katılmıyorum ağaoğlu bu kulübün en değerli adamlarında birisidir bence eğer başkan olursa çok şey kazanırız görevden kaçtığı da yazıyor yanlış hatırlamıyorsam ağaoğlunu başkan özkan sümerininde yönetimini seçmiştik
Yorum
-
trabzonun talihine bakın...
bu yönetim kadar yüzsüzünü görmedim. adam durup durup iyi yönettik ama şansımız yoktu diyor. demek her şey şans öylemi. lazaroni rezaleti,fatihin satılması,yıldız transferler,utanmaz yöneticiler ve fener yalakası başkan.tüm bunlar da şans o zaman. ne talihsiz bir kentmiş bu trabzon!!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
uyanmaz uyanıkları içinden attılar veya bana öyle geldi çalışanları gönderdiler yada tembelleştirdiler... taraftar ayağa kalktığın da stat dediler bu yönetim ne becerdi merak ediyorum....İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim iyi uykular
tarhimizin en kötü yönetimi başımızda futbol bilgisi 15 yaşındaki çocukla aynı olan, bir yönetim var başımızda,[ille d' 7]
Yorum
-
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Süper Lig'e yükseldi
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, İstanbulspor'u 2-0 yenerek Turkcell Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, böylece Turkcell Süper Lig'deki 4. İstanbul takımı oldu.
geçen sezon bizim başkanımız nerde idi????
[ille d' 7]
Yorum
-
STAT OLMAZSA BEN DE YOKUM
Albayrak, stat projesinin hayata geçmesi durumunda yeniden başkanlığa aday olacağını belirterek, "Trabzonspor' un Kartal' da ki benzin istasyonunu bitirdik. Buradan Trabzonspor' a 15 yıllık süre içerisinde 16 milyon dolarlık bir gelir bekliyoruz.
Bunun dışında stat projemiz var. Stat projesi benim için alınacak olan saha sonuçlarından çok daha önemli bir proje. Eğer stat projesi konusunda aşama kaydedersek yeniden başkanlığa adaylığımı açıklarım. Bu konuda görüştüğümüz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' da projenin arkasında olduğunu vurguladı. Trabzonspor' da şu ana kadar hep günü birlik düşünüldü. Bu sorunu aşmak istiyoruz" diye konuştu.
hiç bişey yapmadınız şu stad olayını bari hayata geçirin olsun ben ziyaya bi sene daha katlanırım ama stadın olcağını bileyim.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
Bu yönetim nasıl gider, nasıl kurtuluruz bu adamlardan. Yapıştılar koltua kalkmak bilmiyorlar. Yok mu Divan Kurulumuz, yok mu büyüklerimiz-ileri gelenlerimiz? Neden kimse müdahale etmiyor. Yer yerinden oynuyor ama adamlarda tık yok. Bu aralar camiada da bir durgunluk var.
Örneğin burda bile artık yönetimle ilgili konuşulmaz oldu. Yok şunu alıyoruz, yok kim gitsin, yok kim kalsın tartışması yapılıyor forumlarda. Çok boş tartışmalar bunlar. Nasıl kurtuluruz bu yönetimden çare aramalıyız.Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : Tslidrist
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum