Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• işte yönetimin icraatları

1-fatih tekkenin satılması
      2-yıldız sözünün tutulmaması
      3-musampa gibi 3 ay idman yapmayan bifutbolcuyu getirip sonrada ona suç bulunması
      4-szymekin küstürülmesi
      5-papilaya övgüler yağdırılması
      6-stad projesi yalanı
      7-fenerli ali koçtan özür dilenmesi
      8-stepanovun satılması
      9-tekkeden trilyonlarca para gelmesine rağmen kulübün borcunu en az 15 trilyon artması
      10-yabancı hakkının becerilip de kullanılamaması
      11-50bin dolar yüzünden futbolcuların başka takıma kaptırılması
      12-b.dortmundan mehmet akgün diye bi adamı gurbetçi deiye trabzona getirip daha sonra uyruğu yabancı old anlaşılıp i.b.b.spora kaptırılması
      13-onca istifa davetine rağmen pişmiş kelle gibi sırıtıp hala daha devam etmesi

ve .......nokta nokta...benim hatırlayabildiklerim bu kadar

Yorum

• başbakanın atvde canlı yayında dedikleriTrabzonspor İntertoto'da 10-0 götürdü o da iyi bir iş yaptı. Yeni dönemde Trabzonspor yönetimi Trabzon'da ciddi bir tesis yatırımı planlıyor. Bu tesis yatırımı planı ile ilgili olarakta bizde bir çalışma yapıyoruz. Trabzon'un şanına yakışır bir tesisler kompleksi olacak. Bu tesis sahil geçişinde bir bölgede olacak, 500-600 dönüm üzerinde bir kompleks ortaya çıkacak ve bu tesis Trabzonspor'a bir güç katacak.

Yorum

• atay başkanı zamanında bi çırpıda harcayanlar eminimki kına yakıyorlardır şimdi. eğer trabzonspor düzlüğe çıkmak istiyorsa biran önce önlemler alınmalıdır. bu nuri başgan ve ekibi gelecek seçimlerde uçurulmalı kesinlikle, bide televizyonlara çıkan bi adam var nurinin ekipten istifa etti, ismini söylemeye bile tenezzül etmem, o hıyarda başgan adayıyım diyordu allah cezasını versin onunda uzak dursun çeksinler pis ellerini, artık kurtuluşun 3 reçetesi var önümüzde 1, olması mümkün değil gibi ama söleyim gene, atay başkanın eski ekibine artılar getirerek gelmesi, 2, kurt hoca özkan sümerin artık dümeni devralması, 3 genç jenerasyonun en büyük isimlerinden metin akbaşoğlunun devreye girmesi, vizyonuyla, kişiliğiyle benimde çok istediğim değerli bir abimiz.

Yorum

• İlk olarak ultrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            işte yönetimin icraatları

1-fatih tekkenin satılması
            2-yıldız sözünün tutulmaması
            3-musampa gibi 3 ay idman yapmayan bifutbolcuyu getirip sonrada ona suç bulunması
            4-szymekin küstürülmesi
            5-papilaya övgüler yağdırılması
            6-stad projesi yalanı
            7-fenerli ali koçtan özür dilenmesi
            8-stepanovun satılması
            9-tekkeden trilyonlarca para gelmesine rağmen kulübün borcunu en az 15 trilyon artması
            10-yabancı hakkının becerilip de kullanılamaması
            11-50bin dolar yüzünden futbolcuların başka takıma kaptırılması
            12-b.dortmundan mehmet akgün diye bi adamı gurbetçi deiye trabzona getirip daha sonra uyruğu yabancı old anlaşılıp i.b.b.spora kaptırılması
            13-onca istifa davetine rağmen pişmiş kelle gibi sırıtıp hala daha devam etmesi

ve .......nokta nokta...benim hatırlayabildiklerim bu kadar
            Hep haböyle şıklı yazılar hoşuma gitmiştir. ÖSS sınavına hazırlanırken bilinç altıma yerleşmiş sanırım.
            Cevap 1 - Tekke'nin satılması doğru bir karar.
            Cevap 2 - Yıldız sözü tutuldu partikte faydalı olmadı. Parasını başkan verdi satıldı gelen para kulübe aktarıldı. O paraylada devre arasında transfer yapıldı.
            Cevap 3 - Musampa bir kazıktır. Sindirmeye bakın.
            Cevap 4 - Karısı Şİmek'e küstü, Şimek'te futbola küstü, dağ fare doğurdu.
            Cevap 5 - Papila siyasete giriyor. .........., yakında ...... partisine geçiş yapar
            Cevap 6 - ... yalan
            Cevap 7 - Trabzonspor bir kabile kulübü değil her önüne gelene gider yapasın.
            Cevap 8 - Stepanov bir melekti yavrum.
            Cevap 9 - Tekke'den gelen para iyi kullanımadı, ancak sallama olmuş bu yönetim mevcut borcu 5 trilyon kadar arttırabildi. fazlaısna gücü yetmedi. Geçmiş dönemden kalan borç 24 trilyon.
            Cevap 10 - İster büyücü olan ister nefesin kuvvetli bir hoca bu yabancıları göndermeden bi şey boşaltamazsın.
            Cevap 11 - Valla ben öyle bir şey hatırlamıyorum. O eskidendi. Bu yönetim çok fazla çingene pazarlığı yapmadı enazından geçmiş yönetimlere oranla az yaptı.
            Cevap 12 - Bizde çok var ondan.
            Cevap 13 - Havalar da sıcak bu aralar diyorum.
            En son Tunga tarafından düzenlendi; 20.07.2007, 02:42.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• hayırdır ya..
              çoktan seçmeli olayına girmişiniz

Yorum

• Onun, bunun kimin telkiniyle geldiği önemli değil. Bu yönetim ATANMADI, SEÇİLDİ.

Ne şekilde gelirlerse gelsinler Trabzonspor Kongresi ile geldiler. Delegelerin oylarıyla geldiler.

Yapılan onca olumsuz icraattan sonra hala siyasi angajmanlardan bahsetmenin bir alemi yok. Kulüp nasıl yönetiliyor? Tartışılması gereken bu.

Ülkedeki seçim havasına kendinizi kaptırmayın. Bizim, en azından BMN'de siyasete yerimiz yok.

Yönetim yüzüne küfredilerek devrilmez. Kaldı ki, Trabzonspor Başkanı'na küfretmek Trabzonsporlu olmakla nasıl uyuşabilir? Her işin bir adabı var. Bu, BMN'de müsamaha gösterebileceğimiz birşey değil.

Lütfen mesaj atarken biraz daha dikkatli olalım!
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Az önce yönetime gönderdiğim mail

Trabzonspor gibi bir kulübü yönetmekten aciz yönetim orayı işgal etmekten vazgeçsin ve bıraksın bu işi.
                  Atay Aktuğ'un sırf siyasi sebepler için koltuğundan edilmesi ve Albayrakların gelmesi ve bizi rezil etmenize katlanamıyoruz artık.
                  Ey futbolun ne olduğundan habersiz Nuri Albayrak. Bırak artık Trabzonun yakasını.
                  Ey verdiği sözün bir tanesini bile tutmayan ve hala yüzsüzce karşımıza çıkan Albayrak. Bırak artık Trabzonun yakasını
                  Ey yıldız futbolcuyu takımda tutmasını beceremeyen Albayrak Bırak artık Trabzonun yakasını
                  Ey Yıldızları satarak Trabzonu sefil bir hale düşüren Albayrak Bırak artık Trabzonun yakasını
                  Ey yıldızları satmasına rağmen Trabzonun borcunun artmasının sorumlusu Albayrak Bırak artık Trabzonun yakasını.
                  Takımı rezil bir hale getirdiniz.Çekin gidin artık başımızdan.
                  Bize sözünde duran İNSAN lazım.

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onun, bunun kimin telkiniyle geldiği önemli değil. Bu yönetim ATANMADI, SEÇİLDİ.

Ne şekilde gelirlerse gelsinler Trabzonspor Kongresi ile geldiler. Delegelerin oylarıyla geldiler.

Yapılan onca olumsuz icraattan sonra hala siyasi angajmanlardan bahsetmenin bir alemi yok. Kulüp nasıl yönetiliyor? Tartışılması gereken bu.

Ülkedeki seçim havasına kendinizi kaptırmayın. Bizim, en azından BMN'de siyasete yerimiz yok.

Yönetim yüzüne küfredilerek devrilmez. Kaldı ki, Trabzonspor Başkanı'na küfretmek Trabzonsporlu olmakla nasıl uyuşabilir? Her işin bir adabı var. Bu, BMN'de müsamaha gösterebileceğimiz birşey değil.

Lütfen mesaj atarken biraz daha dikkatli olalım!

Her ne şekilde olursa olsun küfür olmamalı evet. Ama bir kulubün başkanına burdakilerin çoğunun küfür etme potansiyeli varsa bu konuda "en azından" biraz oturup düşünmekte fayda olduğu kanısındayım.
                    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her ne şekilde olursa olsun küfür olmamalı evet. Ama bir kulubün başkanına burdakilerin çoğunun küfür etme potansiyeli varsa bu konuda "en azından" biraz oturup düşünmekte fayda olduğu kanısındayım.
                      Bu başlığın gerisine bakacak olursanız benim de bu yönetimi sürekli ve hatta zaman zaman da acımasız bir şekilde eleştirdiğimi göreceksiniz.

Ancak bunca başarısızlık varken hala inatla siyaseti karıştırmanın ve küfür ederek diğer üyeleri rahatsız etmenin alemi yok. Çokca üyemiz bu durumdan rahatsız ve sürekli bunu dile getiriyor.

Sözün özü: Hemfikiriz.
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Ligtv de bi ara bizim külübün tepesindeki şahısla (artık ona külübün başkanı bile demek midemi bulandırıyo) röportaj yapıyolardı.. Sordular "gençken futbolla ilgilendinizmi?" Cevap..Mahallede arkadaşlarla halı sahada falan maç yapardık....

FUTBOLDAN ANLAMADIĞI BELLİ

Bizde halı sahada maç falan yapıyoruz ama futbolu senden daha iyi biliyorum be adam
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Aktuğ un iki yanlışı vardı. birisi zurawskinin alınmayışı diğeri borsadan gelen paranın kısmen iyi kulalnılmayışı idi.....

oysa bu yönetimin hatalarını tuvalet kağıdına bile yazsak az gelir......o kadar fazla........

verdikleri hiç bir sözü tutamadılar tek başarıları 3. sınıf bir amatör takıma 2 maçta 10 gol atmış olmak......

Ne diyelim bir gün yaptığınız oyunlar birilerini kurtarmak adına geldiğiniz makam sizi kurtaramayacak. ve tarihimizde herkes güzel bir şeylerle anılırken siz hizipçiliğin beceriksizliğin ve kötü icraatların babası olarak anılacaksınız....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• her zaman iddaaa ettim yine ediyporum..... nuri (......) trabzonsporu parçalamak için uğraşıyor..... arkadaki isimde trabzonspor düşmanı ezikbahçeli..... adını versem siyaset oluyor diyecekler.....ulan trabzonspor küçülüyor....... başlaarım siyasetine.........

Yorum

• stephanovu satıp tolgayı alıyorsan yanabcı kontenjanın boşalmasına rağmen transfer yapamıyorsan birde musampa ve jun kadronda tutyorsan artık istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                              En son Gürkan tarafından düzenlendi; 20.07.2007, 10:59.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• futbolda sıyaset ıstemıyoruz su dustugumuz hale bakın amacı sadece futbol olan ıcınden mıllet vekılı adayı cıkmayan bı partını ıl genel baskanı olmayan cokseslı bı yonetım ıstıyorus secımden sopnra nurı gıder artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X