Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Derdime çare baytarım yok
    Sessizliğinle gelir hüznüm
    Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

istifa çözüm getirmez diyecem ama etmemeleride bi çözüm getirmiyor. helede maç sonu açıklamalrı adamı delirtiyor. ziya bey yine garip şeyler dedi... neymiş gol yollarında sorun yaşıyormuşuz! hadi yaaaa!!! zor oldu mu anlamak? neymiş bunu yakın zmaanda çözmeye çalışacakmış! bilmem farkında mısın ama devre arası daha yeni bitti sen 1.5 ay naptın? kondüsyon mu? o zmana niye oynatmıyorsun Musampa'yı? her maçtan sonra günü kurtarmak için bizim gördüklerimizi bize söleme! başka bişi söle! yağmura,kara,çamura havaya bahane bulma ziya! çözüm üret Ziyaaa! defol ziyaaaa
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Kadehlerimi senin adina kaldirdim bu gece
        savaşa gittim kendi mevkilerimde ateş actim kendime

Yönetim istifa lütfen
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Sizler bir koyun bile gütmekten aciz kişilersiniz siz kim bu takımı yönetmek kim İstanbul un paraya ihtiyacı yokmuydu ara transferde trabzonsporun kasasını biraz daha boşaltsaydınız. Bunlar tabi önemsiz şeyler değilmi. Murat Ocak' a vede bir kaleci aldınız bunların fiyatlarını tüm taraftara açıklayın. Yok 2 tane yıldız sözü sizin sözünüz ancak bu kadar olur. Hani nerede tabi aldınız değil mi kariyerlerini Trabzosporda noktalayacak yıldız. İstanbul' da işler tıkırında herhalde Trabzonspor kimin umurunda nasıl olsa hükümetle aranız iyi Trabzonsporu birde lig düşürürseniz istediğiniz tam anlamıyla yerine gelmiş olur.

Yorum

Yahu tamam anladık koltuk rahat geldi kalkacağınız yok..
            Bari şu Ziya Doğan'I yollayın be Allah aşkına...
            Pervasızsınız anladık da vicdanınız da mı yok?
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Yeter artik yonetim istifa

Yorum

dikkatle dinleyin!!!
                Nasil ki Ziya dogana göre Musampa müthis bi oyuncu oldugu halde yarim sezondur hazir degil ayni sey heralde simdi Yattaraya uygulaniyo ,yani sezon sonuna kadar sakatliginin verdigi 4 aylik ara nedeniyle hazir duruma gelemeyecek!!!
                Bu Ziya bu takimdan gitmez se eger sezon sonu Yattaramizi kaybedecegiz demektir ve beni en cok korkutan sey bu cünkü o zaman bizi ikinci ligden birinci lige bidaha kim cikaracak!!!!
                Kanimca anladiniz siz onu
                Trabzonspor aski,Babamin bana biraktigi bir miras! Benim görevim!!!
                Bu mirasi ölene dek sevmek ve bu sevgiyi ogluma miras bırakmak!

Yorum

Trabzon da 50 kişi toplanıp tesislere gidemiyor, yönetim istifa diye bağırıp kafalarına yumurta atamıyorsa biz burda daha neyi tartışıyoruz??
                  Trabzon da ki arkadaşlar siz rahatınızı bozmayın, biz istanbul dan gelip gereken yaparız.
                  Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

ulusoy için 300 kişi toplanıvermiş bi anda..
                    yıkmak lazım kafalarına ya. yakışmaz.
                    ama stad dışında protesto şart.
                    stad içinde yapınca maç stresi taraftar haklı vs. deyip sıyrılıyorlar.
                    stad dışında protesto şart.
                    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tabi ki ciddiyim.
                      Bu tablonun sorumlusu yönetimdir, yaptıkları yanlış icraatlarla geldiğimiz nokta ortada. Ancak bir önceki yönetimi de aynı gazla, aynı sinirle kovduk geldiğim durum ortada. Bu kulüp artık olağanüstü kongre yapmamalı. BMN çağrısını yaptı seçim takvimi açıklanır sezon sonunda bu süre içerisinde isteyen aday olur ekibini kurar. Yönetimi istifaya değil de şimdiden seçim tarihini açıklamaya davet etmek lazım.
                      Aynen katılıyorum. Hemen yarın istafadan ziyade çağrımızda ki gibi sağlıklı bir oluşum için seçim tarihi belirlemeli yönetimimiz.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tabi ki ciddiyim.
                        Bu tablonun sorumlusu yönetimdir, yaptıkları yanlış icraatlarla geldiğimiz nokta ortada. Ancak bir önceki yönetimi de aynı gazla, aynı sinirle kovduk geldiğim durum ortada. Bu kulüp artık olağanüstü kongre yapmamalı. BMN çağrısını yaptı seçim takvimi açıklanır sezon sonunda bu süre içerisinde isteyen aday olur ekibini kurar. Yönetimi istifaya değil de şimdiden seçim tarihini açıklamaya davet etmek lazım.
                        istifa çözüm değil onu çok güzel açıklayan bir yazı istifa ettirip takım ortada mı bırakılsın tabiki hayır bir yönetimin istifa etmesi yanlıştır bir yönetim kolay kurulmaz dediği gibi seçim tarihi açıklanmalı bırakıp gitmek en kolayı

Yorum

Seçim tarihi belirlemek istifa etmek anlamına gelmiyor mu? 2007 aralık ta mali kongre seçimli olsun diyorsanız o başka tabi...

Yorum

İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Seçim tarihi belirlemek istifa etmek anlamına gelmiyor mu? 2007 aralık ta mali kongre seçimli olsun diyorsanız o başka tabi...

o zamanı bekleyeceğimize direk dinamit koyalım takımın altına daha has bi yöntem olur.
                            ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

Sabırdı istikrardı seçimli kongreydi derken ortada Trabzonspor diye birşey kalmayacak ondan korkuyorum. Bu travmayı kaç yılda nasıl atlatacak bu kulüp. Dinamit patladı can çekişiyoruz ! Büyük umutlarla beklenen ikinci yarı yine hüsranla başlamış. Hala sabır...sabır...

İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o zamanı bekleyeceğimize direk dinamit koyalım takımın altına daha has bi yöntem olur.

Yorum

İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sabırdı istikrardı seçimli kongreydi derken ortada Trabzonspor diye birşey kalmayacak ondan korkuyorum. Bu travmayı kaç yılda nasıl atlatacak bu kulüp. Dinamit patladı can çekişiyoruz ! Büyük umutlarla beklenen ikinci yarı yine hüsranla başlamış. Hala sabır...sabır...

maksat en azından döktüklerini toplatmak diyor arkadaşlar..
                                aslında bir yerde haklılar. çünkü bu kadar dağınık halde kimse geçmez kulübün başına diye korkuluyor.
                                ama benim de senin gibi korkum kimsenin geçmemesinden daha kötü senaryo..
                                dağıttıklarını toplamak yerine adamlar sürekli daha fazla dağıtıyor.
                                korkarım en azndan aldıkları konuma getirsinler diye beklerken maalesef bugünü arar duruma geleceğiz.
                                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X