Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sahtekar albayrak

dünkü maçın en güzel ve en enlamlı tezahüratıydı.
    iskefiyeli

Yorum

• Hala bu beceriksizlerden medet umanlar varmı acaba çok merak ediyorum......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• yönetimin basarı anlayısı nedir acaba?uefa kupasına gidememek ligin son anda düsmemek yada 40 derece sıcakta oynayıp da adı sanı duyulmamıs bir takıma sadece 2-1 yenilmek mi?bütün bunları gerceklestiren bir t.d yi takımda tutumayı basarabilmek mi? işte tablo sundum bunun üzerine konusacak varsa buyursun

Yorum

• KİŞİlİklİ Haysİyetlİ Şereflİ Ve Onurlu İnsanlar BaŞarisizlikta GerektİĞİnİ Yapmali.ama Sİz Yonetim Ve Teknik DrektÖr Takimi Rezil Etmenize RaĞmen Gerekenİ Yapmiyonus.

Yorum

• Faruk gelsede biraz ümit verse bize
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Faruk gelsede biraz ümit verse bize
              Artık ne kadlysa bu kadro ile şampiyon olacaz dese şimdi inanacakmıyız.....
              Farukunk iyimserlik değil en basit anlatımıyla gerçekleri görmemek ya da görmek istememek......

yoksa bunlardan ne köy olur ne kasaba...
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• herşeyi bir kenara bırakın bu adamlar ki adam sıfatı bile yakışmıyor, istifa etseler bile yerlerine gelecek yeni yönetime gerçekten dünya kadar borç, çöplük gibi bir kadro ve tüm gelir kaynakları elden çıkmış bir takım bırakacaklar

Yorum

• Diyorum ki sakın ola istifa edip erken kongre kararı almasınlar; yoksa aday olup tekrar üstelik daha büyük bir ezici çoğunlukla yönetime gelirler. Ne de olsa kongre üyelerimizin oyları bir çuval bedelinde olma olasılığı yüksek; ülke ahvalinden edindiğim izlenime göre...
                  Always Trabzon!!!

Yorum

• albayrağa haşim öküzüne yazıklar olsun.bu takım sayenizde şampiyonluğa oynayamaz .başlamadan bir sezonu bitirdiniz ya allah belanızı versn.söyleyecek çok şey nvar ve kendimitutamıyor ve yazıyorumHAŞİM VE Albayrak amınıza koyayımmmmmmmmmmmmmmmm.

Yorum

• yigiz61 kardes lütfen yazma böyle sözleri.
                      Aramizda Bayan arkadaslar var.
                      Lütfen kardesim.

Yorum

• iddia ediyorum bu takım ligde rezil olacak
                        ve aralıkta albayrak öyle veya böyle tekrar başkan seçilecek
                        vallahi de seçilecek, billahi de seçilecek
                        bakın görün
                        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• kardaşım o kadar doluyum ki... kime kendimizi dinleteceğiz.çaresizlik beni boğuyor ve sorumlular hala koltuklarında utanmadan sıkılmadan oturuyorlar.

Yorum

• hiç bir takımın başına bu albayraklar kadar yüzsüz bir yönetim gelmemiştir.şereflerini pazarda satmış bunlar.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Aralıktan önce kongre zarar verir diyorlar ben katılmıyorum ortada zarar görecek takım mı kaldı bence ligler başlamadan önceki hafta hemen kongre yapılmalıçok güçlü camianın güvenini almış biri seçilmeli.

Yorum

• Sevgili yönetim yalancısınız, yüzsüzsünüz, başarısızsınız, uyumsuzsunuz,kendi içinizde tutarsısınız,riyakarsınız ve hala o koltuktasınız sizin hala orada oturuyor olmanızıyukarıda bahsedilenler zaten açıklıyorda sizi birilerinin ordan hala indirmiyor olması nasıl açıklanır bilemiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X