Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

defolun gidin yeter artık sayenizde maç seyredemiyoruz allah belanızı versin...
    Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

Burdaki yöneticilere sesleniyorum, böle acili günümüzde sizin millete ceza vermeniz hosunuzami gidiyor, adam bir tek serefsiz dedi diye cezami verilir???

Millet bikmis zaten birakinda adamlar istedigi gibi yorumlarini yapsinlar agir küfürlü sözler haricinde tabi, ama bir tek serefsiz sölemekle ceza aliniyorsa, ozaman banada ceza verin razi gelirim hatta bu forumdan uzaklastirin.

Zaten hüzünlüyüm bide böle luzumsuz seyleri gördünmü daha cok sinirleniyorum.
      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

resmen futboldan sogudum bir takım bu kadarmı kötü futbol oynar şut bile çekemiyoruz...sanki futbolcular uyuşturucu filan kullanmış sanki haplanmışlar!!bu takımın ve kulübün bu hala gelmesinden sorumlu olan yönetim..allah aşkına peygamber aşkına defolup gidin sayenizde küme düşecegiz!!inanın türkiye süper liginin en kötü futbolunu oynuyoruz uyanın arkadaşlar TRABZONSPORUMUZ elden avuçtan gidiyor!!!
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

ııııııı kayseri maçı sonrası izleyen varmı maç sonrasını ne dediler acaba şanssızdık hakem hakkımızı yedi ilerki maçlarda düzeleceğiz ya seçim n ezamndı şafak sayacam da
          işkenaz

Yorum

kel ziyada utanmadan iskelet kadromu kurdum diyor yaaa bi rahatsizligi mi var anlamadim gitti yahuu
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

ya arkadaşlar hadi sesimiz çıksın hep beraber ve ikinci atağımız trabzonsporun maçına gitmeyelim artık bu kadar taraftarı üzdüler şimdi onlar kendi başına oynasınlar futbollarını ziya forvet nuri teknik direktör hadi arkadaşlar sesinizi çıkarın artık susma zamanımız yok

Yorum

tek bir trabzonspor taraftarı bile avni akerdeki maça gitmesin stadın dışındatoplansın içeri girmesin TRABZON kanatında olan lafı geçen insanlar şu yazılarımızı okusun dünyada eşi benzeri görülmemmiş bi protesto olsun kimse stada girmesin ve dırşarda 90 dk YÖNETİM İSTİFA diye bagırsın bence bundan sonra bir an bile kimse kalmaz TRABZONSPORUMUZ bu ahtopatlardan kurtulur koltukta rahatlar.....
                ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                **ARSİNLİ AKREP**
                **61*77**

Yorum

yönetim istifa

İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tek bir trabzonspor taraftarı bile avni akerdeki maça gitmesin stadın dışındatoplansın içeri girmesin TRABZON kanatında olan lafı geçen insanlar şu yazılarımızı okusun dünyada eşi benzeri görülmemmiş bi protesto olsun kimse stada girmesin ve dırşarda 90 dk YÖNETİM İSTİFA diye bagırsın bence bundan sonra bir an bile kimse kalmaz TRABZONSPORUMUZ bu ahtopatlardan kurtulur koltukta rahatlar.....

evet bence de maçlara gitmeyerek yönetim protesto edilmelidir. Bunlarda utanacak yüz yok. Küme düşecek Trabzonspor. Bunların umurunda değil. Aymaz bu adamlar.

Yorum

bunlar gitmez ben ümidi kestim ne yapalım şimdi? Atay Aktuğ zamanında kıyameti koparanlar şimdi nerdeler? artık ne halleri varsa görsünler

Yorum

defolunn rahat bırakın bizi artık
                      istifa ulan istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                      "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

Devam bu yönetimle sezon sonuna kadar devam.
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

taraftar UYUMA TRABZONSPORUMA SAHİP ÇIKKKKKKKKKK
                          **ARSİNLİ AKREP**
                          **61*77**

Yorum

ziya doğan defol git sen hoca falan değisin yönetim bizi kandırdınız bizi aldattınız

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Devam bu yönetimle sezon sonuna kadar devam.
                              bunu ciddi demiyon dimi?
                              **ARSİNLİ AKREP**
                              **61*77**

Yorum

Devam Yönetimle Devam
                                İlkesizliğe devam...
                                Onurumuzun kırılmasına devam...
                                Türlü rezilliklere devam.....
                                Pazar eziyetlerine devam....
                                Her maç 1 paket sigara içmeye...
                                Mide kramplarına devam...
                                Önümüzdeki maçlara bakacagıza devam...
                                Beyaz sayfa açmaya devam...
                                5 önliberoya devamm...
                                Devam ...
                                Bakalım nereye kadar devam....
                                Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                                Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                                Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X