defolun gidin yeter artık sayenizde maç seyredemiyoruz allah belanızı versin...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
Burdaki yöneticilere sesleniyorum, böle acili günümüzde sizin millete ceza vermeniz hosunuzami gidiyor, adam bir tek serefsiz dedi diye cezami verilir???
Millet bikmis zaten birakinda adamlar istedigi gibi yorumlarini yapsinlar agir küfürlü sözler haricinde tabi, ama bir tek serefsiz sölemekle ceza aliniyorsa, ozaman banada ceza verin razi gelirim hatta bu forumdan uzaklastirin.
Zaten hüzünlüyüm bide böle luzumsuz seyleri gördünmü daha cok sinirleniyorum.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
resmen futboldan sogudum bir takım bu kadarmı kötü futbol oynar şut bile çekemiyoruz...sanki futbolcular uyuşturucu filan kullanmış sanki haplanmışlar!!bu takımın ve kulübün bu hala gelmesinden sorumlu olan yönetim..allah aşkına peygamber aşkına defolup gidin sayenizde küme düşecegiz!!inanın türkiye süper liginin en kötü futbolunu oynuyoruz uyanın arkadaşlar TRABZONSPORUMUZ elden avuçtan gidiyor!!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
ya arkadaşlar hadi sesimiz çıksın hep beraber ve ikinci atağımız trabzonsporun maçına gitmeyelim artık bu kadar taraftarı üzdüler şimdi onlar kendi başına oynasınlar futbollarını ziya forvet nuri teknik direktör hadi arkadaşlar sesinizi çıkarın artık susma zamanımız yok
Yorum
-
tek bir trabzonspor taraftarı bile avni akerdeki maça gitmesin stadın dışındatoplansın içeri girmesin TRABZON kanatında olan lafı geçen insanlar şu yazılarımızı okusun dünyada eşi benzeri görülmemmiş bi protesto olsun kimse stada girmesin ve dırşarda 90 dk YÖNETİM İSTİFA diye bagırsın bence bundan sonra bir an bile kimse kalmaz TRABZONSPORUMUZ bu ahtopatlardan kurtulur koltukta rahatlar.....****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
yönetim istifa
İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek bir trabzonspor taraftarı bile avni akerdeki maça gitmesin stadın dışındatoplansın içeri girmesin TRABZON kanatında olan lafı geçen insanlar şu yazılarımızı okusun dünyada eşi benzeri görülmemmiş bi protesto olsun kimse stada girmesin ve dırşarda 90 dk YÖNETİM İSTİFA diye bagırsın bence bundan sonra bir an bile kimse kalmaz TRABZONSPORUMUZ bu ahtopatlardan kurtulur koltukta rahatlar.....
evet bence de maçlara gitmeyerek yönetim protesto edilmelidir. Bunlarda utanacak yüz yok. Küme düşecek Trabzonspor. Bunların umurunda değil. Aymaz bu adamlar.
Yorum
-
bunu ciddi demiyon dimi?İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevam bu yönetimle sezon sonuna kadar devam.****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
Devam Yönetimle Devam
İlkesizliğe devam...
Onurumuzun kırılmasına devam...
Türlü rezilliklere devam.....
Pazar eziyetlerine devam....
Her maç 1 paket sigara içmeye...
Mide kramplarına devam...
Önümüzdeki maçlara bakacagıza devam...
Beyaz sayfa açmaya devam...
5 önliberoya devamm...
Devam ...
Bakalım nereye kadar devam....Haczavera,Maçka,Trabzon....,
Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum