Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Secim tarihi belirlemek istemiyorlar, cunku o gun istifa etmis oluyorlar kimse onlara bir daha oy vermez...
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

bence istifa etmelerinin yanısıra trabzona girmeleri de yasaklanmalı , arzular biryana yönetim aleyhine düzenlenecek hertürlü organizyonda ve heryerde varım hazırım
      şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi
        istifa etmeyen ermeni olsun...
        hepimiz ermeniydik ya unuttunmu
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maksat en azından döktüklerini toplatmak diyor arkadaşlar..
          aslında bir yerde haklılar. çünkü bu kadar dağınık halde kimse geçmez kulübün başına diye korkuluyor.
          ama benim de senin gibi korkum kimsenin geçmemesinden daha kötü senaryo..
          dağıttıklarını toplamak yerine adamlar sürekli daha fazla dağıtıyor.
          korkarım en azndan aldıkları konuma getirsinler diye beklerken maalesef bugünü arar duruma geleceğiz.
          döktüklerini toplayacak kadra basiret sahibi olsalardı zaten takımı bu hale getirmezlerdi....

gol atmak için YATTARA nın şahsi becerileri muhtaç olan bi takım..... bundanda kötüsü olmazki.. 14. iken hala bazı arkadaşların umutlu olduklarını görüyorum...

bu futbolla bu yönetimle hangi takımı yenebiliriz....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tek bir trabzonspor taraftarı bile avni akerdeki maça gitmesin stadın dışındatoplansın içeri girmesin TRABZON kanatında olan lafı geçen insanlar şu yazılarımızı okusun dünyada eşi benzeri görülmemmiş bi protesto olsun kimse stada girmesin ve dırşarda 90 dk YÖNETİM İSTİFA diye bagırsın bence bundan sonra bir an bile kimse kalmaz TRABZONSPORUMUZ bu ahtopatlardan kurtulur koltukta rahatlar.....
            çok iyi fikir Avni Aker deki ilk maça bir kişi dahi girmesin belki o zaman işin vahametini anlarlar.organize olup bunu yapmak lazım.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

evet bu tip bi organizasyona bende varım....

bunlar bakıyolar yttakım ne kadra kötü olursa olsun 10-15 bin kişi maçına gidiyor.... bizi destekliyor devam..... maça gitmeyip stadın dışındasn yönetim istifa diye bağırılırsa belki bi şeyler olur...

Yorum

İlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence istifa etmelerinin yanısıra trabzona girmeleri de yasaklanmalı , arzular biryana yönetim aleyhine düzenlenecek hertürlü organizyonda ve heryerde varım hazırım
                yaş 9 diyor eminmisin.

Yorum

İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  YÖNETIM ISTIFA!!!

Allah Rizasi icin.

haydi artık İSTİFA
                  ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                  **ARSİNLİ AKREP**
                  **61*77**

Yorum

İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o zamanı bekleyeceğimize direk dinamit koyalım takımın altına daha has bi yöntem olur.
                    yani.... Biz kongre kararı falan istemiyoruz istifa etsinler kulübün başında kimseolmasın isterse ama genede bunlardan iyidir.. çünkü her gecen an biz biraz daha çöküyoruz
                    ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                    **ARSİNLİ AKREP**
                    **61*77**

Yorum

Anamıza Küfür eden Fatih AKYEL alındı ...Taraftardan ses yok....
                      Kral FATİHTEKKE satıldı taraftardan ses yok....
                      40 gün çalışan tekik direktöre 900 000 dolar verildi ses yok.....
                      marcelinyo szmkoviak satıldı ...Taraftar sus us...çıt yok...
                      Ligden düşecez taraftardan ses yok...
                      İlkeler ayaklar altında...
                      Cümle alee rezil olduk taraftardan ses yok....

AMA AYNI TARAFTAR ULUSOY A DESTEK MİTİNGİNDE VAR....
                      NE KADAR ENTERASAN DEĞİL Mİ...
                      Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                      Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                      Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anamıza Küfür eden Fatih AKYEL alındı ...Taraftardan ses yok....
                        Kral FATİHTEKKE satıldı taraftardan ses yok....
                        40 gün çalışan tekik direktöre 900 000 dolar verildi ses yok.....
                        marcelinyo szmkoviak satıldı ...Taraftar sus us...çıt yok...
                        Ligden düşecez taraftardan ses yok...
                        İlkeler ayaklar altında...
                        Cümle alee rezil olduk taraftardan ses yok....

AMA AYNI TARAFTAR ULUSOY A DESTEK MİTİNGİNDE VAR....
                        NE KADAR ENTERASAN DEĞİL Mİ...
                        Fatihin Trabzonsporlular anasına küfretiğinin belgesini yollayabilirmisin.videosu falan linki var mı sende.

Yorum

İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hepimiz ermeniydik ya unuttunmu
                          ne diyon la sen gerizekalı biz neyi tartışıyoz senin attığın çamura bak nuri beyinli

Yorum

tarih 29 01 2007 ben taraftar olarak yönetimden futbolcudan ve taraftardan ümidi kestim hiçbirimiz çıkıpta karşılarına istifa edin bile diyemiyoruz özelliklede trabzondaki arkadaşlar boşuna kendimizi yırtmanın anlamı yok hepsi burda kalacak

Yorum

- başkanlık yan gelip yatma yeri değildir... GİDİN.....

- gözünüzü toprak doyursun.. GİDİN.......

- Ziyanıda alıp ta GİDİN......

yeter artık takımı sıradan hale getirme görevinizi bizi cezalandırma görevinizi başardınız GİDİN.....

Yorum

Fatih küfür etmedi...
                                Anamıza da sövmedi...
                                hatta gelmiş geçmiş en centilme4n sporcudur..
                                Çok ta ahlaklıdır.....
                                ahlak abidesidir....
                                Yazdığım yazıdan bir tek o sonucu çıkarıp video istiyorsan
                                yapabileceğim bir sey yok....
                                Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                                Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                                Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X