Secim tarihi belirlemek istemiyorlar, cunku o gun istifa etmis oluyorlar kimse onlara bir daha oy vermez...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
döktüklerini toplayacak kadra basiret sahibi olsalardı zaten takımı bu hale getirmezlerdi....İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaksat en azından döktüklerini toplatmak diyor arkadaşlar..
aslında bir yerde haklılar. çünkü bu kadar dağınık halde kimse geçmez kulübün başına diye korkuluyor.
ama benim de senin gibi korkum kimsenin geçmemesinden daha kötü senaryo..
dağıttıklarını toplamak yerine adamlar sürekli daha fazla dağıtıyor.
korkarım en azndan aldıkları konuma getirsinler diye beklerken maalesef bugünü arar duruma geleceğiz.
gol atmak için YATTARA nın şahsi becerileri muhtaç olan bi takım..... bundanda kötüsü olmazki.. 14. iken hala bazı arkadaşların umutlu olduklarını görüyorum...
bu futbolla bu yönetimle hangi takımı yenebiliriz....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
çok iyi fikir Avni Aker deki ilk maça bir kişi dahi girmesin belki o zaman işin vahametini anlarlar.organize olup bunu yapmak lazım.İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek bir trabzonspor taraftarı bile avni akerdeki maça gitmesin stadın dışındatoplansın içeri girmesin TRABZON kanatında olan lafı geçen insanlar şu yazılarımızı okusun dünyada eşi benzeri görülmemmiş bi protesto olsun kimse stada girmesin ve dırşarda 90 dk YÖNETİM İSTİFA diye bagırsın bence bundan sonra bir an bile kimse kalmaz TRABZONSPORUMUZ bu ahtopatlardan kurtulur koltukta rahatlar.....Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
evet bu tip bi organizasyona bende varım....
bunlar bakıyolar yttakım ne kadra kötü olursa olsun 10-15 bin kişi maçına gidiyor.... bizi destekliyor devam..... maça gitmeyip stadın dışındasn yönetim istifa diye bağırılırsa belki bi şeyler olur...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
yaş 9 diyor eminmisin.İlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence istifa etmelerinin yanısıra trabzona girmeleri de yasaklanmalı , arzular biryana yönetim aleyhine düzenlenecek hertürlü organizyonda ve heryerde varım hazırım
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYÖNETIM ISTIFA!!!
Allah Rizasi icin.
haydi artık İSTİFA****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
yani.... Biz kongre kararı falan istemiyoruz istifa etsinler kulübün başında kimseolmasın isterse ama genede bunlardan iyidir.. çünkü her gecen an biz biraz daha çöküyoruzİlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zamanı bekleyeceğimize direk dinamit koyalım takımın altına daha has bi yöntem olur.
****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
Anamıza Küfür eden Fatih AKYEL alındı ...Taraftardan ses yok....
Kral FATİHTEKKE satıldı taraftardan ses yok....
40 gün çalışan tekik direktöre 900 000 dolar verildi ses yok.....
marcelinyo szmkoviak satıldı ...Taraftar sus us...çıt yok...
Ligden düşecez taraftardan ses yok...
İlkeler ayaklar altında...
Cümle alee rezil olduk taraftardan ses yok....
AMA AYNI TARAFTAR ULUSOY A DESTEK MİTİNGİNDE VAR....
NE KADAR ENTERASAN DEĞİL Mİ...Haczavera,Maçka,Trabzon....,
Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......
Yorum
-
Fatihin Trabzonsporlular anasına küfretiğinin belgesini yollayabilirmisin.videosu falan linki var mı sende.İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnamıza Küfür eden Fatih AKYEL alındı ...Taraftardan ses yok....
Kral FATİHTEKKE satıldı taraftardan ses yok....
40 gün çalışan tekik direktöre 900 000 dolar verildi ses yok.....
marcelinyo szmkoviak satıldı ...Taraftar sus us...çıt yok...
Ligden düşecez taraftardan ses yok...
İlkeler ayaklar altında...
Cümle alee rezil olduk taraftardan ses yok....
AMA AYNI TARAFTAR ULUSOY A DESTEK MİTİNGİNDE VAR....
NE KADAR ENTERASAN DEĞİL Mİ...
Yorum
-
ne diyon la sen gerizekalı biz neyi tartışıyoz senin attığın çamura bak nuri beyinliİlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepimiz ermeniydik ya unuttunmu

Yorum
-
- başkanlık yan gelip yatma yeri değildir... GİDİN.....
- gözünüzü toprak doyursun.. GİDİN.......
- Ziyanıda alıp ta GİDİN......
yeter artık takımı sıradan hale getirme görevinizi bizi cezalandırma görevinizi başardınız GİDİN.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
Fatih küfür etmedi...
Anamıza da sövmedi...
hatta gelmiş geçmiş en centilme4n sporcudur..
Çok ta ahlaklıdır.....
ahlak abidesidir....
Yazdığım yazıdan bir tek o sonucu çıkarıp video istiyorsan
yapabileceğim bir sey yok....Haczavera,Maçka,Trabzon....,
Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum