Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağaoğlu olabilir aslında...ama kadrosununda iyi olması gerekiyor....

bu konuda bizde kamuoyu oluşturabiliriz...
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ağaoğlunu ikna için yapılacak her organizasyonda varım yeterki nasıl bir yol izleyeceğimizi kararlaştıralım maillerin telefonların faydasını göremedik bu zamana kadar.

Yorum

• Mümkünse genç, mutlaka vizyon sahibi ve denenmemiş biri. Ağaoğlu paraşütü açmayı becerememiştir. Kendisine Golf Federasyonu başkanı ve TV yorumcusu oalrak başarılar diliyorum.

Yorum

• bu arada hacıosmanoğlunu bu takımın başına getirmemek içinde bi organizasyon lazım aslında çünkü gelmesinden kulübün kapısına kilit vurmak iyidir yarın çıkarlarından bir zedelenme yaşadığı zaman her türlü çirkefliğide yapar bu adam kulüp yönetiminin bakırköy versiyonunu yaşadık mafya versiyonuda oldumu tamadır bu iş kapat kepenkleri.............

Yorum

• aralık ayında adayların çapsızlıklarından dolayı albayrak'a kalırsa bu kulüp şaşırmam.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Mesela Ali Osman Ulusoy ya da Sefer ULUSOY ismi üzerindede durulabilir....

Başkan olmazsada yönetimde mutlaka olması lazım.....

Yorum

• son 15 yıldan bu sezona başkan olarak gelenler faruk özak sonrası kendilerini bi sınasınlar sadri şenere faruk özaka senin ne işin var bu başkanlıkta diyen yok tu atay aktuğdada yoktu aşırı bu yönetim tüm tepkileri üstüne toplamayı başarmıştır beceriksizliğiyle bu kulüp kimsenin tarlası değil yapamıyorsa gidecek istikrar lafıyla kimseyi çekecek beceriksizliğini örtecek halimiz yok...............
                En son Erkut Ay tarafından düzenlendi; 05.09.2007, 11:38.

Yorum

• erkut kardeşim duygularımın tercümanı oldun...

Başarısızlığın istikrarı olmaz..... herkes görevini yapamayan herkes gidecek oynamayan ( ya da oynatılmayan ) musampa gönderiliyorda görevini yaspamayan yönetimin burda ne işi var

Yorum

• paraya verilen deger trabzonspora verilseydi parada orda olurdu basarıda orda olurdu isim vede gelcekte...trabzonspor baskanı kişisel serveti ile trabzonspora ne kattı ki?(kişisel servet para ile sınırlı degildir...)hangi degerleri trabzona sehrine sundu...altyapıyı güclendirdi mi?...ya liman...peki 40.yıl...ya sivas macı sonrası tehditleri...hangisi?...ülkesel anlamda bir bir elden cıkarılan kazanımları ve maneviyatı savundugu görüsler cercevisnde yola devam deyip dısarıya armagan ederken bize ne kazandırdı...sayın baskan trabzon idmanocagını,idmangücünü,yalısporu bilirler mi?trabzonda futbolun assocatied press dergisine kapak oldugunu hiç duymus mudur?....kimsenin futbol bilgisini sorgulamak niyetinde degilim ama tarihi bilmeden bir takım yönetilemez cünkü trabzon tarihinde yönetimler basarılı olduklarında bu tarz bir yönetim sergilememişlerdi...

Yorum

• Trabzonspor tarihinin Özkan Sümer'in yönetimi de dahil (ki hatırlarsanız o sezon 1 maçla kümede kalmıştık) görüp görebileceği en kötü yönetim budur. Yani bir kulüp bundan daha kötü yönetilemez. Bir gruba al bu takımı yönet desen daha kötü yönetemez. Transferlerden tut yapılan açıklamalara kadar her şey çok kötü,rezil... Yıllardır tel örgüsüz olmasına rağmen sahaya adımını atmamış, olay çıkmamış Avni Aker'de sahaya seyirciler girdi. Fatih Tekke satıldı, Syzmkoviak,Musampa, Marcelinho gibi yıldızları futboldan soğuttlar. İkisini emekli ettiler diğeri paçayı zor kurtardı. Yapılan transferlerden alınan milyarlarca lira havaya uçtu. Transfer sezonu bitti 1 oyuncu bile alamadılar. 3 tane forvet adayından birini bile alamadılar. Bunun da faturasını zavallı Ersen'e ödettiler. Adam La liga'da oynayacaktı ama bunlar forvet alamayınca satmaktan vazgeçtiler. Üstüne üstlük fifalık oldular. Sivas maçı kararı ile ilgili tehditler savurdular. Trabzon'u medya önünde haksız duruma getirdiler (şüphesiz medyanın da suçu var). Şampiyonluk parolası ile sezonlara başladılar. Bırak şampiyonluğu intertoto'ya bile zor katıldılar. Onda da elendiler. Atay Aktuğ'un 2 lig ikinciliği ve 1 türkiye kupası kazanmış olarak bıraktığı kadroyu dağıttılar. Taraftarın bu kadar tepkisine ve başarısızlığın alenen ortada olmasına rağmen hâla bu takımın başındalar. Eğer bu genel kurulda tekrar seçilirlerse futbol benim için bitmiştir.

Yorum

• bence federasyonun basına ahmet ağaoğlu geçsin
                        haluk ulusoy da bizim takımın başına

ayrıca beni bekleyin 2020 de adayım başkanlığa inşallah
                        çok deli projelerle geliyorum
                        Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• Ben artık iyiden iyiye kasıt aramaya başladım.
                          Bu kadar yanlış işler sadece "iyi niyetli iş bilmez" bir yönetimin yapabileceği şeyler değil..
                          Bundan öte sorunlarımız var bizim..
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• takımı yeni bir zarara sokacaklar, şimdi fifalık olduk bir bu eksikti kimbilir nasıl bir ceza alacağız işbilen başkan albayrak yüzünden

Yorum

• eğer saha sonuçları iyi giderse ;kadrolaşma konusunda uzman olan bu arkadaşlar yine seçilir... ve biz bunlardan kurtulamayız... külüpte sıradan ama malum zatların kontrolunde bir klüp olur.... artık bizde ne yaparız bilemiyorum..... bu iş iki ucu b. değnek gibi...

Yorum

• Ne yönetimi?? Hani nerde yönetim?? Bizim kulübü yöneten birilerimi var yoksa???
                                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X