Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sen ağaoğluna yapılanlardan haberin yok herhalde başkanlığa adaylığını koyduğunda

Yorum

• Mehmet Ali Yılmazı her ne kadar sevmesemde aday olduğunda seçileceğini ve son dakikada süpriz yapabileceğini düşünüyorum

Yorum

• Şu aday bu aday yazılanlara pek inanmıyorum Şu anda Nuri ALBAYRAK biele kesin değil.
        Son 10 güne girildiğinde adaylar kesinleşir.Cepheler belli olur.
        Eğer M Ali YIlmza Aday olursada karşısında birleşik bir cephe bulabilir. Ama onun adaylığıda kazanma ihtimalide çok az olsada var.
        Yinede bu işi kotarabilecek birisinin etrafında geniş bir birlilktelik sağlanacağını düşünüyorum.Ancak bu birliktelik seçimden sonra yine yalnızlığa döneceğinden kendi arasında barışık gözü pek ne yaptığını bilen bir ekibin oluşması tek dileğim.
        Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• pen adayluğumu koyacağum bu drabzonzıpora taha cok hizmetlerum olacak..zıtad yapacağum.fatihi keri alaçam.penzinlik ihalesini yaptuk.ortan ebey bara kelecek..pen hismet icin kalaçam..pütün gonkre uyelerinten oylarını pekliyorum.. (nuri alpayrak)
          Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sen ağaoğluna yapılanlardan haberin yok herhalde başkanlığa adaylığını koyduğunda
            Tam aksine yapanların-yaptıklarından bizzat an itibari ile haberdar olmuştum. Söylemek istediğim şey;kendisine duyulan ilginin farkında olmayışı yada varmayışı, ne olursa olsun bu kadar büyük bir kitle tarafından destek gördüğü halde, hala çıkıp açıklama yapmaması şaşkınlığıma sebep oluyor. En azından aday olup-olmayacağı konusunda tek bir cümle kurması kafi. Kimisinin projeleri yalan kimisinin kendisi...
            Ben seni tanıdıktan sonra.
            Hep sağ tarafıma dönük yatarım..
            Kalbimde ki sen solda ezilme diye...

Yorum

• bu takim daha koyu yonetilemez su insanlar uzaklassin Trabzonspordan!
              İnsan ol evlat!

Yorum

• Yönetim her sıkıştığında bir stadyum haberi ile medyaya çıkıyor....

Dün Karadeniz Gazetesinde yine stada bu ay sonuna kadar başlayacağını söylüyordu....

1- Kıyı kanunu değişmeden sahile 1 çivi bile çakılamaz.....bu gerçek bilinirken bu asparagas haberlerle kim kandırılmaya çalışıyor....

2- Yoksa yönetim kanun manun dinlemem inşaata başlarımmmı diyor...
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 2 yıl önce göreve gelirkende böyle asparagas atıp tutuyordu hazretleri kongre yaklaştıya 2 deyıldız getiriyordu takıma akıl edip sormamışız marcelinhoyu getirecen ama fatih tekke symek stephanowuda satacakmısın diye belkide getirdiği yıldızlar celo keçelinyo üçüncüymüş demekki biz futboldan anlamazmışız bir insan azıcık gurur taşıyorsa insanların içine çıkmaya yüzü olmadığı yerden çekip gider o yalanla çalışıyor hala içindeki guırur namus farkı al şimdi maketini evine götür çocuğunla oyna bu taraftarla değil...............

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Arkadaslar ALBAYRAK stadin temelini attigi an yeniden baskan demek bu kadar basit hatta hatta adayligini geri cekilen insanlar bile olur yani bu su anki mantik gözüküyor ama gönlümdeki baska...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hannover den katılan birine göre çok fazla öngörü

hatta çok fazla "öleceksiniz ulan, bari sıtma olun sürünün" dilemmaları...

keskin olmasa da Albayrak yönelimleri....

çok mu fazla tedirginilk var üzerimde....

Bilmem... Kaçın.... Albayrak geliyor..........
                        Trabzon`dan Baya uzakdayim ama TS`dan uzak degilim hatta cok yakinim yani
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Artık yeter yönetim istifa.Anlamayusunuz herhalde.Artuk yeter daaa.Şimdi anlamışlarmıdır acaba.

Yorum

• yeter artık ya valla biri sorunca hangi takımlısın diye söylemeye utanıyorum tsliyim diye neden çünkü takımımı malum partiyle özdeşleştirdiler artık, ya bir daha nuri albayrak ziya doğan keçeli ayman jun ve stad laflarını duymak istemiyorum yeter daaaa istemiyoruz sizin hizmetinizi ula

Yorum

• İlk olarak havzalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yeter artık ya valla biri sorunca hangi takımlısın diye söylemeye utanıyorum tsliyim diye neden çünkü takımımı malum partiyle özdeşleştirdiler artık, ya bir daha nuri albayrak ziya doğan keçeli ayman jun ve stad laflarını duymak istemiyorum yeter daaaa istemiyoruz sizin hizmetinizi ula

utanmana gerek yok ya aslinda ba$i dik olan bizler olmaliyiz...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar ALBAYRAK stadin temelini attigi an yeniden baskan demek bu kadar basit hatta hatta adayligini geri cekilen insanlar bile olur yani bu su anki mantik gözüküyor ama gönlümdeki baska...
                                E hadi bakalım görüşecez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X