Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlamiyorum yarim donemlik kim gelmeliydi...
    Açık söylim mi UEFA dan ceza alırsak hami 1 yıl daha devam eder ki. Bu hamle sezon sonu için değil UEFA için yapıldı.
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• 6 ay değil..
      Ukrayna ligi bitiş tarihi:
      15 Mayıs..
      Yani bitime 116 gün kaldı.
      3 Ay 26 Gün...

Yorum

• yeni hocanın mandıralı olacağını lig başladığında yazmış gelecek sezgisi üst düzeyde takıma katkı potansiyeli olan bir taraftar profili olarak mandıralının "yürü be kandıralı" hesabı sezon sonunda ağlak zırlak gönderileceğini de ahanda buraya yazdım sizde okudunuz.
        arveladz gider mandıralı alır çünkü sene ortasında hoca bulunmaz dedik sadi hoca kurt hoca geldi geldiği gibi gitti bir nevi doğa olayı adam gelgit neyse kandıralı geldi.
        kandıralı nın dedesi mehter takımında ağaymış o yüzden 1 ileri 2 geri gitmesi de genlerinde varmış...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Niye yarım dönemlik?
          Koskoca Trabzonspor Kulübü hocasının akıbetini 6 ay sonraya neden sallar.Şimdi hocamız belli olsa,Oyuncuları sezon sonuna kadar görüp ayıklamasını yapsa,Sezon sonuda transferde eksik yerlere takviyeler yapılıp yeni sezona girilse fenamı olur.Hoca konusunda ne yapılmak istendiğini hâlâ kavrayabilmiş değilim.
          ömer sismanoglunu ister , denizide serdar gürleride aldirmisti .cardozoyuda gönderelim , gerek yok demisti , henriquesini geri cagiralim.
          En son kanterts tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 22:07.

Yorum

• Hikmet Karaman kadar taş düşsün başınıza,
            Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• luce nin gelme ihtimali hiç yok diyelim ki geldi hooolodziç tribi yapar bu takımla şampiyonluk olmaz diye ağlamaya başlar 2 yerine göre 3 milyon avro yu cebine katar uçar. emeklilik hayatında torunlarına anlatacağı bir fıkrası olur...

Yorum

• renktaslar

tüm yorumlari okuyamadim hami icin kap geldimi ??

ne durumlardayiz ??geldimi gelecekmi
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hami 6 ay sonra gitmezse siradan bir Takim oluruz.sivasspordan farkimiz olmaz.
                  Yarim Dönem icin gelmistir , Usta böyle bir hata yapmaz .
                  Şu an siradan bi takimiz ve sivas bile bizden daha iyi top oynuyor
                  ______________didier zokora___________

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şimdi benim bir sorum var: bu hami "lucescuvari" hoca tanımına ne derece uyuyor??
                    Usta seçilmeden ve seçildikten hemen sonra yaptığı konuşmalarda birkaç planımız var. Bunlardan biri de sezon sonuna kadar bizi götürecek bir Hoca ile anlaşmak diyordu. Ve şunu da unutmayalım ki resmi sitede veya Usta'nın ağzından hiçbir zaman Sadi Hoca ile sezon sonuna kadar devam edeceğiz şeklinde bir açıklama yapılmadı. Sözleşmesi mecburen sezon sonuna kadar yapıldı çünkü başka türlü TFF izin vermiyor. Hami Hoca'nın bugün gelmesinden ziyade 1 ay gecikmeli gelmesi eleştirilmesi gereken bir konu ama Usta Lucescu ile anlaşamadı Hami'yi takımın başına getirdi şeklinde yorumda bulunanların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• mandrasyon kendi hesabına risk aldı eğer ki takım dağılırsa daha da kulübün kapısından giremez kursak da kalan hevesler diye anılarını yazmaya başlar.
                      başkan da risk aldı luce gelecek dedi kandıralı geldi sezon sonu hakkını kullandı taraftar icraat bekler kuru lafa karnımız tok der luce olmadı arveladz o da olmadı tostolunay gelsin dersen kongreyi de göremezsin benden de söylemesi

Yorum

• Konu başlığı çok yerinde olmuş. Gerçekten de bize hoca lazım, nefesi kuvvetli takımı okuyup üfleyecek ayağa kaldıracak.

Ne Arjantin, ne de Şili, hoca Of'lu olsun .
                        .

Yorum

Niye yarım dönemlik?
                          Koskoca Trabzonspor Kulübü hocasının akıbetini 6 ay sonraya neden sallar.Şimdi hocamız belli olsa,Oyuncuları sezon sonuna kadar görüp ayıklamasını yapsa,Sezon sonuda transferde eksik yerlere takviyeler yapılıp yeni sezona girilse fenamı olur.Hoca konusunda ne yapılmak istendiğini hâlâ kavrayabilmiş değilim.
                          Valla anlatmaktan yoruldum luceyle on sozlesme yapildi...sezon sonu gelecek....on sozlesmenin resmini cektirmeye calisiyorum basara bilirsem burda en guvendigim 1 kavc arkadasla paylasirim hep beraber haberdar olursunuz... ersunla niye konusuldu diceksin en son insnilmaz baski var yazmistim hatta macin aksami onuda bulup paylasirim acil yarin toplaniyolar ins yanlis bise olmaz dedim.... ertesi gun oglende yazdim sadi tekelinin gittigini...

Yorum

• Abi benim fazla anlamadığım şu ki her birimiz şu sezondan bir şeyler beklemiyoruz artık ve üstelik gelecek sezona 4 ay gibi uzun bi zaman var neden bu fırsatı elimizin tersiyle itiyoruz ki? Gelecek sezonun planlaması gelecek sezon burda olup olmayacağı belli olmayan bir hocayla nasıl yapılır açıkcası bana biraz mechul gibi geliyor.
                            İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hami hocayla sezon sonuna kadar anlaşılmış sanırım. En azından misyonu Trabzonspor'un altyapı oyuncularını A takımda oynatmaktan ziyade Trabzonspor'un başarısı olması gereken bir teknik direktörle anlaşılmış olması dahi şu aşamada ileri bir durum bana göre. Yalnız yönetimin Hami hoca tercihi, iki aydır bu takımı teknik direktörsüz bırakmış olma programsızlığını unutturmak bir yana bu düşünceyi daha da hararetlendirecektir. Şimdi herkese "madem Hami hoca olacaktı" diye başlayan cümleler kurma hakkı doğdu maalesef. Bu koşullar altında yönetimin yıpranmamasının tek koşulu da Hami hocanın başarılı bir dönem geçirmesi. Umarım öyle de olur. Trabzonspor'un geleceği için bu yönetimin çok fazla yıpranmadan önümüzdeki dönemi planlayabilmesi gerekiyor.

Hami hoca kararına her ne kadar geç kalınmış bir karar da olsa saygı duymaktan başka yapılacak birşey yok. Geçtiğimiz iki ay "en kötü karar kararsızlığa yeğdir" klişesini bir kez daha ispatlamış oldu maalesef.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Usta seçilmeden ve seçildikten hemen sonra yaptığı konuşmalarda birkaç planımız var. Bunlardan biri de sezon sonuna kadar bizi götürecek bir Hoca ile anlaşmak diyordu. Ve şunu da unutmayalım ki resmi sitede veya Usta'nın ağzından hiçbir zaman Sadi Hoca ile sezon sonuna kadar devam edeceğiz şeklinde bir açıklama yapılmadı. Sözleşmesi mecburen sezon sonuna kadar yapıldı çünkü başka türlü TFF izin vermiyor. Hami Hoca'nın bugün gelmesinden ziyade 1 ay gecikmeli gelmesi eleştirilmesi gereken bir konu ama Usta Lucescu ile anlaşamadı Hami'yi takımın başına getirdi şeklinde yorumda bulunanların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum...
                              Doğru söylüyorsun da......Şu son Ersun görüşmesi kafamı bulandırıyor sadece....Ersun Yanal'a yarım sezon için teklifle gidilmez....Lucescu ile anlaşıldıysa Ersun ile neden görüşüldü?.....

Yorum

Niye yarım dönemlik?
                                Lucescu ile anlaşılmışsa ve de gelmesi için sezon sonu beklenecekse sıkıntı yok bence. Ama bekleriz de bir de 6 ay sonra Lucesku da olmazsa o zaman ortalık karışır işte
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X