Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir başka merak konusu da Hami Hoca Mustafa Denizli gibi tek adam olarak mı gelecek yoksa yanına yardımcı alacak mı?
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=163
      Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Parçaları birleştirdiğimizde 2016-2017 sezonunda Trabzonspor teknik Direktörünün kim olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek Trabzon'un öz evladı, İHO nun nankörlük yaptığı Hoca
      Hakkı Tolunay KAFKAS
      [ATTACH=CONFIG]8362[/ATTACH]
      Dilerim takımın başına gelirsin bu günden sonra Trabzonspor un başında olmasını istediğim hoca sensin.
      Parçaları birleştirdiğimde ts özür diler Tolunay karşılığında alacaklarından vazgeçer.
      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Her şey çok karışık. 4 sezondur "şu sezon bir bitse" diyoruz.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz 2. seçeneğin yanlış olduğunu olduğunu çok kısa zaman önce yaşayarak anladık
          (bkz:Vahid Halilodzic)
          O zaman başkan IHO'ydu.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi sana oyle geliyor bu yarim donem icin olabilecek senaryolari soyledi baskan. herhangi bir supriz yok.
            O konuda haklısın kardeşim, eyvallah. Demek istediğim mesela Sadi hocamla bu işin yürümeyeceğini ön görememeleri. İyi kötü bir karar aldılar. Ona da eyvallah. Bu sefer de aldıkları kararı arkasında duramadılar. Yönetimi suçlamıyorum ama ister istemez kafada soru işaretleri beliriyor
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Anlamiyorum yarim donemlik kim gelmeliydi...

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Parçaları birleştirdiğimde ts özür diler Tolunay karşılığında alacaklarından vazgeçer.
                Unutmayalım 2016 yılı Mayıs ayında sözleşmesi sona eriyor.

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O zaman başkan IHO'ydu.
                  Bunun başkanla alakası yok
                  Muhammet'le Güray'ı aldık diyelim
                  Sezon başı bir hoca geldi
                  Bunlar benim sistemime uymuyor dese ne yapacaz?
                  Üst üste yenilgiler sonrası arkasında duracak mı bu taraftar
                  Sonra basın toplantılıarında daha takım birbirine alışamadı der zaman ister
                  Bu böyle uzar gider

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlamiyorum yarim donemlik kim gelmeliydi...
                    Niye yarım dönemlik?
                    Koskoca Trabzonspor Kulübü hocasının akıbetini 6 ay sonraya neden sallar.Şimdi hocamız belli olsa,Oyuncuları sezon sonuna kadar görüp ayıklamasını yapsa,Sezon sonuda transferde eksik yerlere takviyeler yapılıp yeni sezona girilse fenamı olur.Hoca konusunda ne yapılmak istendiğini hâlâ kavrayabilmiş değilim.

Yorum

• Sadi Soner i tekrar takıma kazandırdım demiş

İyide biz böyle bie oyuncumuz oldugunu unutmaya calısıyorduk
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hami hocayla sezon sonuna kadar anlaşılmış sanırım. En azından misyonu Trabzonspor'un altyapı oyuncularını A takımda oynatmaktan ziyade Trabzonspor'un başarısı olması gereken bir teknik direktörle anlaşılmış olması dahi şu aşamada ileri bir durum bana göre. Yalnız yönetimin Hami hoca tercihi, iki aydır bu takımı teknik direktörsüz bırakmış olma programsızlığını unutturmak bir yana bu düşünceyi daha da hararetlendirecektir. Şimdi herkese "madem Hami hoca olacaktı" diye başlayan cümleler kurma hakkı doğdu maalesef. Bu koşullar altında yönetimin yıpranmamasının tek koşulu da Hami hocanın başarılı bir dönem geçirmesi. Umarım öyle de olur. Trabzonspor'un geleceği için bu yönetimin çok fazla yıpranmadan önümüzdeki dönemi planlayabilmesi gerekiyor.

Hami hoca kararına her ne kadar geç kalınmış bir karar da olsa saygı duymaktan başka yapılacak birşey yok. Geçtiğimiz iki ay "en kötü karar kararsızlığa yeğdir" klişesini bir kez daha ispatlamış oldu maalesef.
                        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• şimdi benim bir sorum var: bu hami "lucescuvari" hoca tanımına ne derece uyuyor??
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Hami hoca bizim için en iyi isim şuan
                            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• hami 6 ay sonra gitmezse siradan bir Takim oluruz.sivasspordan farkimiz olmaz.
                              Yarim Dönem icin gelmistir , Usta böyle bir hata yapmaz .

Yorum

• En azından babam sevindi, Hami hepsinden de iyi oynatır başka hoca aramasınlar diyordu. ))
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X