Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mitarbeiterprofil von Hami Mandıralı: ➤ aktueller Verein ➤ Ex-Vereine ➤ Bevorzugte Formation ➤ Stationen als Spieler ➤ News ➤ Statistiken

uefa pro lisans sahibi. çoğu teknik adamda yok bu arada.
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hamiyi savunmak için söylemiyorum ama şu pro lisans zımbırtısına çok takılmamak gerek, İbrahim üzülmezmiydi neydi azerbaycandan mı filan oralardan temin etmiş,yani

oralarda yeterli parayı basarsan bilgisayar mühendisi bile olabiliyorsun. Sıkıntı yok.
      kardeşim pro lisans sadece bir belgedir evet katılırım.. ama hedefi olan biri üstelik trabzonsporda yarım devre yardımcılık yarım devre de a takım hocalığı yapmış biri devamında 1,5 sene içerisinde bu belgeyi almıyorsa ( alamıyorsa değil eşeği götürsen o kursa o da alır) emin olun yaptığı işi sallamıyordur.. helal olsun ibrahim üzülmeze.. işinin peşine düşmüş adam!!
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kardeşim pro lisans sadece bir belgedir evet katılırım.. ama hedefi olan biri üstelik trabzonsporda yarım devre yardımcılık yarım devre de a takım hocalığı yapmış biri devamında 1,5 sene içerisinde bu belgeyi almıyorsa ( alamıyorsa değil eşeği götürsen o kursa o da alır) emin olun yaptığı işi sallamıyordur.. helal olsun ibrahim üzülmeze.. işinin peşine düşmüş adam!!
        Hami Hoca geçen sene kursa gidip pro lisansını tamamladı. İbrahim Üzülmez ise kaçak yollarla yurtdışından aldı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• hayırlısı olsun , sadi hocadan daha kötü olacağını düşünmüyorum ha çokda iyi olacağını da düşünmüyorum orta halli bi durum ortaya çıkacak, zaten ortalarda gezdiğimiz için bi sıkıntı yok yani....
          bu sene bitti artık herkes kabullendi bunu en azından kupadan avrupaya gitmek tek hedefimiz olmalı şu an

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hami Hoca geçen sene kursa gidip pro lisansını tamamladı. İbrahim Üzülmez ise kaçak yollarla yurtdışından aldı...
            o zaman sözümü geri alıyorum hami hakkında ama hocalığı konusundaki fikirlerim 2-3 haftaya netleşir.. cincon maçına çok kalmadı ne de olsa
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Rudi Garcia hayal midir bu sartlar altinda? Iho enkaz birakti malum.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ersun Yanal ile kariyer olarak mukayese edilemeyecek olsa da her halükarda Sadi Tekelioğlundan daha fazla kendini verip katkı sağlayacağına inandığım Hami Mandıralı'ya ve camiamıza hayırlı olsun.

Geçen dönem elindeki malzemeden daha iyisi var ,bakalım deplasmandaki Juve maçında yeteri kadar hırs ama deneyimli oyuncu eksikliği yüzünden kaybetmiştik artık o kadrodan daha pahalı ve kariyerli oyuncular topluluğuyla güzel işler yapabilecek mi göreceğiz.

Yine dezavantajlı geliyor lakin. Geçici süreliğine görev alacağı belli hocaya zaten disiplin zaafı had safhada olanlar ne kadar kendilerine çeki düzen verecek onu da göreceğiz.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimmiş onlar? Cavanda, Mbia, Marin, Erkan.
                  KEŞKE .......Aldıkları PARA ölçüsünde verdiği katkı en kötü isimler.FEFEDİLMELERİ DİLĞİYLE ;ama zannetmem.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Tahmin ettiğim gibi takımın durumu çok kötü o yüzden kıpırdayamıyoruz.Hamiye de mecburi destek vereceğim başkada şans yok.Sayın usta takımdaki kan emici sülükleri bıçağın keskin tarafıyla sök at zaten 3 sene şampiyonluğa oynayamayız bari bu mikroplardan kurtulup derin bir nefes alalım.

Yorum

• Muharrem Usta hayalkırıklığı oldu.
                      Olabilecek en kötü kararı verdi.
                      En doğru karar seneye çalışacak hocayı devre arası kampına yetiştirmekti, yapamadı.
                      Devre arasına yetişmiyorsa da bari sezonun sonuna doğru getirseydik, Hami hamlesiyle o da ortadan kalktı, sezon Hami ile bitecek.
                      Bari mart nisan'a kadar sadi devam etseydi de asıl hoca o zaman gelseydi, ligi tanısaydı, takımı tanısaydı.
                      Şimdi bu durumda Hami sene sonuna kadar kalacak, sene sonu hoca gelecek, önümüzdeki yıl takımı tanıyım ligi tanıyım derken hooop bir yıl daha kayıp.
                      Hami kararıyla önümüzdeki sezon da çöpe gitmiştir.
                      Sadi hoca kaldığı sürece bir umit asıl hoca gelir mi ümidi vardı o da gitti..
                      Bununla beraber, Hami hoca Sadi hoca'dan ne kadar daha takımı ileri taşıyabilir. Ben de beğenmiyorum ama Şota'dan da Vahid'den de iyi top oynatıyordu Sadi, artı gençler malum.
                      Hami çok yanlış karar oldu. Hem yeni hocanın önü tıkandı, hem Sadi hocaya yanlış yapıldı, hem zırt pırt hoca değiştiren takımın kimysaı iyice karıştı üstelik şimdi olur da iki başarılı sonuç alırsa haydaaa seneye de hami olsun sesleri yükselirki yankı kütüm helva, berbat oldu bir çuval incir...
                      çok yanlış karar. çok gereksiz fantazi oldu. Muharrem Usta da hayak kırıklığu oldu, gereksiz ümitlenmişiz.
                      Bu yıl da gitti, önümüzdeki sene de gitti.
                      Vay biz başımızı nerelere vuralım bilemiyorum :/
                      Hayır hepsini geçtim, Hami'nin ne başarısı var kardeşim ? Ne yapmış Hami ? 20 yıl önce iyi frikik atıyor olması mı bizim için yeterli sebep ? Bu mu yönetim şeklimiz ?
                      Burada ortaya attığım zaman dalga geçilen Yılmaz Vural 50 kat daha doğru karar olurdu. Hadi Yılmaz Vural olmadı, Ersun var orada, Ertuğrul var orada. Yabancı istersen tonlarcası dışarda var...
                      Neyse, Hami istifa başlığı açılınca ben oradan yazmaya devam ederim artık...
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Ben hiçbir yabancı hocanın Trabzonsporu şampiyonluğa taşıyacağını inanmıyorum.Ersun,ertuğrul veya yılmaz Vural ya da hikmet karaman şartlarını görüşür 3 sene içinde kademe kademe neleri beklediğini anlatır anlaşmanın yaparsın.YABANCI HOCAYA HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben hiçbir yabancı hocanın Trabzonsporu şampiyonluğa taşıyacağını inanmıyorum.Ersun,ertuğrul veya yılmaz Vural ya da hikmet karaman şartlarını görüşür 3 sene içinde kademe kademe neleri beklediğini anlatır anlaşmanın yaparsın.YABANCI HOCAYA HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
                          aynen ağa.......... yılmaz vural gelsin veya hikmet karaman, öylede battık böylede battık
                          County of Essex

Yorum

• Hami hocanın gelişi ile birlikte Yusuf tekrar Sağ açığa geçecektir. Erkan kesinlikle oynayacaktır. Ortasaha'da Mbia, Aykut ikilisini izleriz. Okay kesik yer. Erkan fazla ileri çıkmamakla birlikte Ekici öne alınır.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• bugün burda gündüz de yazmıştım yine tekrarlıyorum hami planlanmış bir hamle değildir tamamen zaman kazanmak için yapılan bir hamledir ve yine tekrar söylüyorum ben yönetimin gelecek sezon için lucesku ile anlaştığına inanmıyorum.

Yorum

• Belki linç edilebilirim ama ben Hikmet Karaman ismine fazlasıyla olumlu bakıyorum.Donanımlı ve futbolcularla ilişki kurabilen birisi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X