Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bakalim macta kimler oynar....
    O ne demek?
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hami Ersun Bey den iyidir demiyorum.

Ama Ersun Beyin geleceğine, onun gelmesine ise iyidir diyorum.
      TRABZONSPOR.

Yorum

• Hami hocayı severim fakat Sadi Tekelioğlu'ndan fazlası nedir? Sadi beye büyük ayıp edildi. Hami'de BJK maçından sonra yerden yere vurulur. Kendi adıma sonuna kadar destek olacağım.

Yorum

• neden Abdullah Ercan değil de Hami Mandıralı?

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O ne demek?
            Bircok oyuncuya kesik atilmasi gundemde....kasti olarak oynamadigi dusunulenler var...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              neden Abdullah Ercan değil de Hami Mandıralı?
              Yarim donemlik en uygun o goruldu....

Yorum

Bakalim macta kimler oynar....
                Esrarengiz
                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                HAMİ AYAZ

Yorum

Bircok oyuncuya kesik atilmasi gundemde....kasti olarak oynamadigi dusunulenler var...
                  Kimmiş onlar? Cavanda, Mbia, Marin, Erkan.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Eleştiri hakkımı sezon sonuna saklıyorum bakalım Lucescu veya Lucescuvari biri gelecek mi gelmeyecek mi ona göre...
                    Bir de Hami Afyonlu falan olsaydı Trabzonspor'un hocası olabilir miydi??
                    neyse bekleyelim bakalım zaten ömrümüz beklemekle geçti.
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takıma oynattığı oyunu Sadi hocanın oynattığına kıyasla daha çok beğeniyorum.

Hami hoca ile şampiyonluk hayal etmiyorum yanlış anlaşılmasın, kendi çapımda kıyaslama yaptım ve kısa vadede olacak şekilde.
                      Benim fikrim de Hami hoca trt'de gol oylasın Teke bey ise her zaman oldugu gibi ganyan bayinde yancilik yapsin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İnanırım, da kim oynayacak?
                        Bir tane adam gibi topçu yok, çıkarsınlar altyapiyi oynatsinlar ozaman..

Yorum

• Bundan sonra Giray hocaya da bir şans tanımalıyız. Adama ayıp oluyor. Giray hoca da Trabzon'lu eksiği nedir yani.

Yorum

• Yahu arkadaşlar Türkiye'de durum bu, her camia kendi içerisinden adamı getirir zor zamanlarda. Sanki Türkiye teknik direktör cenneti de şunu niye getirmedin, bunu niye getirmedin diyorsunuz. Türk teknik adamların seviyeleri aşağı yukarı aynı, teknik ve taktik bilgileri arasında da öyle bir uçurum yok. Ki bizim lig de sanki bir Premier Lig yani, çok büyütüyorsunuz gözünüzde. Fatih Terim, Ersun Yanal, Mustafa Denizli, Şenol Güneş'i diğer teknik direktörlerden ayıran büyük takım tecrübesidir. Bunlar haricindeki hocaların çoğunluğunun seviyesi aynıdır. Hami Hoca'dan beklenen oyuncularla diyalog geliştirmek, camiayı bir araya toparlamak ve takıma gaz vermek. Bunu kabullenmek lazım, Muharem Usta'yı özevlatçılıkla suçlamak kimseye bir şey kazandırmaz. Yabancı teknik direktör konusuna girmeye gerek yok, kısa dönemde hiçbirinin faydası olmaz.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kimmiş onlar? Cavanda, Mbia, Marin, Erkan.
                              Mbia cavanda ve ileriki uctakiler ozellikle bir birlerinekolay olan yerde vermeyip kasten zor top atip gozden dusulmesi saglaniyor dedi ama ilginc geldi bu bana....

Yorum

• Bakalim luce hamiyle devam edermi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X