İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO ne demek?
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden Abdullah Ercan değil de Hami Mandıralı?
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalim macta kimler oynar....“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBircok oyuncuya kesik atilmasi gundemde....kasti olarak oynamadigi dusunulenler var...Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Eleştiri hakkımı sezon sonuna saklıyorum bakalım Lucescu veya Lucescuvari biri gelecek mi gelmeyecek mi ona göre...
Bir de Hami Afyonlu falan olsaydı Trabzonspor'un hocası olabilir miydi??
neyse bekleyelim bakalım zaten ömrümüz beklemekle geçti.ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma oynattığı oyunu Sadi hocanın oynattığına kıyasla daha çok beğeniyorum.
Hami hoca ile şampiyonluk hayal etmiyorum yanlış anlaşılmasın, kendi çapımda kıyaslama yaptım ve kısa vadede olacak şekilde.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBircok oyuncuya kesik atilmasi gundemde....kasti olarak oynamadigi dusunulenler var...
Bir tane adam gibi topçu yok, çıkarsınlar altyapiyi oynatsinlar ozaman..
Yorum
-
Yahu arkadaşlar Türkiye'de durum bu, her camia kendi içerisinden adamı getirir zor zamanlarda. Sanki Türkiye teknik direktör cenneti de şunu niye getirmedin, bunu niye getirmedin diyorsunuz. Türk teknik adamların seviyeleri aşağı yukarı aynı, teknik ve taktik bilgileri arasında da öyle bir uçurum yok. Ki bizim lig de sanki bir Premier Lig yani, çok büyütüyorsunuz gözünüzde. Fatih Terim, Ersun Yanal, Mustafa Denizli, Şenol Güneş'i diğer teknik direktörlerden ayıran büyük takım tecrübesidir. Bunlar haricindeki hocaların çoğunluğunun seviyesi aynıdır. Hami Hoca'dan beklenen oyuncularla diyalog geliştirmek, camiayı bir araya toparlamak ve takıma gaz vermek. Bunu kabullenmek lazım, Muharem Usta'yı özevlatçılıkla suçlamak kimseye bir şey kazandırmaz. Yabancı teknik direktör konusuna girmeye gerek yok, kısa dönemde hiçbirinin faydası olmaz.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimmiş onlar? Cavanda, Mbia, Marin, Erkan.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum