Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hami ile sezon sonuna kadar mı yoksa uzun bir kontrat mı yapılıyor? eğer uzun bir kontratsa geçmiş olsun.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hami Mandıralı bütün maçları kazanır inşallah. Ancak mesele bu değil. Çünkü yeni yönetimin çizdiği "vizyon", sık sık vurguladığı metodlar, Muharrem Bey'in dilinden dökülen kriterlerin neticesinde Trabzonspor'un teknik direktörü Hami Mandıralı olmamalıydı. Burada bir mecburiyet söz konusu olabilir ki öyle olduğunu düşünüyorum. Lakin hamleyi açıklamaya ve meşru kılmaya ne derece yeter, bilemiyorum. Ne kadar ekmek o kadar köftenin karşılığı mıdır Hami? Vizyon denilen buysa, oturup düşünelim.

Ne diyelim, hayırlı olsun. Ve ilk cümlemdeki gibi, inşallah yeni antrenörle Trabzonsporumuz başarılı olur.
      Şimdi burada herkesin söylediği kısa bir dönem zor dönem gibi koca koca sorunları yeniden yazmak istemiyorum ondan kestirmeden sormak istiyorum.

Altı aylığına gelecek olan isim sizce kim olmalıdır?

Yorum

• Hami hamlesi beni onumuzdeki sezon için umıtlendıren bır hamle oldu
        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Hami'nin gelmesi bir çok konuda iyi oldu bence. Şahsen istemesem de mantıklı görüyorum ve tamamen kişisel düşüncelerimle şöyle maddeler halinde yazabilirim;

1. Hami'yi çok isteyenlerin keyfi oldu
          2. Maliyet yüksek olmadan 2. yarı için idarelik hoca bulundu
          3. Yıl sonu gelecek hocanın yardımcılığı için Hami hazır olarak bekleyecek
          4. Trabzon basınının havası alındı
          5. Özevlatçı kesimi tatmin edildi
          6. Yıl sonu için yönetimin net bir planı olduğu ve yapılanmanın kesin olarak başlayacağı hocanın belli olduğunun sinyali verildi.

İnşallah takımımız için hayırlı olur..
          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Haminin bizdeki maç durumları neydi. Hami bizde gayet başarılıydı
            Büyük ihtimal sezon sonuna kadar Hami sonra Luce nin yardımcısı olarak devam edecek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen sene Adana Demirspor'u takip ettiniz mi?
              Evet takip ettim, Ünal bir ara başarılı gitti, ben Ünal Hamiden kötü gelmesin demiyorum. Belki Ünala teklif yapıldı adam gelmedi adam. Aralarında da dağlar taşlar yok bunu

söylemek istiyorum daha açık nasıl izah edebilirim bilmiyorum.

Yorum

• Hami ismi işin uzun süreli olmayacağının açık göstergesidir.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ertuğrul mu Hami mi deseler Hami derim. Kİmse merak etmesin Sadi hoca dan daha iyi olacak.

Yorum

• Hami kendini göstermek için de çırpınır. Sadi hoca gibi bırakın eski görevime döneyim modunda olmaz.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hami hayirli olsun 6 aylık anlaşma

Yorum

• hami geldiyse ilk iş zekiyi geri çağırır
                        Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Doğruysa hayırlı olsun. Yeni sezona yardımcı olarak girebilir öyleyse. Yabancı dili yoksa öğrenmesinde fayda var
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            konyaspor ,adanademirspor ,uzun yillar trabzonspor da yardimci hoca ayrica milli takim yardimci hocaligi da yapmis yeterli degilmi
                            Yeterli kardeşim, Haminin bir parmak ötesinde adam maç istatistiği olarak, ben demiyorum Ünal gelmesin, Ünalında başımın üstünde yeri var.

Ama buradan yönetim çok saçma bir hamle yaptı Ünal dururken Hami hoca yapıldı demek sizce mantıklı mı?

Yorum

• Haminin bizim başımızdayken ki maç başarılarını yazabilir mi bir arkadaş.

Yorum

• Tüh Bourceanu olsaydı keşke
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X