Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hadi Hamiciler gözünüz aydın......Aspor'da alt yazı geçiyor son dakika diye.....Bize de bundan sonra desteklemek düşer.....
    Aspor nelere altyazi gecmediki ersun yarin trabzonda ardindan luce yarin trabzonda (arada muhammet demirde gecti tabi) şimdide hami [emoji3]
    Kap gelmeden kesinlikle inanmam...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha tecrübeli,daha kariyerli,egosuz,cana yakın,oyuncularla iletişimi daha iyi,daha...
      Arkadaşım ben Ünal gelmesin demiyorum, Ünal da olabilir Hami de olabilir. Ama "Hami katiyen olmaz" olamaz. Bunu demek istiyorum.

Belirttiğin özellikler sana göre öyle olabilir başkasına göre öyle değildir. Nereden bilelim?

Yorum

• 14 maç Süper Lig tecrübesi..
        2 Avrupa Ligi maçı..
        12 PTT maçı..
        Hami Mandirali'nin Antrenörlük kariyeri.

Yorum

• Hami hayırlı olsun.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yönetim taraftar baskısına şimdiden boyun eğerse olmaz. Planlama olarak getirecekleri hocanın arkasında sözleşme bitene kadar duracaklarını söylemişlerdi, bu tablodan yola çıkarak diyorum ki, taraftar baskısına şimdi yenik düşen yeni hoca geldiğinde de yenik düşer ve sözleşme sonunu göremez gelecek hoca .
            .

Yorum

• usta usta gözünü aç rudi garcia boşta lucıen favre boşta marcelo bielsa boşta al bunlardan birini daha ne bekliyorsun.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                unal daha tecrübeli degilmi hocam ??
                Yani ne açıdan daha tecrübeli ben anlayamadım, Ünal bir kaç kez yardımcı antrenör oldu ondan mı daha çok tecrübeli diyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  14 maç Süper Lig tecrübesi..
                  2 Avrupa Ligi maçı..
                  12 PTT maçı..
                  Abicim yapmayın şuraya şöyle istatistikler, hadi forvetlerin istatistiğine bir yere kadar eyvallah da bu istatistikler Hami ve Ünal için çok yavan kalıyor.

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    14 maç Süper Lig tecrübesi..
                    2 Avrupa Ligi maçı..
                    12 PTT maçı..
                    6 Acun Turnuvası

Yorum

• Hami Mandıralı bütün maçları kazanır inşallah. Ancak mesele bu değil. Çünkü yeni yönetimin çizdiği "vizyon", sık sık vurguladığı metodlar, Muharrem Bey'in dilinden dökülen kriterlerin neticesinde Trabzonspor'un teknik direktörü Hami Mandıralı olmamalıydı. Burada bir mecburiyet söz konusu olabilir ki öyle olduğunu düşünüyorum. Lakin hamleyi açıklamaya ve meşru kılmaya ne derece yeter, bilemiyorum. Ne kadar ekmek o kadar köftenin karşılığı mıdır Hami? Vizyon denilen buysa, oturup düşünelim.

Ne diyelim, hayırlı olsun. Ve ilk cümlemdeki gibi, inşallah yeni antrenörle Trabzonsporumuz başarılı olur.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani ne açıdan daha tecrübeli ben anlayamadım, Ünal bir kaç kez yardımcı antrenör oldu ondan mı daha çok tecrübeli diyorsunuz?
                        Geçen sene Adana Demirspor'u takip ettiniz mi?

Yorum

• Yönetimin hoca ve transfer konusundaki görüşleri ve tavrı rezalet.. Acil yabancı bi hoca alınıp bütün transfer isleri ona bırakılmalıydı.Yoksa bu yönetim fiyasko cikacak cunku baskan ve ekibi futboldan zerre anlamıyor maalesef..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            konyaspor ,adanademirspor ,uzun yillar trabzonspor da yardimci hoca ayrica milli takim yardimci hocaligi da yapmis yeterli degilmi
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Hami hoca ile Ünal hocanın pek bir farkı yok, bana kalsa ben de Hami'yi seçerdim. Yarım dönem için başka hoca bulmamız imkansız.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Belli ki Hami ile anlaşılmış. Bekleyip gerekçesini dinlemek lazım.
                                6 aylığına geçici görev mi, 6 ay sonra Lucescuvari! yeni teknik direktörün yardımcısı mı olacak, yoksa battığımız anlaşıldı da tasarruf için kalıcı mı getiriliyor.
                                Hepsine farklı şidette tepki veririm ama hepsine tepki vereceğim garanti.
                                Bekleyip görelim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X