hami ile sezon sonuna kadar mı yoksa uzun bir kontrat mı yapılıyor? eğer uzun bir kontratsa geçmiş olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami Mandıralı bütün maçları kazanır inşallah. Ancak mesele bu değil. Çünkü yeni yönetimin çizdiği "vizyon", sık sık vurguladığı metodlar, Muharrem Bey'in dilinden dökülen kriterlerin neticesinde Trabzonspor'un teknik direktörü Hami Mandıralı olmamalıydı. Burada bir mecburiyet söz konusu olabilir ki öyle olduğunu düşünüyorum. Lakin hamleyi açıklamaya ve meşru kılmaya ne derece yeter, bilemiyorum. Ne kadar ekmek o kadar köftenin karşılığı mıdır Hami? Vizyon denilen buysa, oturup düşünelim.
Ne diyelim, hayırlı olsun. Ve ilk cümlemdeki gibi, inşallah yeni antrenörle Trabzonsporumuz başarılı olur.
Altı aylığına gelecek olan isim sizce kim olmalıdır?
Yorum
-
Hami'nin gelmesi bir çok konuda iyi oldu bence. Şahsen istemesem de mantıklı görüyorum ve tamamen kişisel düşüncelerimle şöyle maddeler halinde yazabilirim;
1. Hami'yi çok isteyenlerin keyfi oldu
2. Maliyet yüksek olmadan 2. yarı için idarelik hoca bulundu
3. Yıl sonu gelecek hocanın yardımcılığı için Hami hazır olarak bekleyecek
4. Trabzon basınının havası alındı
5. Özevlatçı kesimi tatmin edildi
6. Yıl sonu için yönetimin net bir planı olduğu ve yapılanmanın kesin olarak başlayacağı hocanın belli olduğunun sinyali verildi.
İnşallah takımımız için hayırlı olur..Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene Adana Demirspor'u takip ettiniz mi?
söylemek istiyorum daha açık nasıl izah edebilirim bilmiyorum.
Yorum
-
Doğruysa hayırlı olsun. Yeni sezona yardımcı olarak girebilir öyleyse. Yabancı dili yoksa öğrenmesinde fayda varTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonyaspor ,adanademirspor ,uzun yillar trabzonspor da yardimci hoca ayrica milli takim yardimci hocaligi da yapmis yeterli degilmi
Ama buradan yönetim çok saçma bir hamle yaptı Ünal dururken Hami hoca yapıldı demek sizce mantıklı mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum