Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hatırlar mısınız samet Aybaba ligi 14.bitirdiğimiz sezondan sonra geldiğinde ilk ne demişti:Futbolcular yenilmeye alışmış onlara büyük takım futbolcusu olduklarını ve oynadıkları takımın büyük bir takım olduğunu tekrardan hatırlatacağımm.Yoksa hiçbir şey yapamayız.İş burada bitiyor BEYLER...
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih ben futboldan anlıyorsamnki anladığımı düşünüyorum.Bu takım 34 puanı anca alır .Bizi kurtaran eskişehir ve mersinin küme düşmüş olmalarıdır.Yoksa cidi ciddi küme adayıdır bu takım.Hiçbir kimsenin UMRUNDA değil ne maçlar ne yenilmek sanki Trabzonspor da o oynamıyor yomrasporda oynuyorlar hoca mahalle takımı çalıştırıyor.Usta çok büyük hata yapıyor belki çok güzel işler yapacak ama şu hoca muhabbeti ne yaptığı yanlış herşeyi mahfedecek.Kardeşim takım günden güne yenilgiye alışıyor ,bu alışkanlık oldu bu takıma yerleşiyor bunu sonra söküp atamazsın.SEN nümüzdeki dönem şampiyonluğa oynayacam diyorsan bu sene bir başkaldırışı olacak .Bir silkeneceksin ben büyük takımım diyecek topçu kendine güveni gelecek.Ben size söylüyorum bu sene ligi 13.veya 14.bitirmiş bir camianın seneye hedefi ne olur ne beklersiniz o oyuncu gurubundan.?
      Aynen kardeşim.Herkes önümüzdeki sezona kilitleniyor lakin bu oyuncuları yukarıya oynamaya alıştırmazsak bu oyuncu grubunu tamamen göndermek zorunda kalacağız,Sonra sil baştan yeni kadro falan aynı tas aynı hamam.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen kardeşim.Herkes önümüzdeki sezona kilitleniyor lakin bu oyuncuları yukarıya oynamaya alıştırmazsak bu oyuncu grubunu tamamen göndermek zorunda kalacağız,Sonra sil baştan yeni kadro falan aynı tas aynı hamam.
        Benim asıl anlamadıgım mesele bizim acil nakit paraya ihtiyacımız yokmu?

Ligde her galibiyette hatırı sayılır paralar vermiyorlar mı?

Eeee o zaman takımı duzluge cıkaracak hamleleri yapmak icin ne bekliyoruz?

Bosta cok iyi yabancı hocalar mevcut.O vakit daha once denedigimiz ve basarılı olamayan yerli isimleri temcit pilavı gibi neden ısıtıp ısıtıp piyasaya suruyoruz?

Ramos,Bielsa,Garcia,Favre bunlardan hangisi gelirse camia da kabul gormez?

Peki onumuzdeki sene transfer yasagı gelirse 50.yıl hedefine bu kadro ile mi yuruyecegiz?
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• etmeyin yahu.. ne düsme potasi... her mac 4 duran toptan gol yemeyiz heralde... herkes cok iyi de biz bir tek kötüyüz

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            etmeyin yahu.. ne düsme potasi... her mac 4 duran toptan gol yemeyiz heralde... herkes cok iyi de biz bir tek kötüyüz
            mesele iyi kotu olma meselesi degil oyuncuların ihanet icinde olma meselesi.

Afedersiniz Trabzonspor un gelecegini hicbir oyuncunun seyine taktıgı yok.

Bu hafta icinde futbolcu anlamında mutlaka buyuk bir kıyım yapılmalı.Bu sayede oyuncular nerede olduklarının farkına varabilirler.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ben inanmiyorum abi takmadiklarina.. gördük 45 ysainda adamlar kafa göz girdi! takimda moralsizlik direnc sikintisi var.. mücadele yok diyemeyiz... yanlis tercihlerden dolayi yenildik meeslea son mac.. bende gereksiz topcular gitsim diyorum hatta simdiden transfersiz ilk 18 alinmamali

Yorum

ben inanmiyorum abi takmadiklarina.. gördük 45 ysainda adamlar kafa göz girdi! takimda moralsizlik direnc sikintisi var.. mücadele yok diyemeyiz... yanlis tercihlerden dolayi yenildik meeslea son mac.. bende gereksiz topcular gitsim diyorum hatta simdiden transfersiz ilk 18 alinmamali
                Transfer sezonu bitene kadar yeni hoca ve iki topçu biri sol bek biri santrofor alınmazsa bnce acilen yeniden seçime gidilmeli. Hoca. Sol bek ve santrofora acil ihtiyacı var takımın. Hem de çok acil. Yoksa ikinci yarı büyük sıkıntılar çekecepiz ve avni aker boş tribünlere oynar.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim asıl anlamadıgım mesele bizim acil nakit paraya ihtiyacımız yokmu?

Ligde her galibiyette hatırı sayılır paralar vermiyorlar mı?

Eeee o zaman takımı duzluge cıkaracak hamleleri yapmak icin ne bekliyoruz?

Bosta cok iyi yabancı hocalar mevcut.O vakit daha once denedigimiz ve basarılı olamayan yerli isimleri temcit pilavı gibi neden ısıtıp ısıtıp piyasaya suruyoruz?

Ramos,Bielsa,Garcia,Favre bunlardan hangisi gelirse camia da kabul gormez?

Peki onumuzdeki sene transfer yasagı gelirse 50.yıl hedefine bu kadro ile mi yuruyecegiz?
                  Ben oyuncuların ihanet içinde olduğuna inanmıyorum.G.Antep maçında verilmeyen penaltı pozisyonuna tüm futbolcularımızın inanılmaz refleks gösterip hakemi ablukaya alması oyuncuların işine saygı duyduklarının göstergesidir.Bursa maçında ofsayt golüne tüm oyuncularımızın verdiği tepkide en yakın örnektir.Takımın bu durumda olmasının temel sebebi hakemlerin sezon başından beri bizi lime lime doğramasıdır.Sonraki etkenler sırasıyla hoca tercihleri ve hocaların saçma işleri ve yönetimlerin işbilmezliğidir.Bu işbilmezlik bu yönetimle devam ediyor.Kimse kimseye maval anlatmasın arkadaş herkes kitabın ortasından konuşsun Trabzonspor gibi dünya devi takım aylarca alt yapı hocasına teslim edilemez.Buna kimsenin hakkı yoktur.Sadi Tekelioğlu haftalar önce beni alt yapıya gönderin diyerek topu yönetime atmıştır.O saatten sonra olanların hiçbirinde Sadi hocanın payı yoktur.Tüm sorumluluk yönetimindir ve hâlâ hoca konusu çözüme kavuşmamıştır.Allah muhafaza bjk'ye mağlup olursak Trabzonspor bildiğin küme düşme potasına hızla düşecektir.Keşke iyi senaryo çizebilsek lâkin ortada umuta yönelik belirti yok.

Yorum

• Sadi gitsinde 6 ay Hami' ye katlanırım şahsen.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Hocamızın kim olacağını hiç umursamıyorum. Hoca ne kadar iyi olursa olsun, iş oyuncularda bitiyor.
                      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocamızın kim olacağını hiç umursamıyorum. Hoca ne kadar iyi olursa olsun, iş oyuncularda bitiyor.
                        Abi bence hocanın da oyuncuları konsantre etme ve çalıştırma konusunda etkisi yadsınamaz diye düşünüyorum.

Yorum

etmeyin yahu.. ne düsme potasi... her mac 4 duran toptan gol yemeyiz heralde... herkes cok iyi de biz bir tek kötüyüz
                          her maç duran top olmaz bazen hareketli topa gelişine bazen rövaşata. bazen de rakibin çaresiz kaldığı anlarda biz devreye girer kendi kalemize bırakıveririz sevabına..!

TSL en kötü hücum eden 3 takımdan biriyiz. Savunma bu ligde her takımın yapabildiği bir iş olmadığından o konuda herkes gibiyiz diyebilirim. Şikeciler oyuncu kalitesi ile Kasımpaşa ise kollektif anlayışla zor gol yiyorlar onlar hariç.

Bu tabloda adımız Trabzonspor olmasa şimdiden ligin dibine demirleyeceğimize sizi temin ederim.Durum hakikaten vahim
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi bence hocanın da oyuncuları konsantre etme ve çalıştırma konusunda etkisi yadsınamaz diye düşünüyorum.
                            Kesinlikle öyle haklısın. Ben sadece oyuncuların işlerine saygı duymadığını, laubali davrandığını düşünüyorum.
                            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Sadi gidip Hami gelecekse diyeceğim tek laf al birini vur ötekine olur.Deniz gibi serdar gibi vasıfsız kendinden başka kimseye yararı olmayan topa vurmayı geçtim top tutmayı bilmeyen adamları takıma kim aldırdı.Eğer illaki geçici birini getireceksek Osmanı getirelim.Bu takıma getirilecek herhangi bir çalışan,çaycısı temizlikcisi teknik direktörü futbolcusu masörü pastırmacısı sucukcusu hiçbir şekilde Trabzonlu olmasın.

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kesinlikle öyle haklısın. Ben sadece oyuncuların işlerine saygı duymadığını, laubali davrandığını düşünüyorum.
                                Doğru,mevcut durumun başka açıklaması olamaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X