İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sene sonu için lucescu ile kesin bir anlaşma sağlanmadıysa sadi hoca ile geçen her gün yönetimi yıpratacaktır. taraftarı falan bırakıp arkasında durabilecekleri hedeflerinin örtüştüğü bir isimle anlaşmalılar.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyum değil bilgi olarak: Ersun Yanal ile görüşülüyor.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
muharrem ustayı çok destekledim halada destekliyorum ustaya güveniyorum ama malesef hoca konusunda sınıfta kaldılar 6 aralık ta başkan oldu ve şuan tarıhler 18 ocak yakalşık 42 ün omuş ve hala hoca konusunu açıklığa kavuşturamadı lucesku sevdasına çok kapıldı bu lucesku trabzonspora gelmez bunu kendide biliyor ama bence söz verdiği için sözünüde çiğnemek istemiyor
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu forumunda böyle bir sıkıntısı var ben öyle bişey mi demişim orda ersun gelmesin sadi kalsın hami gelsin falan mı demişim ? bu kanıya nerden nasıl vardın ? Çok merak ediyorsan bana kalırsa Türkiyeye tatile bile gelmemiş biri olsun Luce hariç bu kriter geçerli benim için öncelikleThere is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetici olmadığım için anket yapamasamda bunu istiyerek yapmasamda .....
sizce ersunmu... yoksa yarım devreli hami'mi sonrası iyi hoca anlaşma yapılan...
not:ersunda sezon sonu gelmek istesede birşekilde halledilir.....
Yorum
-
Ersun Yanal'ın Trabzondaki iki macerasında puan ortalamaları 1.66 ve 1.68. Geldiğini kabul edersek ve aşağı yukarı aynı istatistiği yakaladığını varsayarsak, ligde kalan 16 maçta 26.56 -26.88 yani 26-27 puan toplayabileceğini varsayabiliriz. Bu da kalan 48 puanda % 56'lık bir başarı demek.
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetici olmadığım için anket yapamasamda bunu istiyerek yapmasamda .....
sizce ersunmu... yoksa yarım devreli hami'mi sonrası iyi hoca anlaşma yapılan...
not:ersunda sezon sonu gelmek istesede birşekilde halledilir.....There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikisinin birlikte olma ihtimali var mıdır? yani ersun hoca ve yardımcısı hami hoca.
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum. Yönetilmesi zor süreç olacak.
Seçimde Muharrem Usta'yı tercih edenlerin bir bölümünün de eleştireceği bir tercih olacaktır bu. Özellikle yerel medya çok fazla vakit kaybetmeden Ersun Yanal'a saldıracaktır. Tek çıkış Ersun Yanal'ın başarıyı çok erkenden yakalamasıdır.
Her şeyin hayırlısı bakalım.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'ın Trabzondaki iki macerasında puan ortalamaları 1.66 ve 1.68. Geldiğini kabul edersek ve aşağı yukarı aynı istatistiği yakaladığını varsayarsak, ligde kalan 16 maçta 26.56 -26.88 yani 26-27 puan toplayabileceğini varsayabiliriz. Bu da kalan 48 puanda % 56'lık bir başarı demek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum