Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun Yanal ın tekrar gelmesi şaka gibi.

Şikebahcede dıs etkilerin esliginde yasadıgı sampiyonluk haric ne basarısı var?

Lucescu vari hoca Ersun mu yani?

Valla ben yemedim sizi bilmem.

Kupa istatistiği üzerinden gideceksek bir üst mesajda yazdığın Rudi Garcia nın Lille ile yaşadığı 1 şampiyonluk var. Juande Ramos un ve Bielsa nın kariyerlerinde şampiyonluk bile yok.

Maksat yabancı olsun taştan olsun, yabancı isteyen arkadaşlar Vahid i de beğeniyorlardı burada ey gidi... Ersun a burun kıvırıyorsunuz da bakalım Ersun bizi çalıştırmak isteyecek mi ? Ben Ersun un gelmesini istemiyorum, yarım devre sonunda hiçbir şekilde ilk 4 e giremeyiz sonra adama başarısız oldu diyecekler. Ben olsam asla gelmem.

Bizim iş Hami ye doğru gidiyor. Yada Vahid gibi loser yabancıda gelebilir.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fotomacta bir haber var reykard haberi reykard gelse ne olur ?
      1.82 puan ortalaması ve %52 galibiyet ortalaması var. Ancak bunun kadya değer bölümü Barcelonada. 260 maç; 1.99 puan ortalaması. Galatasarayda 67 maç ve 1.88 puan ortalaması tutturdu. En son Sudi Arabistan milli takımını çalıştırmış 2 senede 10 maç ve 1.30 puan ortalama. 2013'den beri yani 3 senedir boşta.

Yorum

• Sosyal Medya'da Ersun söylentileri artıyor.. Bugünkü toplantıdan Ersun ismi çıkar bence.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Ersun Yanal sessleri ciddi anlamda arttı. Merak ediyorum gerçekten sonucu.
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• Duyum değil bilgi olarak: Ersun Yanal ile görüşülüyor.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ersun Yanal gelirse kredisi tükenmiş olarak gelecek ve geldiği günden itibaren büyük bir baskı hissedecek.inşallah bu baskıları fazla umursamaz.
              Ersun yanalın gelmesiyle ayrıca yönetimede saldırılar olacaktır Lucescu üzerinden.Bakalım artık sonumuz hayrolur inşallah
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• yok ersun yanalı italyan kulupleride takip ediyormuş. Yalanında bu kadarı arkadaş atmanında haddi hesabı var sosyal medyada taraftar kekleme operasyonları başlamış ersun için. Herşey müstehak bu taraftara ersunculara tavsiye bakın hocanızın dediğini dinleyin mutluluk fenerbahçede olmaktır diyor sizde fenerbahçeli olmayı deneyin mutluluğu bulursunuz belki

Yorum

• Ersun Yanal çabuk gelmeli yoksa Sadi bey bizi Ptt'ye düşürecek.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun Yanal gelirse kredisi tükenmiş olarak gelecek ve geldiği günden itibaren büyük bir baskı hissedecek.inşallah bu baskıları fazla umursamaz.
                    Ersun yanalın gelmesiyle ayrıca yönetimede saldırılar olacaktır Lucescu üzerinden.Bakalım artık sonumuz hayrolur inşallah
                    Katılıyorum. Yönetilmesi zor süreç olacak.

Seçimde Muharrem Usta'yı tercih edenlerin bir bölümünün de eleştireceği bir tercih olacaktır bu. Özellikle yerel medya çok fazla vakit kaybetmeden Ersun Yanal'a saldıracaktır. Tek çıkış Ersun Yanal'ın başarıyı çok erkenden yakalamasıdır.

Her şeyin hayırlısı bakalım.
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• Son mağlubiyet sonrası yönetim dayanamadı belli ki Ersun Yanal görüşmeleri başlamış.Onlar da haklı gerçi 6 ay geçmez böyle ama Lucescu ne olacak bu ayrı bir soru.Sadi hoca da a takımda çalışmak istemiyor bu çok net.

Yorum

• medya trabzon haber sitesine hami ile anlaşıldığı hatta haminin forvet hattına muhammet demir ve eren derdiyok u istediği yazılıyor

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yok ersun yanalı italyan kulupleride takip ediyormuş. Yalanında bu kadarı arkadaş atmanında haddi hesabı var sosyal medyada taraftar kekleme operasyonları başlamış ersun için. Herşey müstehak bu taraftara ersunculara tavsiye bakın hocanızın dediğini dinleyin mutluluk fenerbahçede olmaktır diyor sizde fenerbahçeli olmayı deneyin mutluluğu bulursunuz belki
                          haklısınız.takımın başında bulunan ve 6 şampiyonluğumuz olduğunu söyleyen yerlinin yerlisi hocamızla veya bu süreçte sesini çıkaramayan öz evlatlarımızda mutluluğu aramalıyız...
                          There is no spoon...

Yorum

• eğer yönetim haberler doğru ise yani ersun yanalla görüşüyorsa demek oluyorki lucesku işi olmamış nedeni ersun yanal 6 aylığına gelmez eğer hami gelirse 6 aylığına kabul eder ve lucesku işi olmuş demektir yani bugün ersunla analşılırsa uzun süreli hoca ersun yanal olacak hami ile anlaşılırsa yeni hoca lucesku veya onun değerinde bir hoca olacak.

Yorum

• Vallahi öyle bir durumdayım ki, bu takımın başına kim gelirse gelsin yine düzelemeyeceğiz gibi geliyor. Boşa kürek çekiyoruz hissi var.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sadi Tekelioğlunun Trabzonspor hocası Olması Muharrem Ustanın Medical Park hastaneleri Başhekimliğine Bir hasta bakıcıyı ataması ile eşdeğer.
                                Sadi Olmasında Malzemeci takımı çalıştırsın razıyım
                                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X