Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    haklısınız.takımın başında bulunan ve 6 şampiyonluğumuz olduğunu söyleyen yerlinin yerlisi hocamızla veya bu süreçte sesini çıkaramayan öz evlatlarımızda mutluluğu aramalıyız...
    bu forumunda böyle bir sıkıntısı var ben öyle bişey mi demişim orda ersun gelmesin sadi kalsın hami gelsin falan mı demişim ? bu kanıya nerden nasıl vardın ? Çok merak ediyorsan bana kalırsa Türkiyeye tatile bile gelmemiş biri olsun Luce hariç bu kriter geçerli benim için öncelikle

Yorum

• sene sonu için lucescu ile kesin bir anlaşma sağlanmadıysa sadi hoca ile geçen her gün yönetimi yıpratacaktır. taraftarı falan bırakıp arkasında durabilecekleri hedeflerinin örtüştüğü bir isimle anlaşmalılar.
      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Duyum değil bilgi olarak: Ersun Yanal ile görüşülüyor.
        Insallah anlasma gerceklesir ,gelirse kupayi alir seruvene baslariz
        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• yönetici olmadığım için anket yapamasamda bunu istiyerek yapmasamda .....

sizce ersunmu... yoksa yarım devreli hami'mi sonrası iyi hoca anlaşma yapılan...

not:ersunda sezon sonu gelmek istesede birşekilde halledilir.....

Yorum

• muharrem ustayı çok destekledim halada destekliyorum ustaya güveniyorum ama malesef hoca konusunda sınıfta kaldılar 6 aralık ta başkan oldu ve şuan tarıhler 18 ocak yakalşık 42 ün omuş ve hala hoca konusunu açıklığa kavuşturamadı lucesku sevdasına çok kapıldı bu lucesku trabzonspora gelmez bunu kendide biliyor ama bence söz verdiği için sözünüde çiğnemek istemiyor

Yorum

• Sadi Tekelioğlu kalırsa seneye ne Ersun Yanal gelir ne Lucescu. Ptt kalibresinde hocalar bakmak lazım gelir. Adam kabus gibi üzerimize çöktü.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu forumunda böyle bir sıkıntısı var ben öyle bişey mi demişim orda ersun gelmesin sadi kalsın hami gelsin falan mı demişim ? bu kanıya nerden nasıl vardın ? Çok merak ediyorsan bana kalırsa Türkiyeye tatile bile gelmemiş biri olsun Luce hariç bu kriter geçerli benim için öncelikle
                hocam demek istiyorum ki Ersun hocaya vurduğun yer yanlış. hiçbir hocalık kriterini değerlendirmeden olaya başka yönden bakarsan senin öz evlatların bile camiana bu konuda sahip çıkamıyor. onu anlatmaya çalışıyorum.
                There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yönetici olmadığım için anket yapamasamda bunu istiyerek yapmasamda .....

sizce ersunmu... yoksa yarım devreli hami'mi sonrası iyi hoca anlaşma yapılan...

Kamuoyuna açıkça o ön anlaşma imzalanan hocanın anlaşma ve imzalı belgesi gösterilip city Münih gibi açıklarlarsa yarım devre hami. Yok belge açıklamayacaklarsa o zaman uzun süreli Ersun hemen şimdi. Benim fikrim böyle

Yorum

• 6 Aylık Hoca fikri bana mantıklı gelmiyor. Bu adamın isteyeceği transferler için sezon sonu gelen "Bunları nereden buldunuz abi" derse?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ersun Yanal'ın Trabzondaki iki macerasında puan ortalamaları 1.66 ve 1.68. Geldiğini kabul edersek ve aşağı yukarı aynı istatistiği yakaladığını varsayarsak, ligde kalan 16 maçta 26.56 -26.88 yani 26-27 puan toplayabileceğini varsayabiliriz. Bu da kalan 48 puanda % 56'lık bir başarı demek.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yönetici olmadığım için anket yapamasamda bunu istiyerek yapmasamda .....

ikisinin birlikte olma ihtimali var mıdır? yani ersun hoca ve yardımcısı hami hoca.
                        There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ikisinin birlikte olma ihtimali var mıdır? yani ersun hoca ve yardımcısı hami hoca.
                          yoktur ersun olursa kendi ekibiyle gelecek...

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Katılıyorum. Yönetilmesi zor süreç olacak.

Seçimde Muharrem Usta'yı tercih edenlerin bir bölümünün de eleştireceği bir tercih olacaktır bu. Özellikle yerel medya çok fazla vakit kaybetmeden Ersun Yanal'a saldıracaktır. Tek çıkış Ersun Yanal'ın başarıyı çok erkenden yakalamasıdır.

Her şeyin hayırlısı bakalım.
                            Ersun yanal bunları bilerek gelir ve sadece kendini takıma odaklar ise yararlı olabilir düşüncesindeyim,geçen sene ki performansı özellikle 2. yarıdaki iyiydi diye hatırlıyorum ama yerel medyadan ciddi manada korkuyorum.adamın her hareketini haber yapacaklardır muhakkak.gelsin görelim diyelim
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Yanal'ın Trabzondaki iki macerasında puan ortalamaları 1.66 ve 1.68. Geldiğini kabul edersek ve aşağı yukarı aynı istatistiği yakaladığını varsayarsak, ligde kalan 16 maçta 26.56 -26.88 yani 26-27 puan toplayabileceğini varsayabiliriz. Bu da kalan 48 puanda % 56'lık bir başarı demek.
                              Yeterki gelsin.Şu pozisyonda bile Ersun Yanal faktörüyle ligi 4.sırada bitireceğimize inanıyorum.

Yorum

• Ersun hoca kabul etmemis teklifi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X