Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok arkadas baskiyi kendi uzerine niye aliyosunki taraftari dinle ramos ersun kolay olani ne sezon sonunu bekliyosun bu kadroyla getir yeni hocayi sezon sonuna kadar baskiyla onuda gonderelim...bence artik uzatma sureci...kolay olani var
    bir sorum olacaktı. iho şotayı gönderdikten sonra sadi hocayı da değil de turgay semercioğlunu veya başka birini getirseydi onunla mı devam ediyor olacaktık? yani yönetimin seçim öncesi planı hoca işini sezon sonu çözmek miydi? sadi hocayı yeterli mi görüyorlar sezon sonuna kadar?

anlıyorum yönetime yakınsınız ama hoca olmadığı seçimden önce bile görülen bir adama yarım sezon takımı emanet etmek ya plansızlıktır ya futbol bilgisizliğidir. ikincisine ihtimal vermediğim için anlıyorum ki ortada bir plansızlık veya yapılan planın tutmaması var. sadi hocayla hangi yönetim 17 lig maçı ve kupa maçlarını geçirmeyi göze alıyorsa elestiriyi de göze alacak. bu kadar net...
    There is no spoon...

Yorum

• Şu anda yapılacak tek hamle ersun yanal
      TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• iho giderayak sadiyi değil de hamza hocayı falan getirseydi bari.. adamın bir sercan hamlesi maçı çevirdi.. sadi ise kenarda benim gibi izledi maçı..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bu oyuncu grubu ne yazık ki bu looser'lık psikolojisinin üstünden gelebilecek mental güce sahip değil. 5 maç üst üste kazanalım 6. maçta yenildiğimiz anda yine orijinal ayarlarına dönüyorlar. takımdan ziyade kulübün yarışmacı kimliği kaybolmuş durumda.

Sadi rezalet bir teknik direktör ama şu mevcut ortam öylesine berbat ki, en iyi teknik direktör de gelse mental olarak 6 ayda çöker, seneye takımı çalıştıracak dermanı kalmaz. 6 ayda en iyi hocayı bile öğütür mevcut düzen. Yani TD konusu da iki ucu b..lu değnek. Şu devre arasında teknik direktörden önce takımda fark yaratacak, mental yöne kuvvetli bi oyuncu almamız lazım. Orta saha olur, kanat olur fark etmez, ama direk katkı verecek bi isim olması lazım. geçen yıl bu isim Ekici'ydi, her şeye rağmen fark yaratıp bir şeyler kazandırıyor, taraftarın gazını bi nebze de olsa alıyordu ama o da bir yıl dayanabildi, mevcut düzen onu da öğüttü. Bizim şimdi şu 6 aylık felaket döneminde koltuk değneğimiz olacak bir oyuncuya ihtiyacımız var. sonrasında ise radikal bir yenilenmeye..

Yorum

• murat yakın gelsin bari.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun Yanal, Trabzonspor Camiasına Hayırlı Uğurlu Olur İnşallah.
              İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her şey bitti.

Ersun is coming da işte. Uzatmayın, başa geleni sevin, sevilin.

Dünya kalmaz kimseye.
              Habercilik diye buna derim

Yorum

• Kesinlikle yabancı bir hoca olmalı.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şu an gelecek Hoca üzerinde niye baskı olsun anlamıyorum. Ben ve sanırım benim gibi düşünen birçok insanın beklentisi şu: Bu devre zaten geçti. Yeni gelecek kimse gelsin şimdiden, gelecek sezon için hazırlıklara başlasın. Kimi gönderecek nereye adam isteyecek belirlesin. Önünde 5 ay var. Kimsenin de bir beklentisi yok kafa rahat. Sene sonu raporunu verir, gelecek gelir gidecek gider. Tıpkı 2009 da olduğu gibi. Ama sen hocayı şimdi değil de sene sonu getirirsen bu adam hiçbir maçı bilmeden sadece kamp ile takım üzerinde fikir edinmeye çalışacak. Transferler hali ile kampa yetişmeyecek. O zaman önümüzdeki sezonu da "Ya hoca yeni ne yapsın adam, takım ancak bir araya geldi. Daha oyuncuları bile tanımıyor" diye heba edeceğiz.

Yapılanma için elinde mia gibi bir ölü devre var. Zaten millet IHOdan sonra bir enkaz olduğunu kabul etmiş. Getir hocanı başla işte çalışmaya. O oyuncu izlesin sen pazarlık yap.

Benim düşüncem bu. Yoksa bize sene sonunda gelecek hocadan hayır gelmez. Kim olursa olsun. Bir sene daha hiç ses etmeden bekleriz paşa paşa.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir sorum olacaktı. iho şotayı gönderdikten sonra sadi hocayı da değil de turgay semercioğlunu veya başka birini getirseydi onunla mı devam ediyor olacaktık? yani yönetimin seçim öncesi planı hoca işini sezon sonu çözmek miydi? sadi hocayı yeterli mi görüyorlar sezon sonuna kadar?

anlıyorum yönetime yakınsınız ama hoca olmadığı seçimden önce bile görülen bir adama yarım sezon takımı emanet etmek ya plansızlıktır ya futbol bilgisizliğidir. ikincisine ihtimal vermediğim için anlıyorum ki ortada bir plansızlık veya yapılan planın tutmaması var. sadi hocayla hangi yönetim 17 lig maçı ve kupa maçlarını geçirmeyi göze alıyorsa elestiriyi de göze alacak. bu kadar net...
                    Anlatmak istedigim baskani mantiksizliga suruklemek istiyorsunuz sanirim buda ise yariyacak gibi...yeni hoca yakinda gelir...ama sadece umutla birkac mac izlersiniz okadar buda sahsi gorusum...luceyle imza atildi....2+1 on sozlesme ama suanki durumu kaldirmasi cok zor...bunu neden aciklamiyo diceksin...aciklamamasi gerekti aslinda sintalini verdi...neyse 1 hafta icinde yeni hoca gelecek gorusundeyim bende artik.. 50. Yil cokta onemli diiil onemli olan hocanin karizmasi olsun...yeni bir heycan olsun...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu an gelecek Hoca üzerinde niye baskı olsun anlamıyorum. Ben ve sanırım benim gibi düşünen birçok insanın beklentisi şu: Bu devre zaten geçti. Yeni gelecek kimse gelsin şimdiden, gelecek sezon için hazırlıklara başlasın. Kimi gönderecek nereye adam isteyecek belirlesin. Önünde 5 ay var. Kimsenin de bir beklentisi yok kafa rahat. Sene sonu raporunu verir, gelecek gelir gidecek gider. Tıpkı 2009 da olduğu gibi. Ama sen hocayı şimdi değil de sene sonu getirirsen bu adam hiçbir maçı bilmeden sadece kamp ile takım üzerinde fikir edinmeye çalışacak. Transferler hali ile kampa yetişmeyecek. O zaman önümüzdeki sezonu da "Ya hoca yeni ne yapsın adam, takım ancak bir araya geldi. Daha oyuncuları bile tanımıyor" diye heba edeceğiz.

Yapılanma için elinde mia gibi bir ölü devre var. Zaten millet IHOdan sonra bir enkaz olduğunu kabul etmiş. Getir hocanı başla işte çalışmaya. O oyuncu izlesin sen pazarlık yap.

Benim düşüncem bu. Yoksa bize sene sonunda gelecek hocadan hayır gelmez. Kim olursa olsun. Bir sene daha hiç ses etmeden bekleriz paşa paşa.

Beklentimi yok gelecek hocada yapma bunu biz 2 mac yenilsin yanlista 1 degisiklik yapsin bitti gondermek icin elimizden geleni yapariz...

Yorum

• acı çekiyoruz. yeter ulan bir hoca bulun sadi gitsin takım laçka.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• hamza hamzaoğlu bile iyiydi.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Anlatmak istedigim baskani mantiksizliga suruklemek istiyorsunuz sanirim buda ise yariyacak gibi...yeni hoca yakinda gelir...ama sadece umutla birkac mac izlersiniz okadar buda sahsi gorusum...luceyle imza atildi....2+1 on sozlesme ama suanki durumu kaldirmasi cok zor...bunu neden aciklamiyo diceksin...aciklamamasi gerekti aslinda sintalini verdi...neyse 1 hafta icinde yeni hoca gelecek gorusundeyim bende artik.. 50. Yil cokta onemli diiil onemli olan hocanin karizmasi olsun...yeni bir heycan olsun...
                            Ya kardeş Lucescu daha geçen gün açıklama yapmadımı yok öyle bir şey diye?

Yorum

lucescuyla anlaşıldıysa yardımcısı olarak bir yerli teknik adam düşünülmedi mi? şuan takım o isme emanet edilseydi ortalık bu kadar yangın yerine dönmezdi. paşa paşa sezon sonunu beklerdik. devre arası için bana göre en mantıklı çözüm buydu. mersini bile yenmemize garanti gözüyle baktırmayacak bir hoca var başımızda.sıkıntı tamamen bu.
                              There is no spoon...

Yorum

Beklentimi yok gelecek hocada yapma bunu biz 2 mac yenilsin yanlista 1 degisiklik yapsin bitti gondermek icin elimizden geleni yapariz...
                                Hayır Hocam. Bence yanılıyorsun. Ben iddia ediyorum bugün takımın başında yeni bir Hoca olsaydı bu kadar tepki verilmezdi mağlubiyete. Yönetim de bu kadar zor durumda kalmazdı.

Önceki yönetimin son çare olarak getirdiği, 10 yıldır hocalık yapmamış birisi ile devam etmek ne demek?

Planlama dar zamanlarda yapılacak iş değildir. Yönetim diyor ki : Ben ileriyi planlıyorum onun için hoca işinde acele etmiyorum. İyi de o zaman Hoca sene geldiğinde o nasıl plan yapacak? Lucescu sene sonu gelse önümüzdeki sene için ne yapacak?

Muharrem Bey ilk seçildiği zaman 50. Yıl için önümüzde 2.5 yıl var diyordu. Ama şu anda elindeki yarım yılı çöpe atıyor.

Benim kanaatim hoca kim olacaksa olsun Kasımpaşa maçından sonra gelecekti. Hatta yönetimle beraber gelecekti.

Şimdi yönetim takasla oyuncu göndermeye çalışıyor. Ya sene gelecek olan bu takaslar karşılığı bize gelenler için "Bunu nerden buldunuz" derse? IHOnun Halilhodzic öncesi transferleri gibi olmaz mı?

Bence başkan da bizim gibi düşünüyordu. 2. Devreden itibaren hoca işe başlasın planlarını yapsın diyordu. Ama "Ersun Yanal olmasın" baskısı onu bu kararından vaz geçirdi. Yoksa biz kulaklarımızla duyduk başkanın "Bu işi bir an önce çözmeliyiz ki gelecek hocamız gelecek senin hazırlıklarını yapsın" dediğini.

Fikrini ne değiştirdi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X