Bizim önceliğimiz hoca mı yoksa kadromu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sadi Tekelioğlu ile sezonu bitireceğiz öyle gözüküyor...
Lucescu ile imzalar atılacaktı bazı terslikler oldu zannedersem ek bilgi Luce seneye Ukrayna'dan ayrılacak bakalım nereye gidecek...
Bize İtalya veya İspanya'dan orta kalibre bir hoca gelir diye düşünüyorum..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
sadi hoca üstünde çok fazla baskı hissediyor. Her maça aman sakın kaybetmeyeyim, belki şansa bir duran top golü falan olur kazanırım ama öncelik kaybemeyeym düşüncesiyle takımı yönetiyor. Aslında hiç kasmasa ve sadece taktiksel olarak değil psikolojik olarakta hem kendini hemde takımı hazırlayabise maçlara çok daha iyi bir oyun ortaya koyabilecek. Ama malesef bu haftaya kadar oyuncuların disiplinsiz tavrındanda anlaşılabileceği üstüne psikolojik sıanvı geçemedi sadi hoca umarım hem bursa hem beşiktaş maçına kazanmak için çıkan ve hırslı bir kimliğe bürünmüş takım izleriz bu maçlardan alınacak galibiyet ve oynanacak iyi oyun hem sadi hocanın hemde yönetimin elini güçlendirecektir.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Aslında yönetimsel sorunlar,takımiçi dengesizlik,arkadaşlık,finansal durum gibi etkenler olumlu olarak devam ederse aman aman bir hocaya ihtiyaç olmaz.Yani demek istediğim sen adamın maaşını ödersen iyi bir yönetim performansı sergilersen zaten bir şekilde saha sonuçlarına yansıyor.Şenol güneşin bu denli başarılı olmasının sebebi Trabzonda aman Şenol bizim uşaktır başarılı olsun ellemeyin mantığıdır.
Yorum
-
Galiba sezon sonuna kadar Sadi Hoca olacak...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Sadi hoca ile sezon sonuna kadar devam edilmesi hem dogru hem yanlis.
Yanlis tarafi 2-3 kotu sonuc sonrasi medyaninda gaziyla butun futbolseverler Trabzonsporu hedefsiz bir
takimmis gibi gostermesi olur ki buda eldeki futbolculari yipratir.
Dogru taraf ise fazla degisiklik duzeni bozar, takimin basi doner. Sadi hoca ile devam etmek kesinlikle dogru bir karar.
ve insAllah sezon sonu yeni teknik adamkn
gelisini beklemeyiz, Halilhodzicin gelmesine benzicek
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi hoca başarısız olsun da gitsin diyenler var.
Abi başka Trabzonspor yok, ben kim olursa olsun başarılı olsun isterim çünkü bir hocanın başarısı TS'nin başarısıdır. Eğer sadi hoca bu sezon bizi bu kadro ile ilk 3 e sokarsa yukarda bir renkdaş yazdı 5 yıllık sözleşme imzalayıp geriye yaslanmak gerekir.
Her ismi olan başarılı olacak diye bir şey yok.
Kaldı ki şu ana kadar Sadi hoca başarılıdır ister kabul edin ister etmeyin.
sen güzel futbol oynarsın. ezilmessin. ah ulan bir iki takviye ile bir 10 puanımız vardı dersin. Örnek ersun un ilk yılı
ya da önüne geleni yer bir de kupa alırsın. dersin ki umut var. şenol güneş in ilk yılı. arkasından şampiyonluk geldi.
ama ezile ezile oynayıp bir de maglubiyetler alırsan 3. olsan ne 4.cu olsan ne. 50 . yılda da olacagın yine aynı.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Yonetim ilk iki haftanin sonucuna gore hareket edecek herhalde .bursa ve bjk maclarinda iyi sonuclar alinirsa sadi hoca ile devam ederler ,kotu sonucta ise bu baslik yine canlanir iki hafta icindeÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaliba sezon sonuna kadar Sadi Hoca olacak...
50. yılda şampiyonluk sloganıyla yola çıkan Sn. USTA en iyi hamleyi yapacaktır diye düşünmek istiyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şimdi de Daum ismi gündemde. Habertürk'ün haberi.
GELİYOR! Christoph Daum...
Lucescu, Ramos ve Yanal'la anlaşamayan Trabzonspor'da Christoph Daum'un ismi gündeme geldi.
Trabzonspor, teknik direktörü Sadi Tekelioğlu ile gelecek adına umut veren bir görüntü çizse de Bordo-Mavili kulüpte teknik direktör arayışı tüm hızıyla sürüyor.
Başkan Muharrem Usta’nın seçim vaadi olan Mircea Lucescu’yla anlaşamayan Fırtına’nın Juande Ramos ve Ersun Yanal için yaptığı girişimler de olumsuz sonuçlanmıştı.
Ancak başkan Usta’nın “Mircea Lucescu olmasa da o tarzda bir teknik adam arıyoruz” demesinin ardından Christoph Daum’un ismi gündeme geldi.
YÖNETİMDE FİKİR AYRILIĞI
Daha önce F.Bahçe ve Beşiktaş’ı çalıştıran, her iki takımla da şampiyonluk sevinci yaşayan Alman teknik adamın Türk futbolunu yakından tanıması nedeniyle bu konu yönetim kurulu toplantısında gündeme getirildi.
Yöneticilerin bazıları Daum’un yabancılık çekmeden iddialı bir takım oluşturacağını söylerken; bazı isimler Alman hocanın özel yaşantısının Trabzonspor’a zarar verebileceği görüşünü ortaya attı.
Tüm yöneticilerinin görüşlerini dinleyen başkan Usta, Daum’la ilgili son kararı verecek ve çıkacak sonuca göre harekete geçilecek. (Habertürk)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum