Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon sonuna kadar Sadi hoca; sezon sonunda Lucescu olmazsa Ersun Yanal. Başkana güvenim sonsuz.

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstihbarat nerden
      Kaynağımı söylemem.. Şaka şaka biraz duyumcu taklidi yapıp tribe gireyim dedim kaynak Erdal Hoş ve birkaç kişiden daha duydum Bursa maçına farklı bir hoca ÇIKABİLİR.

Yorum

• Bu seçimdeki 3 aday; Usta, Celi ve Iho. Öyle değil mi ? Yanlış mı hatırlıyorum ?

Usta Lucescu ile hiç görüşmemiş olsa bile (ki mümkün değil böyle birşey) şikayet edilecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Hala büyük kardayız. Hatta o 13 oy Lucescu için verilmişse daha büyük kardayız.

Zira, Iho yada Celil kazansaydı şuan tek derdimizin Lucescu' nun gelip gelmemesi olmasını mumla arardık.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• akşam beyaz tv yi açtım.ilk 10 dk çok güzel seyrediyordum.birden yayında kaymalar donmalar başladı.sesler kesik kesik ve beyaz tv nin yerine başka kanl donmuş vaziyette görüntü geldi,,,ulan dedim sabah kadar nasıl yatacağız.ne diyecekti başka..
          neyse sabah oldu ilk buraya bakayım ne demiş diye sonuç malum...ben 10 dk ile kurtuldum desenize yoksa bende sizin gibi sabaha kadar bekleyecektim
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor SK sayfası yönetimle bağlantılı bir sayfa. Yaptıkları anketler yönetimin bilgisi ve isteğiyle yapılıyor. O sayfa bir şey yazmışsa bir bildikleri vardır.
            bahsettiğin sayfanın linkini verir misin? veya resmi Trabzonspor sayfası mı?

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bahsettiğin sayfanın linkini verir misin? veya resmi Trabzonspor sayfası mı?
              Resmi sayfa değil. Takipçi sayısı yüksek olduğu için Yönetim anketler yaptırıyor bu sayfada..

www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Resmi sayfa değil. Takipçi sayısı yüksek olduğu için Yönetim anketler yaptırıyor bu sayfada..

www.twitter.com/trabzonsporuz
                teşekkürler.

Yorum

• Lucescu gelmek istemeyebilir normal. Sonucta 2003-2004 sezonunda BJK ile yasadiklari ve Türk Futbolu hakkinda düsündükleri malum.

Benim anlamadigim Lucescu'nun alternatifi niye Ersun Yanal oluyor. Lucescu nereee Ersun neree. Aralarinda nerden baksan 2-3 seviye fark var. Yani seviye olarak Lucescu'dan az geride ama Ersun'dan üst seviyede bir hoca hic mi yok Trabzonspor'u calistirabilecek.

Hem Ersun daha önce bizde iki kez hocalik yapti ne basarisi var bizle? Gecen sezon ne yapti? Gitti tek hedef olan Kupa'da Sivas'a elendi. Sadece 2010-2011 sezonunun kadrosunun temellerini o atti diye avutuyoruz kendimizi. Tamam kadro kurma ve idman anlaminda iyi olabilir ama hocaligi yetersiz bence

Gesendet von meinem GT-I9515 mit Tapatalk
                  HY67...

Yorum

• Bu gidiş Halilhdzic'e doğru gidiyor benden demesi

Şaka bir yana iyi hoca gelmiycekse Sadi hoca kalsın sene sonuna kadar
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Yerli hoca olacaksa Ertugrul Saglam gelsin o zaman. En azindan denenmemis biri olur. Bakarsin tutar. Denenmisi tekrar tekrar deneyerek farkli sonuc beklemek hayalcilik olur.

Gesendet von meinem GT-I9515 mit Tapatalk
                      HY67...

Yorum

• duyum kesildimide bıçak gibi kesiliyor arkadaş hiç ekşın yok

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          duyum kesildimide bıçak gibi kesiliyor arkadaş hiç ekşın yok
                          Duyumcular firarda
                          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• tripe giriyorlar inanmiyormusuz yahu kendi arlarinda yalanci kavga ediyorlar )

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tripe giriyorlar inanmiyormusuz yahu kendi arlarinda yalanci kavga ediyorlar )

Yorum

• http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920351499

Görmeyenler,dikkatinden kaçanlar üstteki başlığa ve 64 nolu mesaja bakıp gerekeni yapacaktır mutlaka.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X