Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

JÖH ve PÖH Birliklerine Mektup Org. | Tüm Trabzonsporlular'a Teşekkürler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu güzel duyguyu birlikte paylaşalım....

Haydi değerli BMN üyeleri...
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Kaya yolladım heralde
      ulaştıysa sana zahmet bildirirsen sevinirim.
      Organizasyonu tertip eden,
      hassasiyet gösterip duygularını dile getiren tüm can lara sonsuz teşekkürler,
      CÜMLETEN VARLIĞINIZI DİLERİM.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

en kısa sürede yazmamız lazım ...

Yorum

Herkese merhaba,

Mektup yazma sürecimizi 500 adede ulaştıktan sonra sonlandıracağız. Neden 500 derseniz gerçekten yazılan mektuplardan birliklerimizin etkilenmesini ve hayatlarını riske attıkları bu milletin arkalarında olduğunu onlara hissettirmek istiyoruz. O yüzden sizlerden sadece ve sadece 10 dakikanızı rica ediyorum. Bunun haricinde bu başlığa da kayıtsız kalmayın arkadaşlar. Başlığa ilgi ne kadar iyi olursa mektuba dönüşü de o derece iyi olacaktır. Organizasyonumuzu hep birlikte sahiplenelim...

Demiştik ya; her kolide mektuplarımız olacak ancak yanında armağan niteliğinde çay ve fındık paketlerimiz olacak. İsmini organizasyon tamamlanınca vereceğimiz bir abimiz her kolide yer alacak çay ve fındığa sponsor olup bu organizasyona büyük bir katkı sağladı. Ne kadar teşekkür etsek azdır. İsmi şimdi saklıyorum ama o paketler birliklerimize teslim edildiği anda kendisine özel bir teşekkür edeceğiz...

Bunun haricinde kulübüz ile de iletişime geçtik ve Trabzonspor'umuzu temsil etmesi açısından konu hakkında Muharrem Usta imzalı bir teşekkür yazısı da inşallah kolilerin içerisinde yer alacak...

Ayrıca BordoMavi.Net ailesini simgeleyecek ve her bir birlik merkezine teslim edilmek üzere özel bir bordomavi.net hediyesi yaptırıyoruz...

Özetlemek gerekirse; çay ve fındık hazır... Kulbümüzün teşekkür yazısı talep edildi. BordoMavi.Net özel hediyesi de yapım aşamasında. Tek eksiğimiz 500 adede ulaşacak mektuplarımız. Bu durumda tek ihtiyacımız sizlersiniz ve sizden sadece 10 dakikanızı rica ediyoruz. Sadece kendiniz yazmayın; çevrenizde kim varsa herkese yazdırın...

En son Kaya tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 15:02.
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

Kaya abi hotmail'im mail göndermiyor , başka bir yolu yok mu
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaya abi hotmail'im mail göndermiyor , başka bir yolu yok mu
              Dilersen bana özelden yaz; ben listeye dahil ederim...
              Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dilersen bana özelden yaz; ben listeye dahil ederim...

Tamamdır abi gönderdim. Bir şeyler yazmaya çalıştım tüm milliyetçiliğimle.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Elimden geldigince yazdim .

Yorum

Elleri tetikte bekleyen vatan evlatları için birkaç satırı fazla görmüyoruz değil mi ?

Haydi BMN!
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Var mı yazmayan? Mektuplar teslim edildiğinde pişmanlık duymayın diye son uyarılar bunlar
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Utanarak söylüyorum,yazamadım....
                        Bir türlü fırsat bulamadım...
                        Bugün,yarın atacağım,içimde kalacak yoksa....
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Sadece bir teşekkür ifadesini bile çok görmeyelim.

Edebi şaheserler ortaya koymamıza gerek yok. İçimizden geldiğince, yamalı , kırık , dökük ifadelerle de olsa 2 satır teşekkürü , 2 satır morali çok görmeyelim.

Ne kadar çok kişinin arkalarında olduğunu somut şekilde hissettirelim...
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

Arkadaşlar,

Bir açıklama daha yapayim. Mektupların öyle çok uzun olmasına gerek yok. Bir çok kişi sadece 3-4 cümleden oluşan duygularını paylaşmış. Biz hepsini mektup formatında birliklerimize göndereceğiz. O yüzden 2-3 cümle de olsa duygularını kahramanlar@bordomavi.net e bekliyoruz.
                            Malik bin Dinar

Yorum

Katkıda bulunanlara teşekkürler.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Başlığımızı biraz yukarı alalım...
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X