Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biri şunların sistemi hacklesin altyazı geçsin başkan nerde lan lavuklar diye, bu resmen dalga geçmek ya başka bişey değil.

Yorum

• Beyler benim beyin error verdi bu tanımsız yaratıklar karşısında, başkan çıkarsa biri yazsın açalım.
      Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Teşekkür ederim....Ama resmi sayfa bu değil mi https://twitter.com/Trabzonspor
        Evet, resmi sayfa o ama oradan yazmadılar zaten. Ertem Şener yazdı. Trabzonspor SK olan sayfa da o koyduğum.

Yorum

• kısa bir demeç vermiştir . bant yayın şeklinde . boşuna beklemeyin. çıkınca açarsınız . Erteme baksan bütün başkanlar futbolcular hakemler orda olacaktı .

Yorum

• Teli olan birisi açsın Başkan'a sorsun ne anlattın diye. Bizi bunlara Nasıl mahkum ettin Başkan!!
            "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
            Hz. Mevlana

Yorum

• abi gidin yatın uykunuzdan olamayın.

Yorum

• Arkadaslar ben mi yanlis gördüm yoksa Beyaz tv de altta sinan enginin parfümünün reklamini mi verdiler??? Ulan Adam kendine parfüm yapmis, birde
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Reyting kazandırmayın şu orangutan çocuklarına.
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bence Lucescu ile ilgili bir açıklama yok arkadaşlar, dandirik eski bir açıklamadır diye düşünüyorum.

Hadi iyi geceler, fena keklendik.

Yorum

• Karadeniz'in Sesi gazetesinin haberine göre gerçekleştirilecek kongreden sonra 1461 Trabzon'un başına Fatih Tekke getirilecek [MENTION=15142]tslover[/MENTION]s

Yorum

• Başkan çıkıp herşeyi enine boyuna anlatacak olsa bile bu programın eziyetine katlanamayacağım. Herkese iyi geceler.
                        "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                        Hz. Mevlana

Yorum

• O tarz benim yarışmasındaki o cırtlak karılar bile beyaz futboldaki dingillerden daha adamdır, daha etik ve seviyeli programdır.

Bayan arkadaşlarımızdan özür dilerim bu arada ne demek istediğimi anlamışlardır umarım.

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Reyting kazandırmayın şu orangutan çocuklarına.
                            Gerçekten tamaemen şaklabanca bir program. İzlemeye değöez. Boşuna beklemeyin.

Yorum

• Darlandım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kisaca kongre sezon sonu olmus olsaydi Yeni yönetimin isi daha kolay olurdu, simdi gelecek hoca, geleceks ezon devam edecek mi, ayni sekilde alinacak gönderilecek oyuncularda da ayni Problem var, ahh ahh neresinden tutarsan tut elimizde kaliyor, Usta yida anlamak lazim isi gercekden cok zor.
                                Aynen kongreyi neden sezonun ortasinda yapiyoruz anlamis degilim. sacma sapan bir tarihde kongre oluyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X