Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herşey tamam Luce gizlemek isteyebilir de, açıklamasında; "Başkan ismimi seçimi kazanmak için kullandı" demesine gerek yoktu. Anlaşma olduysa bu ifadeyi kullanmazdı. Resmen gömdü Usta' yı.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• ya 71 yaşına gelmiş bir adamın peşinden niye bu kadar koşuluyor sanki bulunmaz hint kumaşı dünyada hoca kıtlığımı kaldı iyi bir planlama iyi bir futbolcu yapılanmasıyla zaten takım başarılı olacaktır al lucien favre yi takıma çatır çatır top oynatsın oda olmassa marcelo bielsa oda olmassa kurban berdiyev oda olmassa spaletti oda olmassa yerli ersun yanal .

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herşey tamam Luce gizlemek isteyebilir de, açıklamasında; "Başkan ismimi seçimi kazanmak için kullandı" demesine gerek yoktu. Anlaşma olduysa bu ifadeyi kullanmazdı. Resmen gömdü Usta' yı.

aynen kardeş ustayı resmen yalancı durumuna düşürdü

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aynen kardeş ustayı resmen yalancı durumuna düşürdü
          O değilde; biri Usta' yı Lucescu diye işletiyor olabilir mi acep ?"

Yorum

• Lucescu 80 yaşına merdiven dayamış olsa bile şu durumda bizi toparlayabilecek,camiayı havaya sokabilecek bir adam,ben en başından beri gelmeyeceğini düşünüyorum ama gelirse bence mükemmel ötesi bir olay olur.Dünkü açıklamaları bana daha çok gelmeyeceğini anımsatıyor ama biraz daha bekleyelim bakalım neler olacak.

Yorum

• İşler yolunda gidince tüm kusurlar takdir toplar. İşler ters gidince tüm meziyetler gömülür. Burası Trabzon.

Yorum

• Lucescu nun açıklamalarının videosu var mı biryerlede? Romence mi ingilizce mi konuşuyor. Acaba başkan adımı kullandı mı diyor yoksa başka bir şey mi? Tercümeyi teyit ettirmek önemli

Edit: dinledim adam imza yok hatta pazarlık bile yok diyor. Başkan ismimi seçim için kullandı diyor. Vay be.
                En son Özkan Şentürk tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 09:30.

Yorum

• Duyumcuların birbiri ile sidik yarıştırması da iyice baydı.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ziya Doğan'la bile anlaşsalar bir gram eleştirmem.

Bizim taraftar yine uçmaya başladı harbiden, sosyal medyada makaraya alma hakaret gırla gidiyor, bu geçmişten ders alamayan cahil kafayla yerimizde saymaya devam ederiz.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Olgun ve trapezunt

Ikiniz de yanlis bilgi veriyosunuz. Takimin basina gelecek olan isim, Japonya nin nahokoshimo sehirinden olan, avrupada cesitli basarilari olan birisi gelrcek.

Bunu soylemek bu kadar mi zor.

Asilhamsi nin dedigi gibi. Sidik yarisi bayiyor.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

• Bırakalım şu çingeneyi ve yolumuza bakalım
                        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Siz hala neyi tartışıyorsunuz ? Dün akşamdan beri senaryo yazanlar var, imza atıldı diyenler var, birbirine girenler var.

Adam dün bizi çizip attı, ses kaydında bildiğin 2. Vahid i dinlettirdi. Lucescu ya karşı bütün sempatimi yitirdim. Millet dalga geçiyor bizimle, başlarım öyle imzaya kimi kandırıyorsunuz siz ? Çıktı canlı kanlı yönetimi de çizdi bizi de çizdi iş bu noktalara gelmemeliydi Ersun Yanal ı getireceklerdi, tuzağa düşeceksiniz yapmayın etmeyin diyende mi olmadı bilmiyorum ama demek ki olmamış. Usta ilk ciddi hatasını yaptı hemde gerçekten ciddi hata. Seçimi kazandıktan 1 hafta sonra Ersun u getirse kimse eleştirmeyecekti. Kendisini başkan yapanları değil kendisine düşman olanları dinledi ve Ersun u kızdırdı elinden kaçırdı, şimdide Lucescu dan tokadı yedi. Yereller bayram ediyor 10 yaşında çocuk düşmezdi bu tuzağa, Muharrem Usta nasıl düştü hayretler içerisindeyim.

Olmayacağı belliydi zaten, sert ses tonuyla bizi ve yönetimi medyaya rezil eden adam TS ile sözleşme imzalamaz kimse kimseyi kandırmasın ayıptır. Küfür yemediğimiz kalmış bu ne böyle, 70 yaşında bunakla mı uğraşacağız istemiyorum Luce muce. Shaktar başkanına aşık galiba ölsün gebersin orada. Shaktar dan ayrılmaz, ayrılsa bile bize gelmez orası kesinleşti.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lucescu nun açıklamalarının videosu var mı biryerlede? Romence mi ingilizce mi konuşuyor. Acaba başkan adımı kullandı mı diyor yoksa başka bir şey mi? Tercümeyi teyit ettirmek önemli

Edit: dinledim adam imza yok hatta pazarlık bile yok diyor. Başkan ismimi seçim için kullandı diyor. Vay be.
                            Aynen de öyle söylüyor.Adamın Trabzonspora gelmek gibi bir niyeti asla ve kaata yok bizim polyannalar hala adam gelecekte, kulübünü üzmemek için açıklama yapıyor diyorlar.Yuh diyorum YUHHHHHH.Bu açıklamadan bunu anlayabilmek nasıl bir akıl tutulmasıdır.Ustanın arkasındayım derhal bu iş kapatılsın.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Defalarca yazdım... Bu forumun üyeleri kendi ahlak çizgilerini hangi yüksekliğe koyacağına karar versin artık... Özel hayatında bir sevgilisi olan ve görev yaptığı sürece toplam 5 idmana yönetimin yazılı izniyle icabet etmeyen hocayı kadın düşkünü, paragöz, ahlaksız, karaktersiz ilan edenler, Allahın Roman'ının koca kulübü gömen seviyesiz demeçleri karşısında hümanizm pıtırcığı kesilip aklama yarışına girmişler...

Hemşerim neyi kurtarmaya çalışıyorsunuz!.. Adam "Trabzonspor başkanı beni seçim malzemesi olarak kullandı" diyor... "Beni ikna etmesi lazımdı" diyor... Görüşmedim diyor... Gözümüzün içine baka baka "kucağıma oturdunuz" diyor... Kanlı, canlı, sesli hem de...

Sahi, Ersun sahadan kaçmıştı değil mi... Tekrar soruyorum, ahlak çizgimizi nereye koyacağız?

Yorum

• Ersun hocayı takımın başında gormek isteyen biri olarak geçen dönem istediği oyuncuları düşününce (basında çıkan isimler doğruysa) Mexes, Jelavic, Bedimo vs. gibi pili bitik 2.5 milyonluk eşekleri takıma dolduracaksa o da gelmesin. Uygun maliyetli ve bize uygun oyuncuları kim getirip oynatacaksa o gelsin. Gelip para peşinde koşan, sahada yatan eşek görmek istemiyorum takımda. Kemik gibi takım yapmamız şart.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X