Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lucescu'nun geleceğine inanmıyorum.
    Büyük ihtimal Lucescu gelin sezon sonu görüşelim demiştir.
    Biz de Lucescu için 6 ay Sadi ile eziyet çekeceğiz
    Biraz şu yönetime güvensek, sabretsek ? Son 30 yılda kaç tane şampiyonluğumuz var ? İho'ya üç yıl sabır gösteren camianın bir ayda yeni yönetimi eleştirmesini hazmedemiyorum.

Yorum

• Niye Hoca hemen gelmeli bir kez daha anlıyoruz bu akşam...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ya dostlar herkes sabredelim diyor evet edelim ama lucescudan sezonsonu soz almadiysak neden inu bekleyelim ki bizim yapilanmaya ihtiyacimiz var futbolcular bile sozlesmesinin bitmesine 6 ay kala sozlesme yapabiliyorsak neden lucescunun keyfini bekleyelim ya sezon sonu baska takima giderse benim anlatmak istedigim bekleyelim ama sonunu gorerek bilerek yisja bu forumda kimse sabretmeyelim demiyor . bilmiyorum yonetim kimi getirir ama yapilanmaya her anlamda acilen baslamaliyiz tepeden tirnaga.
        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaslar bakın. geçen sezonun sanırım 18.haftalarında.ocak ayı falan. bilirsiniz her pzrtsi ve cuma saat 11 de kral fm de taraftar baglantisi oluyor.bi ara bjk taraftarı bağlandı. duygularını aktardı aynen şu şekilde ( abi yemin ederim bilicten bıktık. korkak oynatiyor derbi galibiyeti yk .seneye bu hocayla olmaz.Şenol güneşin bursada son senesi tek rüyam onu bjk de gormek ama bizim yönetim onu almaz )der ve sunucu aynen şöyle cevap verir.kardeşim için rahat olsun Şenol hoca seneye bjk da.der ve ben şok olurum...sebebide ne biliyormusuz.bjk Şenol hoca haberleri mayısta medyada çıkmaya başladı. mayisa kadar medyadan gişlenmiştir ...

yani demem o ki...biz luce ile anlaştık. Fakat formalite icabı bunu ağızda sakız gibi hergün dillendirerek hem karşı tarafa hem bize özellikle doneks kulübüne büyük zarar verir

dediğim gibi bizim olayda tıpkı Şenol hocanın olayı gibi olacak.fakat biz fazla dillendirdik
          Renktas neden sakiz olsun neden gizlensin ki sezon sonu icin anlasmak gayet dogal hatta oyuncular icin takim icin daha iyi olur oyuncu hirs yapar lucescu beni izliyorsa gayret gostereyim yoksa beni ginderir diye dusunur benim mantigim gizlenmesine anlama veremiyor maalesef.
          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Allah Muharrem Usta'nin yardimcisi olsun.
            Trabzonspor camiasi ile ugrasmak zor zenaat vesselam.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Renktas neden sakiz olsun neden gizlensin ki sezon sonu icin anlasmak gayet dogal hatta oyuncular icin takim icin daha iyi olur oyuncu hirs yapar lucescu beni izliyorsa gayret gostereyim yoksa beni ginderir diye dusunur benim mantigim gizlenmesine anlama veremiyor maalesef.
              bi atasözü vardı hani

b...ne kadar kurcalarsan okadar kokar...diye
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Yapılmış bir protokol ve elbette öncesinde verilmiş bir söz olmasa bu açıklama olmaz. Yönetimdeki insanlarda buradaki arkadaşlarımızın kaygılarını görüyorlardır herhalde.

Muharrem Usta saha içi projelerini dayandırdığı en kritik nokta hoca seçimi idi. Burada aceleye getirerek peşisıra gelecek olan bütün yapılanmayı mahvetmek istemiyor. Ağızdan bir kere Lucescu çıktı diye olmayacağını bile bile ısrar edecek kadar amatör bir yönetim yok. Olmayacaksa ,İHO bile ısrar etmez zaten.

Şu yönetime İHO kadar basiret kredisi açsın bazı arkadaşlarımız!
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yönetim Sadi Hoca ile devam etmekle kendi bacağına sıkıyor
                  Ligin ikinci devresindeki ilk 5 hafta
                  Bursa Beşiktaş Akhisar ve Galatasaray maçları var.
                  Takım bu maçlardan kötü sonuçlar aldığında
                  Eleştiri yağmuruna tutulacak.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetim Sadi Hoca ile devam etmekle kendi bacağına sıkıyor
                    Ligin ikinci devresindeki ilk 5 hafta
                    Bursa Beşiktaş Akhisar ve Galatasaray maçları var.
                    Takım bu maçlardan kötü sonuçlar aldığında
                    Eleştiri yağmuruna tutulacak.
                    Belki 5 ini de kazaniriz . Sapka reyiz bu sapkadan tavsan cikarir belki belli mi olur ... [ Buna inanmak cok zormus ) ]

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Lucescu Stadyum'a konuşmuş, bakalım birinci ağızdan ne söylüyor, bana çok olumlu gibi gelmedi, hayırlısı

En son gometra tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 23:14.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lucescu Stadyum'a konuşmuş, bakalım birinci ağızdan ne söylüyor, bana çok olumlu gibi gelmedi, hayırlısı

https://twitter.com/trtstadyum/statu...26742289158145
                        Bi cumlesini yayinladilar.
                        Lucescu usta icin ; baskan secimde benim adimi kullandi diyor.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O yüzden bana çok olumlu gelmedi dedim zaten

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O yüzden bana çok olumlu gelmedi dedim zaten
                            Usta ya burdan cok vurcaklarmis gibi hissediyorum.
                            Pusuda bekliyorlar.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              umarım gerçek değildir..
                              inanmıyorum..
                              usta boyle bir şey yapmamıştır...
                              yaptı ise eleştirilere hazır olsun..
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• 2 seçenek var
                                1-Yönetim taraftara yalan söyledi ya da
                                2-Lucescu yalan söylüyor
                                1.Seçenek daha mantıklı

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X