Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yattara,gökdeniz,smek,tekke boyle bir dortlunun 3 tanesini yakaladık sayılır ama oynatacak hoca yok.

marin,ekici,cardozo,*** bir tane gökdeniz aranıyor.
    Yattara kısmı boş kaldı , Cardozo'nun da uzun kalıcağını sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eğer Lucescu gelirse
      Yattara'lı,Szymkowiak'lı,Marco Aurelio'lu,Teofilo'lu,Şota'lı,Stepanov'lu Trabzonspor izleriz.Yani takıma para için değil takımı bir basamak gibi gören futbolcular izleriz.Bu da bizi uzun vadede kaliteli takım yapar.
      Bence Lucescu'yu takımın başına getirmek yönetimin en büyük başarısı olur.Takıma sistemini oturtur,kaç yıl yapacaksa yapar ve sportif direktör olarak kalırsa bunda kazanan biz oluruz.Yarın Muharrem Usta bıraktığında yeni yönetimin ilk işi hocayı gönderip sistemi bozmak olmamalı.
      Eğer dediğin sistem kurulsun Allah ömür verdikçe Sayın Usta başkan olsun.Benim 20 yıllık hayalimdeki Trabzonspor'u oluştururlar.Ben lig şampiyonluğu değil Avrupa da kupa kaldıran ligin çok üstünde 22 23 yaş ortalaması ile oynayan bir takım istiyorum
      !

Yorum

• Öyle ya da öyle bir an evvel netleşmesinde fayda var.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eğer dediğin sistem kurulsun Allah ömür verdikçe Sayın Usta başkan olsun.Benim 20 yıllık hayalimdeki Trabzonspor'u oluştururlar.Ben lig şampiyonluğu değil Avrupa da kupa kaldıran ligin çok üstünde 22 23 yaş ortalaması ile oynayan bir takım istiyorum
          İşte bunu yapabilmek için en önemli konu hoca konusu.İnşallah hallederiz.Türkiye'nin shaktar'ı oluruz belki

Yorum

• Lucescu Shaktarın başına geçmeden önce , Shaktar nasıl bir takımdı. Ligdeki sıralaması başarıları nasıldı. Luce nin yaptıklarını görmek açısından sordum.
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Eger mbia meselesinin altından cincon cıkarsa ne pahasına olursa olsun cinconun bütün oyuncularını ayartmalıyız.

Her zaman derim cincom TSL tarihinin en kaypak takımıdır.Hem de acık ara.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lucescu Shaktarın başına geçmeden önce , Shaktar nasıl bir takımdı. Ligdeki sıralaması başarıları nasıldı. Luce nin yaptıklarını görmek açısından sordum.
                Bildiğim kadarı ile 1 tane şampiyonluğu olan 5 6 tane lig ikinciliği olan ama herşeyden önemlisi parası olan Avrupa'da başarısız olan bir takımdı
                Edit:12 tane ikinciliği varmış
                En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 02.01.2016, 01:16.
                !

Yorum

• Başkan da belirsiz konuşuyor, anlaşılan onun da elinden gelmeyen şeyler var.

Bana öyle geliyor ki Sadi'ye bi 6 ay daha katlanacağız.

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lucescu Shaktarın başına geçmeden önce , Shaktar nasıl bir takımdı. Ligdeki sıralaması başarıları nasıldı. Luce nin yaptıklarını görmek açısından sordum.
                    Lucescu,Ukraynanın Trabzonsporunu oluşturdu resmen. Yalnız bizim gibi 3 takım değil tek takımla kapışarak ama şu da var ; Dinamo Kiev sadece Ukraynanın değil Sovyetlerinde en ünlü takımıydı hatta 70'li 80'li yıllarda Avrupada estirdiğinde 2000'li yılların futbolunu oynuyorlar deniliyordu.Sonra 90'ların sonuna doğru yine Şampiyonlar liginde bir yarı finalleri var Shevchenkolu kadrosuyla. İşte böyle markanın karşısına Shakhtar'ı dikti adam resmen.

Geldiğinde taraftar baskısı olmayan ,başarılı olmayı düşünen ve iyi bütçe sahibi bir yönetimle kafası rahat çalıştı. İyi işler çıkarmasının altında biraz da bu yatıyor.

Bizde bunun tam tersi ortam var. Taktisyenliği ve insan yönetimindeki becerisinden evvel stres ortamlarını daha önce Türkiyede yaşamış biri olarak bizim için en doğru tercih diyebiliyorum.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bir de (bana göre) işin siyasi bir yanı var. 2004 yılında Ukraynadaki turuncu devrim sayesinde sermaye resmen oraya aktı. Paranın aktığı yerde futbol gibi eğlence sektörü sayılabilecek mecralarda gelişmeler oldu. Lucescu bununda meyvesini topladı.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Süper lig için bir beklentim yok ama Lucesku gelip Uefa Avrupa liginde bize final oynattırırsa efsanemiz olur.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Reis, inan bilmiyorum. Kimse bilmiyor bence. Bilseysim eğer gelir kaynağımla birlikte çatır çatır söylerdim emin ol.
                          Anladım dostum eyvallah
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Lucescu nun şartları ne acaba
                            Madem şampiyonluk bekliyorsunuz bana bunları alacaksınız demişmîdir, demiştir
                            Lucescu akıllı adam
                            gelirken birşeyler getirir mi ?
                            gladky....
                            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• Mircea Lucescu!!
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ula bir an evvel gel da rahatlayalum
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X