İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Lucescu gelirse
Yattara'lı,Szymkowiak'lı,Marco Aurelio'lu,Teofilo'lu,Şota'lı,Stepanov'lu Trabzonspor izleriz.Yani takıma para için değil takımı bir basamak gibi gören futbolcular izleriz.Bu da bizi uzun vadede kaliteli takım yapar.
Bence Lucescu'yu takımın başına getirmek yönetimin en büyük başarısı olur.Takıma sistemini oturtur,kaç yıl yapacaksa yapar ve sportif direktör olarak kalırsa bunda kazanan biz oluruz.Yarın Muharrem Usta bıraktığında yeni yönetimin ilk işi hocayı gönderip sistemi bozmak olmamalı.!
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer dediğin sistem kurulsun Allah ömür verdikçe Sayın Usta başkan olsun.Benim 20 yıllık hayalimdeki Trabzonspor'u oluştururlar.Ben lig şampiyonluğu değil Avrupa da kupa kaldıran ligin çok üstünde 22 23 yaş ortalaması ile oynayan bir takım istiyorum
Yorum
-
Eger mbia meselesinin altından cincon cıkarsa ne pahasına olursa olsun cinconun bütün oyuncularını ayartmalıyız.
Her zaman derim cincom TSL tarihinin en kaypak takımıdır.Hem de acık ara.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu Shaktarın başına geçmeden önce , Shaktar nasıl bir takımdı. Ligdeki sıralaması başarıları nasıldı. Luce nin yaptıklarını görmek açısından sordum.
Edit:12 tane ikinciliği varmışEn son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 02.01.2016, 01:16.!
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu Shaktarın başına geçmeden önce , Shaktar nasıl bir takımdı. Ligdeki sıralaması başarıları nasıldı. Luce nin yaptıklarını görmek açısından sordum.
Geldiğinde taraftar baskısı olmayan ,başarılı olmayı düşünen ve iyi bütçe sahibi bir yönetimle kafası rahat çalıştı. İyi işler çıkarmasının altında biraz da bu yatıyor.
Bizde bunun tam tersi ortam var. Taktisyenliği ve insan yönetimindeki becerisinden evvel stres ortamlarını daha önce Türkiyede yaşamış biri olarak bizim için en doğru tercih diyebiliyorum.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Bir de (bana göre) işin siyasi bir yanı var. 2004 yılında Ukraynadaki turuncu devrim sayesinde sermaye resmen oraya aktı. Paranın aktığı yerde futbol gibi eğlence sektörü sayılabilecek mecralarda gelişmeler oldu. Lucescu bununda meyvesini topladı.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReis, inan bilmiyorum. Kimse bilmiyor bence. Bilseysim eğer gelir kaynağımla birlikte çatır çatır söylerdim emin ol.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum