Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sizin tespitleriniz ve tahminleriniz tutuyor Zafer bey bunu buraya not düşelim
    rica ederim.6. his diyelim
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tabikide. Onur ile, Çebi ile muhabbetimiz olsa sen burda konuşamazdınki zaten. Bu da TAHMİN için limitleri zorlamaya yeterli bir sebep.
      Zeki adamlar var forumda. Nasılda belli oluyor ama, zeka taşkın bir ummanın derinlerinden fışkırıyor, taşıyor. Haklısın, en temel sebep hatta. Yalnız tahminlerin(!) çıkmasının veya gerçekleşmesinin hadi seni mi kıracağım ucundanda olsa bir gerçekliğe işaret etmesinin suçu ben miyim, ne yaparsın yakalıyorum işte.

Seni çılgın çocuk!

Yorum

• http://www.61saat.com/m/futbol/onur-...z-h260564.html onur konusu kabak tadi verdi artik..sarlatanlari prim vermeyin birakin takilsin kendi halinde ..onurun bugun yayinlanan roportajida gozune girsin bu adammi istanbula gitcekti alin onurdan el cevap butun sarlatanlara...
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 15:46.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zeki adamlar var forumda. Nasılda belli oluyor ama, zeka taşkın bir ummanın derinlerinden fışkırıyor, taşıyor. Haklısın, en temel sebep hatta. Yalnız tahminlerin(!) çıkmasının veya gerçekleşmesinin hadi seni mi kıracağım ucundanda olsa bir gerçekliğe işaret etmesinin suçu ben miyim, ne yaparsın yakalıyorum işte.

Seni çılgın çocuk!
          Iho' nun Onur' u satma ihtimali o dönem tüm taraftarın aklına gelmişti zaten. Bu yüzden taraftar ayağa kalkmıştı. Ve siz Munis bey; "Onur Gs' ye SATILDI." diyerek bir adım öne geçtiniz. Herkesin TAHMİNİNİ somutlaştırarak duyumlaştırma cesaretinde bulumdunuz. Ve sonra 2 adım geri vs. vs... Kaybolursunuz sanıyordum ama dimdik ayaktasınız. Buna da zekanıza da saygım var. Hatta karışmayacaktımda. Kendi halinizde takılın ama burdaki yazılarını okumaktan keyif aldığımız abilerimizi forumdan soğutmaya devam ederseniz şimdiki gibi müdahale etmek zorunda kalacağım. Bilmem anlatabildim mi ?
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Iho' nun Onur' u satma ihtimali o dönem tüm taraftarın aklına gelmişti zaten. Bu yüzden taraftar ayağa kalkmıştı. Ve siz Munis bey; "Onur Gs' ye SATILDI." diyerek bir adım öne geçtiniz. Herkesin TAHMİNİNİ somutlaştırarak duyumlaştırma cesaretinde bulumdunuz. Ve sonra 2 adım geri vs. vs... Kaybolursunuz sanıyordum ama dimdik ayaktasınız. Buna da zekanıza da saygım var. Hatta karışmayacaktımda. Kendi halinizde takılın ama burdaki yazılarını okumaktan keyif aldığımız abilerimizi forumdan soğutmaya devam ederseniz şimdiki gibi müdahale etmek zorunda kalacağım. Bilmem anlatabildim mi ?

Son iki cümlen, beni bir kahkaha tufanına soktu bak. Hadi başlayalım, ben yazmaya devam edeceğim, sende kovala beni çılgın kovboy. Dikkat et yalnız atının eğerinide tutturan benim..

Yorum

• Küçük şehirde büyük insanlarla durmayı tercih ederim

Onur Kıvrak, son olarak kendisinin Trabzon’dan gideceği yönünde haberlerin çıkmasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Her zaman söylüyorum. Onur İzmir’den buraya gelmiş olabilir ama kendisi bir Trabzonsporludur. Allah nasip ederse de Onur futbolu Trabzonspor’da sonlandıracaktır. Bunu yaptığım ‘feda’ ile de öğrenmiş oldular. Gitmek aklımın ucundan bile geçmedi. Özellikle de İstanbul’da oynamayı hiç düşünmedim. Ben Trabzon’da çok mutluyum. Şehirde rahatlıkla dolaşıyorum. Hiçbir sıkıntım yok. Büyük şehirde küçük insanlarla duracağıma küçük şehirde büyük insanlarla durmayı tercih ederim.”
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• kahraman arıyosanız hiç uzağa gtmeyin TRABZONSPOR KULÜBÜNÜN A TAKIM FUTBOLCU GRUBUNUN İÇERSİNDEKİ KAPTANI yeterince KAHRAMAN.. boş adam boş konuşur akıllı adam işiyle akılsız adam kişiyle uğraşır.

Yorum

• [MENTION=44314]Trapezunt[/MENTION] iyice running gag olmus

akakikonun sushisini sollamis
                  masallah
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Açıklama her iki türlü şekilde de değerlendirilebilir. Artniyetli olmaya da, büyük beklenti içerisine girmeye de gerek yok...
                    Sayfalarca okudum ama yine en mantıklı yorum senden gelmiş abi
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Yönetimin önünde ki en büyük sınav Sadi hocadır. Lucescu ile sene sonu için anlaşıldı ve Lucescu'yu zor durumda bırakmamak için yapılmış bir açıklama olduğunu kabul edersek (Bende yönetime güveniyorum ve böyle olduğunu düşünüyorum) sene sonuna kadar Sadi hocanın vereceği katkı çok önemli.
                      Şuan da bile fazla eleştiri alan Sadi hoca yerine camiada kredisi daha fazla olan Hami veya Fatih gibi isimlere mi yönelsek acaba? Bu da bir risk tabi yönetimin işi zor kısacası biz ne kadar sabredersek yönetim o kadar doğru karar verecektir.
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Tekrar ediyorum:

Bu yönetim lafı dolandıracak bir yönetim değil. Bir anlaşmazlık olsaydı açıklama yaparlardı.
                        Hamiş

Yorum

• Bugünkü açıklamayı 2 şekilde yorumlayabiliriz.

1) İyimser yorum: Söylendiği gibi Lucescu ile sene Sonu için anlaşıldı. Şimdiki takımının ahenginin bozulmaması için veya takımıyla güzel ayrılmak istediği için bugünkü açıklama yapıldı.

2) Kötümser yorum: Lucescu net bir cevap vermedi. Yönetim de bu açıklamayla "Mayıs ayında görüşürüz" dedi. Böyle bir durumda Lucescu'nun Mayıs ayında bizi reddetme durumu var. 6 aylık sürenin Sadi hoca ile feda edilmesi riski var.. Kısacası yönetim bir kumar oynadı.

Muharrem Usta yönetimine olan güvenimiz yorumların daha çok 1 numaralı şekilde olmasını sağlıyor ama bence 2 numaralı ihtimal de hiç az değil.

İnşallah iyimser düşünenler haklı çıkar..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• daha öncede yazmisdim

bugün gelecek hoca pep guardiola olsa sezon sonuna kadar bütün kredisi tükenirdi
                            mevcut takimlan

luce olmasa bilen kara dogru olani

baskanda elestirileri üstüne almaya korkmadigini göstermis oldu
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu adam açıklama yapmış sene sonunda önceliğim donesk diye .Bir adam gelmeyeceğini daha nasıl anlatsın.Çok büyük hata yapılıyor. Adeta geleceği görebiliyorum:Llucescu gelmeyince alal acele, plansız programsız ramos getirilecek romosta bizi vahitten bin beter edecek çok yazık edecez usta gibi bir şansa....
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Benimde anladığım Luce ile sezon sonuna anlaşıldı ve karışıklık çıkmasın diye Shaktar da özel rica ile bu işin sezon sonunda tamamen açıklanması istendi bu rica da bizim tarafımızdan geri çevrilmedi Lucenin gitmesin iizin vermiş Ahmedov bukadarınıda yapalım yani olay bundan ibaret resmi açıklama ve başkanın açıklamaları üstü kapalı şekilde bas bas bağırıyor bunu anlamayanlar da art niyet ararım arkadaş bir kerede başkalarının maşası olmayı bırakın artık tek bir başkan var millet sonrasını hesap edip vuruyoda vuruyor mevcut başkana nedir bu rezillik anlamak güç ya anlamak istemiyosunuz açıklamaları yada anlıyosunuz ama başka türlü işinize geldiği için bu durumu kullanıyosunuz yapmayın gerçekden yapmayın koca klübü şu hesaplaşmalarınız yüzünden mahalle kahvehanelerine çevirdiniz kendinize gelin... Sağlıcakla kalın...
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X